NIVEA Make-up Starter arckrém 50 ml

Termékkatalógus
NIVEA Make-up Starter arckrém 50 ml
Primer - tartóssá teszi a sminket
Kód:  KSPL1658 Termékszám:  9005800302522 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Make-up Starter arckrém 50 ml

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
NIVEA Make-up Starter

A NIVEA Make-up Starter egy könnyű alapkrém, amely ápolja, táplálja és hidratálja a bőrödet, mielőtt felvinnéd a sminkedet. Mandula olajat és természetes körömvirág kivonatot tartalmaz, amelyek biztosítják az optimális hidratálást a száraz és érzékeny bőrnek. A könnyű állagú alapkrém kisimítja és egységesíti a bőrt, így a felvitt smink hibátlan és hosszan tartó lehet.

A Nivea márka évek óta egyet jelent a minőséggel, kifinomultsággal és stílussal. Mint a világ egyik vezető kozmetikai cége, a Nivea állandó kapcsolatban van az ügyfeleivel, akiknek egyedülálló és innovatív termékeket kínál. A Nivea márka nagy bizalomnak örved szerte a világon!

A krém könnyű állaga miatt könnyedén vihető fel a bőrre, és azonnal felszívódik. Megbízható alapot szolgáltat az egyenletes és egyszerű smink felvitelhez, kisimítja az apróbb vonalakat és ráncokat, így meghosszabbítja a smink tartósságát. Adj sminkednek professzionális megjelenést, bármilyen hiányosságok nélkül. Használd ezt a könnyű állagú alapkrémet, amely bőrödet selymesen puhává varázsolja!

Hatóanyagai:
Mandulaolaj - biztosítja a bőr puhaságát, hidratálását és nyugtatja azt.
Körömvirág kivonat - mélyen hidratálja és táplálja a bőrt

Bőrtípus:
Száraz és érzékeny bőr

Alkalmazás:
Sminkelés előtt vigye fel a megtisztított arcbőrre

Kiszerelés:
50 ml

Összetevők:
Víz, Ciklometikon, Dicaprylyl karbonát, Denaturált alkohol, Glicerin, Butilénglikol, Tápiókakeményítő, Kéri körömvirág kivonat, Prunus amygdalus dulcis olaj, Tokoferol, Glycine szója olaj, Dimetikonol, Nátrium akrilát / 10-30 szénatomos alkil-akrilát keresztpolimer, Akrilamid / ammónium-akrilát kopolimer, Poliizobutén, Poliszorbát 20, Szorbitán-izosztearát, Fenoxietanol, Metilparaben, Trinátrium EDTA-t, BHT-t, Linalool, Citronellaolaj, Limonén, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Benzil-alkohol, Alfa Isomethyl ionén, Parfüm

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Make-up Starter arckrém 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Make-up Care Hydra Primer 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Make-up Starter 50 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ