Slevy s AP+ Shop roku

NIVEA Pearl & Beauty 50 ml

Termékkatalógus
NIVEA Pearl & Beauty 50 ml
4,9 30 értékelés
Női izzadásgátló - golyós, csökkenti az izzadást és a kellemetlen szagok kialakulását - 15 777 Ft/1 l
Változat
Kód:  KDR060 Termékszám:  42242147 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Pearl & Beauty 50 ml

A NIVEA AP Pearl & Beauty kozmetikai terméke akár 24 órán keresztül megbízhatóan védi az izzadságtól. Ez az egyedülálló dezodor gyöngykivonatokat tartalmaz, amelyek táplálják és szabályozzák az izzadást. Nem tartalmaz alkoholt és színezékeket, tehát nagyon gyengéd a bőrrel, és borotvált vagy epilált bőrön is problémamentesen használható. A kellemes illat végtelen ideig friss érzetet és energiát nyújt!

A Nivea már évek óta a minőséget, a kifinomultságot és a stílusot képviseli. Mint a világ egyik vezető kozmetikai vállalata, a Nivea állandó kapcsolatban áll ügyfeleivel, és egyedülálló, innovatív termékeket kínál. Ez a márka élvezi az ügyfelek bizalmát az egész világon!

Minden modern nő nemcsak a szépségéről, hanem a napi higiéniájáról is gondoskodik, amely a dezodor használatát is magában foglalja. Napjainkban már erős izzadás mellett is lehetőség van arra, hogy csupán a frissesség illata érződjön. Ebben segít ez a dezodor, különösen akkor, ha a fizikai vagy szellemi stressz fokozódik. Egyszerűen és gyorsan megvéd az izzadságtól, egész nap tisztának és frissnek érezheted magad. Élvezd a kellemes tisztaság érzését 24 órán keresztül!

Aktív hatóanyagok:
A gyöngykivonatok táplálják a bőrt és tartós védelmet nyújtanak az izzadtság ellen.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Használat:
Alkalmazd tiszta bőrre, amikor csak szükséged van rá.

Kiszerelés:
50 ml

Paraméterek

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Pearl & Beauty 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Pearl & Beauty 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Pearl & Beauty 50 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ