Shop roku Akvizice ApF HU

Niteola

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Niteola

Niteola: termékek az optimális takarítási megoldásokhoz

A Niteola termékei segítenek az otthonod mindennapi ápolásában. Olyan hatékony segítőtársakkal vesz körül, amelyek otthonod átfogó takarításáról gondoskodnak, a padlótól és a szőnyegektől kezdve a fürdőszobán át az üveg- és ablaktisztításig. A higiéniai termékeknek és konyhai kiegészítőknek, például mosogatószivacsoknak, törlőkendőknek és szemeteszsákoknak is hasznát veheted a háztartásban. A Niteola termékeknek köszönhetően otthonod higiénikusan tiszta és szép lesz.

Niteola szivacsok

Mosogatószivacsok

A ragyogóan tiszta edények minden háztartásban elengedhetetlenek. A Niteola mosogatószivacsok, amelyek többféle színben, méretben és kivitelben kaphatók, segítenek az edények tisztán tartásában. A még könnyebb mosogatás érdekében a Niteola speciálisan formázott, kíméletes szivacsokat kínál a különböző típusú felületekhez.

Mikroszálas törlőkendők

A Niteola mikroszálas törlőkendők rendkívül jó nedvszívó tulajdonságokkal rendelkeznek és minden sima felületre alkalmasak. Könnyen eltávolítják a port, a szennyeződéseket és a foltokat az üvegfelületekről, bútorokról és a padlóról. A mikroszálak egyedülálló tulajdonságaiknak köszönhetően gyorsabbá és hatékonyabbá teszik a takarítást.

Niteola törlőkendők
Niteola zsákok

Szemeteszsákok

Az erős Niteola szemeteszsákok segítenek a lakás mindennapos tisztán tartásában. Elsősorban vegyes hulladékhoz tervezték őket, és a könnyebb kezelhetőség érdekében zárószalaggal rendelkeznek. Az egyes csomagokban különböző kiszerelésben, különböző térfogatú zsákok kaphatók, de minőségükben és szilárdságukban megbízhatsz, bármilyen típusú zsákot is választasz.

2 termék
NITEOLA Alumínium seprűnyél 140 cm
Nyél - Alumínium seprűnyél
2 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: UKL556
NITEOLA Menetes alumínium nyél, HCCP, 140 cm
Nyél - alumínium seprűnyél
2 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: UKL557
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ