Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nintendo Wii U Black Premium Pack (32GB) + Mario Kart 8

Termékkatalógus
Nintendo Wii U Black Premium Pack (32GB) + Mario Kart 8
4,5 6 értékelés
Konzol IBM Power többmagos mikroprocesszor, az AMD Radeon GPU, HDMI, SDHC, Wi-Fi, USB 2.0 és 1.6 kg, állni a GamePad, konzol egy mozgásérzékelő, fekete
Kód:  MWU002i Termékszám:  045496311698 Gyártó honlapja:
Nintendo Wii U Black Premium Pack (32GB) + Mario Kart 8 Megszűnt

Nintendo Wii U Black Premium Pack (32GB) + Mario Kart 8

Tartalmazó luxus csomag egy nagy puffanás Mario Kart 8.A legendás bajuszos serviceman visszatér akció. Tanto összetör versenyzés kiváló játék, hogy soha nem lesz a régi, és fordítva lesz rendkívül motivált, hogy meghódítsa a legigényesebb kihívásoknak. Ez hoz izgalmat, új ötletek és természetesen felturbózott grafikai tervezés.

végtelen szórakozás

Nintendo Wii U egy kimeríthetetlen forrása az izgalmas élmények, amelyekkel átalakítani a nappaliban szórakoztató központ, amikor eszébe jut. Forradalmian új vezérlőegység érintőképernyővel és tökéletesen pontos mozgás érzékelő Nintendo ismét megnyitja új játék tér - most is támogatja a Full HD és HDMI port csatlakozó a legújabb lapos TV-k tömörítetlen digitális minőségben.


sok új

Wii U jön sok újdonsággal, és mivel a visszamenőleges kompatibilitás szinte minden perifériát és a játékok, akkor javasoljuk, csak a teljes kezdőknek a játék terén, hanem elégedett felhasználó az eredeti Nintendo Wii. A prémium csomag is kap két nagy játékok New Super Mario Bros.U és New Super Luigi.One tagság a Nintendo Network Premium hogy használja közben a konzol kérni fogja más nagy előnyöket.


Vadonatúj vezető

Wii U GamePad megnyílik egy második ablak a világ a videojátékok és használja megszünteti a hagyományos korlátokat között van, a játék és a TV-t. A fő eleme a gamepad a 6.2 "-os LCD érintőképernyő képarányú, 16: 9, de hiányzik a hagyományos vezérlőgombok és két analóg botkormány.


Games útközben

GamePad tartalmazza mozgásérzékelők, elülső kamera mikrofonnal, sztereó hangszórók, informáló funkció, egy érzékelő csík és egy ceruzát. Azt is támogatja az NFC technológia egyre népszerűbb vezeték nélküli adatcsere a hordozható eszközök. Elektromosan állítható vezetőülés egész egy újratölthető akkumulátor, akkor nem kell kitettsége megnő vásárolt külön elemeket. Amikor az összes funkcióját a súly gamepad megállt kevesebb mint ötszáz gramm, ami nagyjából megegyezik a hagyományos tabletta.


Miiverse

Miiverse egy teljesen új kommunikációs hálózat, amely lehetővé teszi a játékosoknak világszerte az információk megosztására, megvitatására játékok és fedezze fel az új tartalmat.

Használd a Mii karakter világába Miiverse és látni a játékok, alkalmazások és szórakoztató tartalommal. Amellett, hogy a fő képernyőre, ahonnan meg játékok és alkalmazások, magában Mii társadalmi hálózatok tipikus fal és van is egy chat funkciót, többek között támogatja a hang-és videó. Ebből a célból, a Wii U GamePad beépített kamerával és mikrofonnal. Miiverse lesz elérhető a játékosok minden alkalommal, még a játék során, vagyis csak az érintőképernyős vezérlő.


Nintendo eShop

Nagyon sok módja van, hogy felfedezzék az új játék a Nintendo eShop: Meg lehet nézni pótkocsik, rangsor a népszerű játékok, vagy talál egy játék az előírásoknak megfelelően.


webböngésző

Wii U is tartalmaz egy megjelenítő, amely lehetővé teszi a felhasználók egy Internet kapcsolat internetezhet a kanapéról. Gombok segítségével a Wii U gamepad, akkor érheti el a kedvenc weboldalak használata nélkül a televízió. Internet böngésző, akkor is használja őket a közepén játszani, anélkül, hogy elveszítené az aktuális pozíció!


Műszaki adatok:

Computing System:
Processzor (CPU): többmagos chip az IBM Power
Memória: 2 GB RAM (1 GB-rendszer és 1 GB-játékok)

kép:
Grafikus chip (GPU) támogatja a nagy felbontású (support GPGPU) használja a modern technológiát az AMD Radeon grafikus kártyák.
Support felbontás: 1080p, 1080i, 720p, 480p és 480i.
Kompatibilis kábelek: HDMI, Wii D-Terminal, Wii komponens kábel, Wii RGB, Wii S-Video sztereó AV és Wii AV.

hang:
Hat-csatornás lineáris PCM kimeneti HDMI vagy digitális kimenet az AV Multi Out csatlakozót.

Tárhely:
Beépített flash memória: 32 GB
Slot SDHC kártyák
Támogatása Külső USB tároló

Optikai meghajtó:
Az optikai lemezek Wii U és Wii
Wii U disk fér el 25 gigabájtnyi adatot és olvasási sebessége 22,5 megabájt másodpercenként.

Csatlakozás a hálózathoz:
WiFi: IEEE 802.11b / g / n
Két hátsó USB csatlakozó támogatja Wii LAN adaptert

Wii U gamepad gombok:
Két analóg botkormány, amely akkor nyomja meg
Műveleti gombok A / B / X / Y
Váll gombok L / R / ZL / ZR
A Power / Home / SELECT / START / + / -
nyomja meg a TV

Wii U gamepad képernyőn:
Típus: LCD, érintse
Képernyő méret: 6,2 "
Képarány: 16: 9

Egyéb elemeit a Wii U gamepad:
Mikrofon / kamera / NFC funkciók / beépített stylus / sztereó hangszórók / érzékelő bar / 3,5 mm-es fejhallgató / mikrofon csúszkája / mozgásérzékelők (gyorsulásmérő, giroszkóp és geomágneses érzékelő) / lítium-ion akkumulátor / rezgésireakció

Más vezetők:
Wii U támogatja az egyidejű kapcsolat a két vezérlő Wii U GamePad, négy Wii Remote (Wii Remote Plus) vezérlők vagy Wii U Pro. Támogatja továbbá a kiegészítők, mint például a Nunchuk, Classic Controller és Wii Balance Board.

Visszamenőleges kompatibilitás:
Hála a visszamenőleges kompatibilitás szinte minden tartozék vagy játék a Wii alkalmazandó a Wii U. A fájlátvitel funkció között lehet Wii Wii U is mozgatni a játékot WiiWare és Virtual Console.

végrehajtás:
Szín: Fekete
Méretek: 46 x 172 x 268,5 mm (H x Sz x M)
Súly: 1,6 kg

A csomag tartalma:
Wii U + belső flash memória 32 GB-os
Állvány Wii U
Wii U GamePad
Stylus, bölcső és állvány Wii U GamePad
Az érzékelő csík (érzékelő bar)
AC adapter, Wii U
AC adapter, Wii U gamepad
HDMI kábel (1,5 m)

Bónusz tartalom:
Mario Kart 8
Nintendo Network Premium - Exkluzív bónusz a vásárlók számára a Wii U Premium Pack. Ezen belül fog keresni a vásárlások a Nintendo eShop Wii U nagyjából 10% -át a vételár vissza formájában pontokat. Ha kap 500 pontot, akkor képes lesz használni a vásárlás további digitális játékok és egyéb tartalmak. Nintendo Network Premium programban lesz érvényes, 2014 decemberéig.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nintendo Wii U Black Premium Pack (32GB) + Mario Kart 8
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii U Black Premium Pack (32GB) + Mario Kart 8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nintendo Wii U Black Premium Pack (32GB) + Mario Kart 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U Black Premium Pack (32GB) + Mario Kart 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U Black Premium Pack (32GB) + Mario Kart 8.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ