Alzaboxy Q1 Alzaboxy

MERGE GAMES nintendo Switch

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Amennyiben az általad választott MERGE GAMES nintendo Switch termék készleten van, akár a rendelés napján ki tudjuk szállítani. Budapesti áruházunkban 5 percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. Válaszd ki és rendeld meg a terméket akár az Alza mobil alkalmazás segítségével és szállíttasd házhoz vagy vedd át a mindig rendelkezésre álló Alzabox-ból. Kíváncsi vagy, miért éri meg az Alza.hu-n vásárolni?

Tovább

Eladó MERGE GAMES nintendo Switch - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő MERGE GAMES nintendo Switch termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk működik és az Alzaboxok is a nap 24 órájában elérhetőek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • Számos fizetési lehetőséget kínálunk, a különböző érintésmentes megoldásoktól kezdve a kriptovalutáig bezáródva.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

MERGE GAMES nintendo Switch vásárlás - mire érdemes figyelni?

Ha MERGE GAMES nintendo Switch vásárlása előtt állsz, itt van néhány szempont, amely segít kiválasztani a megfelelő terméket. A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még a közkedveltség és az ár szerinti sorba rendezést is.

MERGE GAMES nintendo Switch – típusaik

A leírás elrejtése
10 termék
No Place Like Home - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A No Place Like Home egy kedves és kikapcsolódást nyújtó szimulátor, amelyben Ellen Newland szerepébe bújsz. Úgy döntesz, hogy még utoljára meglátogatod a nagypapádat a Földön, mielőtt véglegesen a Marsra költöznél. Azonban hamarosan arra leszel figyelmes, hogy a nagypapád eltűnt, és a farmját nemrég lerombolták.
12 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1266
Morbid: The Lords of Ire - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Járd végig az Ire Birodalom öt félelmetes, horror-punkos országának egyedi világát, a hófödte hegyektől a tiltott dzsungeleken át a rothadó városokig, és szabadítsd meg őket a rájuk törő gonosztól
Előrendelési ár
14 190 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: NSW1355
Whisker Waters - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Whisker Waters egy kedves RPG-kaland, amely egy varázslatos világban játszódik, ahol a könnyű fantasy műfaj a horgászás témájával vegyül. Készítsd el saját, egyedi macskás karakteredet, és indulj el egy olyan pajkos horgászexpedícióra, amilyet még nem látott a világ.
Előrendelési ár
14 090 Ft
Megjelenés dátuma: április 26, 2024
Termékkód: NSW1385
Pixelshire - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor és kaland - Építs egy Pixelshire várost és alakíts ki kapcsolatokat a lakosokkal egy egyedülálló RPG sandbox játékban, amely ötvözi az életszimulációt az építéssel, a felfedezéssel és a harccal. Fejezd ki eredetiségedet azzal, hogy egy egész várost tervezel az alapoktól teljesen a saját ízlésed szerint, sajátítsd el a különféle tevékenységeket, ismerd meg szomszédaidat és fedezd fel alaposan Arcadia pixeles kontinensét!
Előrendelési ár
12 990 Ft
Várható időpont: augusztus 2024
Termékkód: NSW1378
Cry Babies Magic Tears: The Big Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A Cry Babies Magic Tears animációs sorozat kedvenc karakterei készen állnak a versenyre! A bajnokságokban elnyerhető arany cumi új helyszínekre varázsolja el őket, amelyeket a sorozat világába ültettek: a Cumisüveg Völgytől kezdve a Fantasy hegységen, Tutti Frutti öbölön és Icy World-ön át egészen egy vadonatúj világig - a Tear bolygóig!
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1299
Spells & Secrets - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, kaland és kaland
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1325
House Flipper: Pets Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - A House Flipper egy egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy egy egytagú munkacsapattá alakulj, amely ingatlanok felújítására specializálódik. Vásárolj, végezz javításokat és építs át roskatag házakat, hogy új életet lehelj beléjük, majd add el azokat nyereséggel.
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1267
Fresh Start - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Ebben a relaxáló egyjátékos videojátékban nekivágsz egy fontos küldetésnek, amelynek célja a világ megtisztítása és a természet egykori frissességének és sokszínűségének a helyreállítása. Segíts az állatoknak, oldj meg fejtörőket, ápold a növényeket és figyeld meg, hogy válik a világ jobbá a szemed előtt.
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1300
Minekos Night Market - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Játssz Minekóként, egy kíváncsi lányként, aki épp most érkezett új otthonába, egy gyönyörű, ám Japán legjobbjait idéző, a magas Fugu-hegy lábánál fekvő szigetre.
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1322
Aragami 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Aragami vagy, klánod egyik utolsó elit harcosa. A többiekhez hasonlóan te is egy természetfeletti betegségben szenvedsz, amely egyszerre ajándék és átok; megmarja a testedet és felemészti az elmédet, de lehetővé teszi számodra az Árnyék-esszencia irányítását is. Ez a misztikus erő lehetővé teszi, hogy manipuláld az árnyékokat, ami segít neked a néped védelmében.
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1163

MERGE GAMES nintendo Switch

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch MERGE GAMES Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch MERGE GAMES
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ