Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

NIVEA Regenerating Night Creme 50 ml

Termékkatalógus
NIVEA Regenerating Night Creme 50 ml
4,5 8 értékelés
Arckrém - női, éjszakai, bőrtípus: normál és kevert, hatás: világosító, 50 ml - 55 800 Ft/1 l
2 790 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KDR033 Termékszám:  9005800227184 Gyártó honlapja:
NIVEA Regenerating Night Creme 50 ml 2 790 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

NIVEA Regenerating Night Creme 50 ml

A Nivea Visage arckrém egy olyan kozmetikum, amely egyedülálló regeneráló formulájával ápolja és védi bőrödet, akár minden éjszaka, amíg te pihensz. A krémnek csodálatos textúrája van, könnyű felvinni és hamar beszívódik. A krém fiatalítja, simítja, hidratálja a bőrödet, és erőteljes feszesítő hatással is bír. Normál és kombinált bőrűeknek is kifejezetten ajánlott a krém. Frissít, erősít és kíméletesen, de intenzíven ápolja a bőrödet. 

Ezt a Nivea Visage arckrémet is úgy alkották meg, hogy összetevői megfeleljenek a Nivea bőrgyógyászai által támasztott feltételeknek. Kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy ne okozzon allergiás tüneteket. Rendszeres használtával bőröd friss, hidratált, természetesen rugalmas és táplált lesz. A bőröd láthatóan megfiatalodik, a ráncaid mérete pedig csökkeni fog.

A krém gazdag formulájához E-vitamint és HYDRA IQ aktív hatóanyagot is adtak, így a krém intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt. A krém intenzív ápolást biztosít a bőrödnek, ellátja a szükséges tápanyagokkal és teljeskörű védelmet biztosít a bőrödnek. Ápold bőrödet igazi minőségi arcápolóval, hogy egészséges, gyönyörű és selymesen sima lehessen!

Aktív hatóanyagai:

  • Az E-vitamin védi és táplálja a bőrt.
  • A HYDRA IQ és a B5 provitamin kiegyensúlyozott hidratálást biztosít egész éjszakára.


Bőrtípus:
Normál és kombinált bőrre is alkalmas a készítmény. 

Alkalmazása:
Tisztítsd meg az arcod, nyakad, és a dekoltázsod, majd vidd fel a szükséges mennyiséget és óvatosan masszírozd be. Minden este használd a krémet.

Kiszerelés:
50 ml-es

Összetevők:
Víz, Glycerin, Butyrospermum parkii butter, Triisostearin, Cetearyl alcohol, Isopropyl palmitate, Glyceryl glucoside, Hydrogenated coco-glycerides, Methylpropanediol, C12-15 alkyl benzoate, Synthetic beeswax, Glyceryl stearate citrate, Panthenol, Tocopheryl acetate, Nelumbium speciosum flower extract, Propylene glycol, Sodium carbomer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Trisodium EDTA, Benzoic acid, Butylphenyl methylpropional, Linalool, Limonene, Geraniol, Benzyl alcohol, Citronellol, Alpha-isomethyl ionone, BHT, Parfum

 

Paraméterek

Termék típus
Krém Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Űrtartalom
50 ml Kész!
Hatás
Világosító Kész!
Bőrtípus
Normál, Kevert Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
50 ml Kész!

Hatás

Hatás
Világosító Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál, Kevert Kész!

Korosztály

Korosztály
Bármely korosztály számára Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Éjszakai Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Természetes olaj tartalmú, Vitaminos Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: Nivea 24H Care 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Regenerating Night Creme 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA 24H Intensive Hydrating Night Cream Normal Skin 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Regenerating Night Creme 50 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ