Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Nintendo Wii U - Lego City: Undercover

Termékkatalógus
Nintendo Wii U - Lego City: Undercover
5 2 értékelés
Konzol játék - 7 éves kortól ajánlott
Kód:  MWU050m2 Termékszám:  45496331658 Gyártó honlapja:

Nintendo Wii U - Lego City: Undercover

Vedd fel a rendőr, Chase McCain szerepét, és vadássz a a veszélyes bűnözőre, Rex Fury-ra a népszerű LEGO City játék keretein belül! Az új LEGO City: Undercover számos izgalmat, akciót, de ami a legfontosabb, remek szórakozást biztosít. Vesd bele magad a LEGO kockákból épített város mindennapjaiba, és járd a nyílt utcákat!



A móka biztosítva van számodra! Chase nyomozó karaktereként, számos álca áll rendelkezésedre, amely lehetővé teszi, hogy titokban tartsd kiléted, és különböző kivételes képességeket használj. Bányászként például dinamitot is alkalmazhatsz. 

Rex üldözése közben továbbá különböző képességeket, illetve a Wii Gamepad különleges funkcióit is használhatod. Például, a játék során ez egy kommunikációs eszközként szolgálhat, amely segítségével Chase képes kommunikálni a rendőrkapitánysággal, hogy további információk birtokába juthasson, és követhesse az elemzés és a nyomozás folyamatát. Ezen kívül lehet használni térképek megjelenítésére, leltár megtekintésére vagy a környék szkenneléssel való átfésülésére, hogy Chase további nyomokra bukkanhasson.




Műszaki adatok:

Típus:
Akció

Nyelv:
Angol

A csomag tartalma:
LEGO City: Undercover

PEGI:
7+

Paraméterek

Műfaj
Akció Kész!
Korhatár
7 éves kortól Kész!
Platform
Wii U Kész!
Kiadás
Elsődleges Kész!

Műfaj

Műfaj
Akció Kész!

PEGI Értékelés

Korhatár
7 éves kortól Kész!

Verzió

Platform
Wii U Kész!
Kiadás
Elsődleges Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nintendo Wii U - Lego City: Undercover
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo Wii U - Lego City: Undercover Select. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nintendo Wii U – Lego City: Undercover Select. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U - Lego City: Undercover Select. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo Wii U - Lego City: Undercover Select.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ