30 dnů na vrácení Shop roku

NIVEA MEN Box Football Box 2019

Termékkatalógus
NIVEA MEN Box Football Box 2019
4,7 3 értékelés
Férfi kozmetikai szett - tartalma: Deep borotválkozás utáni krém 100 ml, krém 150 ml, Deep izzadásgátló golyós dezodor 50 ml, Deep férfi tusfürdő 250 ml
Kód:  VBAL331 Termékszám:  9005800322322 Gyártó honlapja:
NIVEA MEN Box Football Box 2019 Megszűnt

NIVEA MEN Box Football Box 2019

A NIVEA MEN Box Football Box 2019 férfi kozmetikai ajándékkészlet minden olyan terméket tartalmaz, amelyre a férfiaknak szükségük lehet a bőrápoláshoz. A mutatós doboz tartalmaz egy borotválkozás utáni arcvizet, egy tusfürdőt és egy izzadásgátlót a Nivea Men Deep termékcsaládból. Bónuszként a klasszikus Nivea Men krémet is megtalálod a csomagban. A borotválkozás utáni arcvíz segít az irritált bőr megnyugtatásában és regenerálásában borotválkozás után. A tusfürdőt használhatod a testedre, az arcodra és a hajadra is, remekül felfrissít és a benne található természetes agyag hatásának köszönhetően igazán mélyen tisztít. A golyós izzadásgátló akár 48 órán keresztül védelmet nyújt az izzadás ellen még a nagyobb megpróbáltatást jelentő sporttevékenységek közben is. Az univerzális férfiaknak tervezett krém minden bizonnyal lenyűgöz, hiszen nagyon könnyed az állaga és akár az egész testedre is használhatod. A tradicionális népszerű Nivea márka kozmetikai készlete garantáltan nem okoz csalódást.

A NIVEA MEN Box Football Box 2019 férfi kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • Testápoló kozmetikumok férfiak számára a Nivea tradicionális márkától
  • A férfi ajándékkészlet a Nivea Men Deep termékcsalád kozmetikumait tartalmazza
  • A szett borotválkozás utáni arcszeszt, testápoló krémet, izzadásgátlót és tusfürdőt tartalmaz
  • A borotválkozás utáni frissítő arcszesz gondoskodik a bőrről, védi és megakadályozza a kiszáradását
  • Az antibakteriális összetételével elősegíti az irritált bőr regenerálódását és megnyugtatását
  • 3 az 1-ben tusfürdő a test, az arc és a haj számára, mélyen megtisztítja a bőrt
  • Természetes agyag összetétellel tökéletesen tisztít és a frissesség érzését kölcsönzi
  • A férfias illatú golyós izzadásgátló 48 órán át véd az izzadás ellen
  • Nivea Men krém férfiaknak, univerzális krém kézre, arcra és az egész testre
  • Stílusos, praktikus doboz ajándékként is remek kozmetikumokkal, minden férfinak örömet okoz

Kényeztesd a bőrödet a Nivea Men Deep Comfort After Shave Lotion borotválkozás utáni arcszesszel

Élvezd az aggodalmak nélküli zökkenőmentes borotválkozást. Nem csak a borotválkozás közben fontos a bőr ápolása, hanem borotválkozás után is. Próbáld ki a finom, férfias illatú Nivea Men Deep Comfort borotválkozás utáni arcvizet. Antibakteriális hatásával megnyugtatja a bőrt, támogatja a regenerálódását és megvédi azt a kiszáradástól. Így a bőröd nemcsak üde, hanem kellemes illatú is lehet. Ezt a terméket nem csak Te magad, hanem a párod is azonnal megszereti.

Felhasználása:
Borotválkozás után vidd fel az arc és a nyak bőrére.

Összetétel:
Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Parfum

A Nivea Men Deep Clean tusfürdő a bőr mélytisztításához

Ne pazarolj el több pénzt azzal, hogy külön sampont és tusfürdőt vásárolsz. Inkább szerezd meg a Nivea Men Deep Clean Shower gel tusfürdőt, amely alkalmas a testre és a hajra is. A férfiak számára kifejlesztett tusfürdő nagyon kellemes illattal érkezik, természetes agyag tartalmának köszönhetően mélyen megtisztítja a bőrt. Felszívja a szennyeződéseket a bőrről és olyan magával ragadó illatot kölcsönöz, amely ellazít. Neked csak annyi a dolgod, hogy felviszed a bőrödre, megmosakodsz, majd leöblíted. Amint kipróbáltad a Nivea Men Deep Clean Shower gel tusfürdőt, biztosan nem akarod majd lecserélni.

A felhasználása:
Vidd fel a tusfürdőt a nedves bőrre és várj addig, amíg nem képez gazdag habot. Mosd meg az egész testedet, az arcodat és a hajadat is. Kerüld a szem környékét.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Kaolin, Glycerin, Citric Acid, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates Copolymer, PEG-3 Distearate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Lauryl Sulafte, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Geraniol, CI 61570, CI 10316, CI 16035, CI 42090

Nivea Men Deep izzadásgátló - hatékony védelem az izzadás ellen

Ints búcsút az izzadásnak még a nagyobb megterhelést jelentő fizikai aktivitás esetén is a Nivea Men Deep Dry & Clean Feel izzadásgátló segítségével, amely használata után akár 48 órán keresztül véd az izzadás ellen. Sportolj aktívan még a nyári forróságban is anélkül, hogy a kellemetlen testszag megzavarna a testmozgásban. A Nivea Men izzadásgátló olyan üdítő és kellemes, férfias illattal érkezik, amelyet a Black Carbon technológiával fejlesztettek ki a baktériumok megszüntetéséért. A golyós izzadásgátló nem tartalmaz alkoholt, nem irritálja vagy szárítja ki a bőrt.

A felhasználása:
Használd az izzadásgátlót a hónalj tiszta, száraz bőrén. Hagyd megszáradni. Ezt követően felöltözhetsz.

Összetétel:
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Steareth-21, Parfum, Persea Gratissima Oil, Charcoal Powder, Trisodium EDTA, BHT, Linalool, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol

Élvezd a tradicionális bőrápolást a kék színű Nivea Men krémmel

A Nivea Men az első olyan univerzális felhasználású krém, amelyet kimondottan a férfiak számára terveztek. Alkalmas az arcra, a testre és a kezekre, alaposan és használat után azonnal hidratálja a bőrt és kellemesen felfrissíti. Könnyed, egyáltalán nem ragacsos állaggal rendelkezik, amely felkenés után azonnal felszívódik a bőrbe és nem hagy maga után zsíros érzetet. A krém táplálja és puhává teszi a bőrt és megakadályozza a kiszáradását. Másik előnye, hogy igazán finom, férfias illatot kölcsönöz a bőrnek. Használj olyan krémet, amely puhává teszi és táplálja a bőrödet!

Hatóanyagok:
E-vitamin - erőteljes antioxidáns, megvédi a bőrt a káros külső hatásokkal szemben

Bőrtípus:
Minden típusú férfi bőrre.

A felhasználása:
Vidd fel az arcodra és a testedre minden reggel és gyengéden masszírozd be a bőrbe. A krém alkalmas a mindennapos használatra, szükség szerint naponta kétszer is használhatod.

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Alkohol Denat., Cetyl Alkohol, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Cera Microcristallina, Palmitic Acid, Stearic Acid, Tocepheryl Acetate, Sodium Carbomer, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol, Methylparaben, Geraniol, Parfum

Férfi ajándékdoboz tartalmazza:
1 × Nivea Men Deep Comfort borotválkozás utáni arcszesz (100 ml)
1 × Nivea Men Deep Clean Shower gel tusfürdő (250 ml)
1 × Nivea Men Creme testápoló krém (150 ml)
1 × Nivea Men Deep golyós izzadásgátló (50 ml)


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA MEN Box Football Box 2019. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA MEN Box Football Box 2019.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ