Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku 30 dnů na vrácení

NIVONA Caferomatica 680

Termékkatalógus
NIVONA Caferomatica 680
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, tejrendszer, kávédaráló, két csésze készítése egyszerre, bluetooth, kijelző, gőzfúvóka, csészemelegítő, beállítható vízmennyiség, beállítható kávémennyiség, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer, energiatakarékos üzemmód és cappuccino és latte, 2,2 l-es víztartály, darálási mechanizmus: kúpos köves, 250 g-os daráló tartály, 1455 W fogyasztás, 34 cm magas, 24 cm széles, 46 cm mély, 10 kg, fekete és fekete színű
Kód:  NIVCA068 Termékszám:  NICR 680 Gyártó honlapja:

NIVONA Caferomatica 680

A fekete szépség újratöltve! Amint megpillantod ezt kiváló áron kapható, csúcskategóriás kávéfőzőt, azonnal meg akarod majd szerezni! Különösen, mivel ez a modell szuper stílusos, fényes fekete külsővel rendelkezik. Az Aroma Balance System technológia a kiváló ízélmény érdekében három aromaprofilt kínált. A beépített Bluetooth kényelmes és felhasználóbarát tesz lehetővé. A Manual Easy Spumature funkció hatékonyan tisztítja meg a tejhabosítót. A kávéfőzéshez 7 elkészítési mód áll rendelkezésre: 6 előre beprogramozott, és egy egyénileg programozható, amelynek receptje a My Coffee funkciónak köszönhetően akár el is tárolható. A készülék extra nagyméretű (2.2 l) víztartállyal lett felszerelve. A kónuszos rendszerű daráló rendkívül csendes működést biztosít. Az egyszerű és higiénikus tisztítás érdekében a főzőegység levehető. A kávé vagy forró tea készítéséhez 3 hőmérsékleti fokozat állítható be, míg a kávéintenzitás esetében 5 fokozat áll rendelkezésre. Emellett az őrlési fokozat is egyénileg szabályozható.  A kávétartály körülbelül 250 grammos kapacitással bír. Az energiatakarékos működésről az ECO üzemmód és a 0-wattos technológia gondoskodik. A Hygienie-care programnak köszönhetően a készülék egyetlen gombnyomásra teljes körű tisztítást, vízkőmentesítést és öblítést visz véghez. A csészetartó 14 cm-ig tetszés szerint állítható. A NIVONA praktikus csészemelegítő funkcióval, és egy adag őrölt kávé tárolására alkalmas tartállyal is el lett látva. A kávéfőző hátsó kerekei megkönnyítik a készülék mozgathatóságát. Az aroma védőfedél segít a kávé frissen tartásában. Az Aromatica System 15 bar nyomással készíti el a kedvenc kávédat. A készülékhez CLARIS friss vízszűrő, tisztító tabletták, tejhabosító és egy mérőkanál is jár.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 455 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,2 l Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Két csésze készítése egyszerre Kész!
Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Italkészítés
Csészemelegítés Kész!
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka, Tejrendszer, Tejes megoldás nélkül Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Bluetooth Kész!

Méret & súly

Mélység
46 cm Kész!
Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
10 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
14 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Receptek

Tejes receptek
Caffe latte, Cappuccino Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVONA Caferomatica 680 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVONA Caferomantica 680. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nivona Caferomantica 680.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ