Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

NIVEA Men Fresh Active 40 ml

Termékkatalógus
NIVEA Men Fresh Active 40 ml
4,9 9 értékelés
Dezodor - stift kivitel, férfiak számára, normál bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, alumínium mentes, nem hagy foltot és hosszantartó hatású, 40 ml-es - 33 990,25 Ft/1 l
Kód:  KDR074 Termékszám:  42240266 Gyártó honlapja:

NIVEA Men Fresh Active 40 ml

A NIVEA FOR MEN Fresh Active egy olyan kozmetikai termék, amely megbízhatóan véd az izzadság ellen akár 48 órán keresztül. Ez az egyedi dezodor szokatlanul hosszantartó védelmet biztosít az izzadás ellen. A termék komplek ásványokat tartalmaz, nem tartalmaz tartósítószert és színezéket. Serkentő, friss illata friss érzetet és energiát biztosít az idők végtelenségéig!

A Nivea évek óta egyet jelent a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. Mint ahogy a világ vezető kozmetikai cégei, a Nivea is közvetlen kapcsolatban áll vásárlóival és egyedi, innovatív termékeket nyújt számukra. Ez a márka vásárlók millióinak a bizalmát tudhatja magáénak! 

A modern férfiak törődnek a napi higiéniával, amely a dezodor használatát is magában foglalja. Mostmár még a legizzadósabb férfiaknak is kellemes illatuk lehet. Ez a dezodor nagy segítség fizikai és mentális stressz esetén. Egy egyszerű és gyors mozdulattal egésznap védheted magadat az izzadástól, tiszta és friss érzeted lesz. Kényeztetsd magadat a tisztaság kellemes érzésével 48 órán keresztül! 

Hatóanyagai:
A komplex ásványok felfrissítik a bőrt és hosszantartó védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra

Alkalmazás:
Tiszta bőrre vidd fel szükség szerint.

Kiszerelés:
50 ml

Összetevők:
Víz, propilénglikol, PEG-8, nátrium-palmitát, nátrium-sztearát, Parfüm, Butyloctanoic sav, Ethylhexylglycerin, Maris Limus kivonat, Ostrea Shell kivonat, Persea gratissima olaj, oktil-dodekanol, dikeményítő-foszfát, nátrium-mirisztát, nátrium-arachidát, nátrium-oleát, geraniol, benzil-alkohol

 

 

 

 

 

 

 

Paraméterek

Űrtartalom
40 ml Kész!
Típus
Férfi Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Illat
Frissítő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: NIVEA Men Active 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Men Fresh Active 40 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Men Fresh Active 40 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Men Fresh Active 40 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ