Whirpool és Indesit 15% kedvezménnyel Antikámen

Nis america

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota

A népszerű Nis america márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó Nis america - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Nis america termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben Nis america terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a Nis america termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

Nis america márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
23 termék
Monark Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG, - Válts a valós világ ködének felfedezése és a titokzatos másik világban való harc között. Hívj szövetségeseket, harcolj az ellenséggel, és fejtsd meg az akadémiádat övező rejtélyeket. Megmented a világot, vagy megőrülsz, és elpusztítod önmagad?

13 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: MSX1273
Yurukill: The Calumination Games - Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, - A Kakegurui című sikerjátékáról ismert, elismert szerző, Homurama Kawamoto magával ragadó és titokzatos története nyomozós játékelemekkel, amelyek középpontjában a bizonyítékok összeszedése és gyűjtése, a tanúvallomások és a rejtvények megoldása áll.

21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NSW1053
Dusk Diver 2 - Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, - Az izgalmas játék folytatja Yumo és barátai történetét, akik ismét fegyvert ragadnak, hogy megvédjék az emberi birodalmat a dimenziós gonosztól, amely Taipei nyüzsgő Ximending negyedében és Youshanding sötét alvilágában közeledik. Kiben bízhatnak Yumo és Kunlun őrzői? Milyen következményekkel kell szembenézniük a múltjuk miatt? Harcolj, hogy megtaláld az igazságot, és újra megmentsd a várost!

22 090 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: PSV0304
Dusk Diver 2 Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, - Az izgalmas játék folytatja Yumo és barátai történetét, akik ismét fegyvert ragadnak, hogy megvédjék az emberi birodalmat a dimenziós gonosztól, amely Taipei nyüzsgő Ximending negyedében és Youshanding sötét alvilágában közeledik. Kiben bízhatnak Yumo és Kunlun őrzői? Milyen következményekkel kell szembenézniük a múltjuk miatt? Harcolj, hogy megtaláld az igazságot, és újra megmentsd a várost!

22 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MSX1366
DNF Duel - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel, - Válassz a 10 elbűvölő karakter közül, mindegyiknek megvan a maga képessége és személyisége. Kerüld ki, cselezd ki, vagy győzd le ellenfeleidet, és válj a végső akaraterő mesterévé.

20 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSX1313
Void Terrarium 2 Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, - Fedezd fel ezt a sivár, mégis hangulatos poszt-apokaliptikus világot és annak végtelen földalatti folyosóit és csatornáit, hogy összegyűjtsd az anyagokat és a szükséges tárgyakat, hogy növeld a statisztikáidat és megmentsd az utolsó megmaradt embereket a közelgő végzetből.

27 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: NSW1157
Monark Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG, - Válts a valós világ ködének felfedezése és a titokzatos másik világban való harc között. Hívj szövetségeseket, harcolj az ellenséggel, és fejtsd meg az akadémiádat körülvevő rejtélyeket. Megmented a világot, vagy megőrülsz és elpusztítod magad?

13 590 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: PSV0212
DNF Duel - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG, - Válassz a 10 elbűvölő karakter közül, mindegyiknek megvan a maga képessége és személyisége. Kerüld ki, cselezd ki vagy győzd le ellenfeleidet, és válj a végső akaraterő mesterévé!

19 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PSV0241
The Legend of Heroes: Trails From Zero - Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, - Háromévnyi távollét után Lloyd Bannings visszatér szülővárosába, hogy néhai bátyja nyomdokaiba lépjen, és csatlakozzon a crossbelli rendőrséghez; megérkezésekor azonban rájön, hogy a Különleges Támogatás Divízióra a osztották be, egy új részlegre, amely furcsa munkákkal és kisebb kérésekkel foglalkozik.

Előrendelési ár
24 190 Ft
Várható időpont: március 31, 2023
Termékkód: NSW1057
The Legend of Nayuta: Boundless Trails - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és logikai,

Előrendelési ár
27 590 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 26, 2023
Termékkód: NSW1054
GrimGrimoire OnceMore Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, - Használd ki a grimoire-ok erejét, és pusztítsd el az ellenséget a mágia négy különböző iskolájának segítségével, beleértve a varázslatokat, a nekromanciát, a boszorkányságot és az alkímiát. Minden iskola számos képességgel büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenféle hasznos ismerőst idézz meg, hogy teljesítsék a parancsaidat.

Előrendelési ár
27 490 Ft
Megjelenés dátuma: április 7, 2023
Termékkód: NSW1156
The Legend of Heroes: Trails To Azure - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, - A történet néhány hónappal a Trails from Zero eseményei után játszódik, amikor átmeneti béke uralkodik Crossbellben, és a Különleges Támogató Divízió hősies tetteinek köszönhetően új dicsőség és más státusz jellemzi. A békét azonban hamarosan megzavarja több, nem tiszta szándékú szervezet felemelkedése.

Előrendelési ár
27 590 Ft
Megjelenés dátuma: március 28, 2023
Termékkód: NSW1056
GrimGrimoire OnceMore Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, - Használd ki a grimoire-ok erejét, és pusztítsd el az ellenséget a mágia négy különböző iskolájának segítségével, beleértve a varázslatokat, a nekromanciát, a boszorkányságot és az alkímiát. Minden iskola számos képességgel büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenféle hasznos familiárokat idézz meg, hogy teljesítsék a parancsaidat.

Előrendelési ár
27 490 Ft
Megjelenés dátuma: április 7, 2023
Termékkód: PSV0362
Monster Menu: The Scavengers Cookbook - Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, - Amikor egy csapat kalandor beleveti magát egy feltáratlan börtön mélyére, hamar rájönnek, hogy az sokkal nehezebb, mint gondolták. Reménytelenül eltévedtek, és a kiút keresése közben minden élelmet meg kell találniuk.

Előrendelési ár
27 490 Ft
Megjelenés dátuma: május 26, 2023
Termékkód: NSW1154
Process of Elimination - Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - dobozos változat, műfaja akció, - Quartering Duke, a hírhedt sorozatgyilkos, akinek már több, mint 100 áldozata van, káoszba taszította az országot szörnyű tetteivel. Hogy véget vessenek gyilkosságai sorozatának, az ország legjobb nyomozóiból álló "Nyomozói Szövetség" gyűlt össze, hogy leleplezze és ártalmatlanná tegye őt.

Előrendelési ár
27 490 Ft
Megjelenés dátuma: április 14, 2023
Termékkód: NSW1155
The Legend of Heroes: Trails To Azure - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, - A történet csupán néhány hónappal a Trails from Zero játék eseményei után játszódik, átmeneti béke telepedett Crossbellre, és a Speciális Támogatói Szekció hősies tetteiknek köszönhetően új hírnévre és státuszra tett szert. A több, hátsó szándékkal működő szervezet felemelkedésével azonban a béke felbomlik.

Előrendelési ár
27 590 Ft
Megjelenés dátuma: március 28, 2023
Termékkód: MSX1316
The Legend of Heroes: Trails Into Reverie - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, - Lépj Rean Schwarzer, a háborús hős, Lloyd Bannings, a felszabadító és „C”, az álarcos rejtély nyomdokaiba, és a Crossroads rendszernek köszönhetően szabadon válthatsz az egyes útvonalak között.

Előrendelési ár
29 290 Ft
Megjelenés dátuma: július 27, 2023
Termékkód: MSX1315
The Legend of Nayuta: Boundless Trails - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és logikai, - Időnként romok és csillagok hullanak az égből Nayuta otthona felett, amelyek mintha más világokba nyújtanának bepillantást. Az egyik ilyen rom felfedezése során barátaival megmentenek egy Noi nevű kis tündérlányt. Elmondja Nayutanak, hogy valami nagyon fontos dolgot loptak el tőle, és megkéri, hogy segítsen annak visszaszerzésében.

Előrendelési ár
27 590 Ft
Megjelenés dátuma: szeptember 26, 2023
Termékkód: MSX1314
Monster Menu: The Scavengers Cookbook Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, - Amikor egy csapat kalandor beleveti magát egy feltáratlan börtön mélyére, hamar rájönnek, hogy túl nagy falat ez számunkra. Reménytelenül eltévedtek, ezért minden élelmet meg kell találniuk, miközben a kiutat keresik.

Előrendelési ár
27 490 Ft
Megjelenés dátuma: május 26, 2023
Termékkód: MSX1411
GrimGrimoire OnceMore Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, - Használd ki a grimoire-ok erejét, és pusztítsd el az ellenséget a mágia négy különböző iskolájának segítségével, beleértve a varázslatokat, a nekromanciát, a boszorkányságot és az alkímiát. Minden iskola számos képességgel büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenféle hasznos bizalmast idézz meg, hogy teljesítsék a parancsaidat.

Előrendelési ár
27 490 Ft
Megjelenés dátuma: április 7, 2023
Termékkód: MSX1413
Process of Elimination Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, - Quartering Duke, a hírhedt sorozatgyilkos, akinek több mint 100 áldozata volt, káoszba taszította az országot szörnyű tetteivel. Hogy véget vessenek gyilkossági sorozatának, az ország legjobb nyomozóiból álló "Detektív Szövetség" összeállt, hogy leleplezzék és ártalmatlanítsák őt.

Előrendelési ár
27 490 Ft
Megjelenés dátuma: április 14, 2023
Termékkód: MSX1412
The Legend of Heroes: Trails Into Reverie - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, - Kövesd a háborús hős Rean Schwarzer, a felszabadító Lloyd Bannings és az álarcos rejtélyes "C" nyomdokait, és válassz a különféle utak között a Crossroads rendszerének köszönhetően.

Előrendelési ár
29 290 Ft
Megjelenés dátuma: július 27, 2023
Termékkód: NSW1055
Monster Menu: The Scavengers Cookbook Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és stratégiai, - Amikor egy csapat kalandor egy feltáratlan börtön mélyére ereszkedik, hamar rájönnek, hogy az meghaladja képességeiket. Reménytelenül eltévedtek, és a kiút keresése közben minden élelmet meg kell találniuk.

Előrendelési ár
27 490 Ft
Megjelenés dátuma: május 26, 2023
Termékkód: PSV0361

Nis america

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ