30 dnů na vrácení Shop roku

Nivona NICR 795

Termékkatalógus
Nivona NICR 795
5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Változat
359 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  NIVAK954 Termékszám:  NICR 795

Akciós szettek

362 650 Ft
Szett megvásárlása

Nivona NICR 795

A profi NIVONA automata kávéfőző frissen őrölt kávébabból készült kávét kínál. Egyszerű működtetni, hiszen mindössze egy gombnyomást követően már ott is gőzölög a kezedben a forró kávé. Sőt, két adag kávé elkészítésére is képes egyidejűleg, ami jól jön, ha több embernek szeretnél gyorsan kávét adni. Rugalmasságot kínál a különféle kávéitalok elkészítéséhez az eszpresszótól a kapucsínón át a latte-ig. 5 féle receptet kapsz hozzá. Az okos automata kávéfőzőt csatlakoztathatod okostelefonhoz vagy tablethez, így távolról is bekapcsolható, illetve elindítható a kávé elkészítése. A minőségi NIVONA automata kávéfőző remek választás cégekhez vagy vendéglátóipari egységekhez.

Automata kávéfőző Nivona NICR 795 Lifestyle
Automata kávéfőző Nivona NICR 795 Oldalnézet

A hasznos Nivona NICR 795 automata kávéfőző legfontosabb jellemzői

  • A minőségi NIVONA automata kávéfőző minden kávéimádót elkápráztat
  • Az automata kávéfőzőben lévő fém daráló ellenáll a mechanikai sérüléseknek
  • 5 féle receptet is kapsz hozzá
  • 15 bar a készülék által biztosított nyomás
  • 2,2 l térfogattal rendelkezik a víztartály
  • A hasznos NIVONA automata kávéfőző műanyag anyagból lett gyártva
  • A tejes italok közül latte macchiato, caffe latte és cappuccino elkészítésére is van mód
  • A tej nélküli kávétípusok közül espresso, ristretto, americano, lungo és kávé elkészítésére is van mód
  • Meleg tej, tejhab és forró víz/tea készítése is lehetséges
  • Kapcsolódási lehetőségek: Bluetooth
  • Hibadiagnózis és mobilalkalmazás okos funkció sem hiányzik róla
  • Italhőmérséklet beállítása, kávé/tej arány szabályozás, italméret beállítása és kávé intenzitás beállítása segítségével módosíthatod az ital ízét
  • Hideg és meleg tejhab készítés áll a rendelkezésedre
  • 250 g a kávébab tartály kapacitása
  • Általános funkciók: forró víz funkció, időzítő, két csésze készítése egyszerre, ital készítése egy gombnyomással, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása és smart

Magával ragadó automata kávéfőző izgalmas funkciókkal

A stílusos NIVONA kávéfőző használata kényelmes a remek funkcióinak köszönhetően. Amikor kávéra vágysz, nem kell mást tenned, mint kiválasztani a kedvenc italodat a készülék memóriájából, és nem sokkal később már ott is lesz a gőzölgő kávé a csészédben. A rajta lévő forró víz funkció lehetővé teszi, hogy kávé nélkül készíts forró vizet, ami nagyszerű, ha instant levest, teát vagy forró vizet igénylő zabkását fogyasztanál. Az innovatív időzítővel előre beállíthatod azt az időpontot, amikor a kávéfőző automatikusan elkezdi a kávéfőzést. Egyszerűen állítsd be előre a kívánt időpontot, például lefekvés előtti este, és a kávéfőző automatikusan elindul, és a megadott időpontban elkezdi a kávéfőzést. Amennyiben nem használod a kávéfőzőt, egy adott időtartamot követően automatikusa kikapcsol, hogy a működése minél energiatakarékosabb és biztonságosabb legyen. Meghosszabbítja a gép élettartamát és minimalizálja a kopást.

Automata kávéfőző Nivona NICR 795 Lifestyle

NIVONA smart automata kávéfőző

Az okos NIVONA automata kávéfőző a legjobb háztartási eszközök közé tartozik. Az intuitív kezelőegység és a felhasználóbarát működés biztosítja, hogy a készüléket kellemes használni. A hibadiagnózis funkciónak köszönhetően a kávéfőző magától felismer egy esetleges hibát és javaslattal is él a probléma megoldását illetően. Bluetooth csatlakozás az összes funkció elérése érdekében.

Otthoni kényelem mindig frissen őrölt kávéval

A klassz NIVONA Automata kávéfőző biztosítja a mindennapi, frissen őrölt kávébabból készült kávédat. 3 őrlési fokozat gondoskodik arról, hogy különféle textúrákkal és ízekkel kísérletezz, ami elengedhetetlen a egyénre szabott kávé elkészítéséhez. Könnyedén be lehet állítani az őrölt kávé mennyiségét. A kávéfőzőben fém őrlőmechanizmus van, amelynek szerkezete ütés- és szennyeződésálló. 15 bar nyomás alatt készíti a készülék a kávét, ami pont elég ahhoz, hogy a kávézókban megszokott eszpresszót vagy kapucsínót készítsd el. A daráló szenzora tájékoztat a kávébab mennyiségéről. 250 g kávébab tárolására elegendő a tartály, így elég ritkábban feltölteni.

Kávéd ízének egyéni ízlésedhez történő igazítása

A pompás NIVONA Automata kávéfőző frenetikus kávét készít, amit egyszerű elkészíteni, és tökéletes ízvilágot kínál. Erről többek között a hőmérséklet-beállítási funkció gondoskodik, amely a kávé elkészítését ideális hőmérsékleten végzi az ellenállhatatlan aroma érdekében. Az automata kávéfőző integrált tejrendszerrel készült, nincs más dolgod, mint megtölteni a tartályt, és a készülék elvégzi helyetted a többit. Tejes kávék, úgy mint Latte Macchiato, Caffe latte és Cappuccino elkészítése is lehetséges. A kávégép, az innovatív technológiának köszönhetően, sűrű és krémes tejhabot készít hidegen és melegen egyaránt.

A klassz NIVONA automata kávéfőzőt játszi könnyedséggel lehet karbantartani és tisztítani

A jól kihasználható NIVONA automata kávéfőző karbantartása rendkívül egyszerű. A maximális kényelmet az automatikus tisztítási folyamat biztosítja. A készülék bekapcsolásakor az automatikus öblítés aktiválódik a kávémaradékok eltávolítására. A különféle kávélerakódásoktól a kikapcsolás előtti öblítés gondoskodik. Annak érdekében, hogy a karbantartási folyamat a lehető legegyszerűbb legyen, egy élvonalbeli, tejes részek tisztítását végző technológiával egészült ki a készülék. Biztosított a tejrendszer tisztán tartása azt követően, hogy tejes kávékülönlegességet készítettél. Amennyiben a készülék vízkőtelenítésre vagy tisztításra szorul, értesít téged. Kalcium- és magnézium-lerakódások keletkezhetnek a készülék belsejében, ami csökkenti a víz áramlását és a hőmérsékletet, aztálal nem lesz olyan minőségű a kávé. Amennyiben vízszűrő cserére lesz szükség, jelezni fogja a kávéfőző. Be lehet rajta állítani a víz keménységét, ami hozzájárul ahhoz, hogy a kávéd kiváló minőségű legyen. A főzőegység kivehető és folyó víz alatt leöblíthető. Ezt követően tisztán visszateheted a kávéfőzőbe. Így a kávéd mindig jó ízű lesz. Miután a beállított idő letelt, a kávéfőző automatikusan átvált készenléti üzemmódba., így amellett, hogy energiát takarít meg, még védi is a környezetet.

Felszereltség:

beépített kávédaráló, kijelző és tejadagolás, érintésmentes kijelző és érintős vezérlőpanel ikonokkal, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, tejrendszer, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer, vízszűrő használat és kivehető főzőegység

Tejes kávékülönlegességek:

latte macchiato, caffe latte és cappuccino

Tej nélküli kávék:

espresso, ristretto, americano, lungo és kávé

Egyéb receptek:

meleg tej, tejhab és forró víz/tea

Csomag tartalma:

vízkeménységi tesztelő, őrölt kávé mérőpohár, NIRF701 vízszűrő és NIRT701 tisztító tabletta (2 db)

Méretek:

34 × 24 × 46 cm (ma x szé x mé)

Tömeg:

9 kg

Csésze maximális magassága:

14 cm

Paraméterek

Összehasonlít

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 455 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,2 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Kávébab tartály kapacitása
250 g Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Forró víz funkció, Időzítő, Két csésze készítése egyszerre, Ital készítése egy gombnyomással, Automatikus kikapcsolás, Kedvenc italok beállítása, Smart Kész!
Ital tulajdonságok
Italhőmérséklet beállítása, Kávé/tej arány szabályozás, Italméret beállítása, Kávé intenzitás beállítása Kész!
Tejkészítés
Hideg és meleg tejhab készítés Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, Energiatakarékos mód, Állítható vízkeménység, Tejrendszer automatikus tisztítása, Automatikus öblítés, Vízszűrőcsere ellenőrzés Kész!
Felhasználói profilok száma
5 Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok, Filteres kávé Kész!

Receptek

A receptek minimális száma
5 Kész!
Tejes receptek
Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino Kész!
Nem tejes receptek
Espresso, Ristretto, Americano, Lungo, Kávé Kész!
Egyéb receptek
Meleg tej, Tejhab, Forró víz/tea Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló, Kijelző, Tejadagolás Kész!
Felhasználói felület
Érintésmentes kijelző, Érintős vezérlőpanel ikonokkal Kész!
Italkészítés
Állítható magasságú kifolyónyílás, Tárolóhely a poharaknak Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer, Vízszűrő használat, Kivehető főzőegység Kész!

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga
Fém Kész!
Őrlési fokozat
3 Kész!
Daráló funkciók
Állítható őrlési finomság, Őrölt kávé mennyiségének beállítása Kész!
Daráló felszereltsége
Kávébab mennyiség érzékelés Kész!

Tartozékok a csomagban

Csomag tartalma
Vízkeménységi tesztelő, Őrölt kávé mérőpohár, NIRF701 vízszűrő, NIRT701 tisztító tabletta (2 db) Kész!

Méret & súly

Mélység
46 cm Kész!
Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
9 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
14 cm Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Nivona NICR 795 termékhez:

Nivona NICR 799

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
399 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

Nivona NICR 796

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
359 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

További változatok Nivona NICR 795 termékhez:

Nivona NICR 790

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
329 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Nivona NICR 799

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
399 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

Nivona NICR 796

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
359 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nivona NICR 795 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nivona NICR 795. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nivona NICR 795. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nivona NICR 795. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nivona NICR 795.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ