30 dnů na vrácení Shop roku

Nivona NICR 799

Termékkatalógus
Nivona NICR 799
5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Változat
399 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  NIVAK992 Termékszám:  NICR 799
Nivona NICR 799 399 990 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Akciós szettek

402 650 Ft
Szett megvásárlása

Nivona NICR 799

A fantasztikus NIVONA automata kávéfőző segítségével mindig frissen őrölt kávébabból készített kávét élvezhetsz. Rendkívül könnyű kezelni, nem kell mást tenned, csak megnyomnod a gombot. Ráadásul egyidejűleg két adag kávé elkészítésére is képes, ami ideális, ha gyorsan kell kávét készíteni több embernek. Rugalmasságot kínál a különféle kávéitalok elkészítéséhez az eszpresszótól a kapucsínóig. 5 féle receptet is kapsz hozzá. Az automata kávéfőző lehetőséget ad többféle okoseszközhöz való csatlakoztatásra, például mobiltelefon vagy tablet, így távolról is bekapcsolható, vagy beállítható a kávé előkészítése. A profi NIVONA automata kávéfőző remek megoldás cégkehez, vagy kereskedelmi célra is a nagyobb térfogat miatt.

Automata kávéfőző Nivona NICR 799 Lifestyle
Automata kávéfőző Nivona NICR 799 Oldalnézet

A kiváló minőségű Nivona NICR 799 automata kávéfőző fontosabb előnyei

  • A klassz NIVONA automata kávéfőző az összes kávéimádót elkápráztatja
  • A fém darálóval ellátott automata kávégép ellenáll a mechanikai sérüléseknek
  • 5 féle recept jár hozzá
  • 15 bar nyomást biztosít a készülék
  • 2,2 l a víztartály térfogata
  • A szuper NIVONA automata kávéfőző rozsdamentes acél anyagból lett gyártva
  • A tejes finomságok közül latte macchiato, caffe latte és cappuccino elkészítésére is van mód
  • A tej nélküli italok közül espresso, ristretto, americano, lungo és kávé elkészítésére is van mód
  • Meleg tej, tejhab és forró víz/tea is a rendelkezésedre áll
  • Kapcsolódási lehetőségek: Bluetooth
  • Hibadiagnózis és mobilalkalmazás okos funkció is van rajta
  • Italhőmérséklet beállítása, kávé/tej arány szabályozás, italméret beállítása és kávé intenzitás beállítása segítségével befolyásolhatod az ital ízét
  • Hideg és meleg tejhab készítés is a rendelkezésedre áll
  • 250 g a kávébab tartály kapacitása
  • Általános funkciók: forró víz funkció, időzítő, két csésze készítése egyszerre, ital készítése egy gombnyomással, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása és smart

Tapasztald ki a teljesen automata kávéfőző izgalmas funkcióit

A minőségi NIVONA kávéfőző kényelmi funkciói gondoskodnak az egyszerű használatról. Ha itt az idő, hogy kávézz, nem kell mást tenned, mint kiválasztani a kedvenc italodat a készülék memóriájából, és pár másodperccel később már ihatod is a gőzölgő kávédat. Van rajta forró víz funkció a kávé nélküli forró vízhez, ami nagyszerűen kihasználható tea, instant leves vagy zabkása készítéséhez. Az ötletes időzítővel pontosan beprogramozhatod, hogy a kávéfőző mikor induljon el automatikusan, és mikor kezdjen el kávét készíteni. Így pontosan akkor készül el a friss kávé, amikor neked a legnagyobb szükséged van rá, például amikor hazaérsz, vagy reggel felébredsz. Amennyiben nem használod a kávéfőzőt, egy adott időtartamot követően automatikusa kikapcsol, hogy az energiatakarékosság mellett a működése is biztonságos legyen. Meghosszabbítja a gép élettartamát és minimalizálja a kopást.

Automata kávéfőző Nivona NICR 799 Lifestyle

NIVONA okos automata kávéfőző

Az okos NIVONA automata kávéfőző a legfontosabb háztartási eszközök között van számontartva. A kezelése rendkívül intuitív, és az okos funkcióknak hála nagyon egyszerű használni. A hibadiagnózis funkciónak köszönhetően a kávéfőző képes magától felismerni egy esetleges hibát. és megoldást is biztosít a problémára. Bluetooth csatlakozás, hogy az alkalmazásban az összes funkciót tudd használni az okos kávéfőzőn.

Élvezd otthonon a kényelmes kávézást frissen őrölt kávéval

A stílusos NIVONA Automata kávéfőző biztosítja napi szinten az otthoni, frissen őrölt kávét. 3 őrlési fokozat ad szabadságot a különböző kávéitalok elkészítéséhez, és lehetővé teszi a változatos textúrák és ízek elérését. Könnyedén be lehet állítani az őrölt kávé mennyiségét. A kávéfőző fém őrlővel büszkélkedhet, amelynek szerkezete ütés- és szennyeződésálló. 15 bar a készülék által biztosított nyomás, ami elegendő ahhoz, hogy olyan eszpresszót vagy kapucsínót készíts, amilyet a kávézóban szoktál inni. A darálóhoz beépítettek egy szenzort is, ami tájékoztat a kávébab mennyiségéről. 250 g kávébab fér a tartályba az újratöltés késleltetése érdekében.

Automata kávéfőző Nivona NICR 799 Lifestyle

Személyre szabott kávézás

A profi NIVONA Automata kávéfőző azon túl, hogy fantasztikus kávét készít, még az elkészítés egyszerűségéről is gondoskodik. Erről többek között az italhőmérséklet-beállító funkció gondoskodik, amely az ellenállhatatlan aroma eléréséhez ideális hőmérsékleten készíti el a kávét. Az automata kávéfőző tejrendszerrel rendelkezik, csak töltsd meg a tartályt, és a gép minden egyebet megold helyetted. Tejjel készült kávékülönlegességek, úgy mint Latte Macchiato, Caffe latte és Cappuccino elkészítése is gyerekjáték lesz. A kávégép innovatív technológiájának köszönhetően sűrű és krémes tejhabot készíthetsz forró és hideg változatban egyaránt.

A szuper NIVONA automata kávéfőző könnyű karbantartással és egyszerű tisztítással örvendeztet meg

A hasznos NIVONA automata kávéfőző karbantartása egyszerű és könnyű. Garantált a kávéfőző kényelmes használata az automatikus tisztítási folyamatnak köszönhetően. A készülék bekapcsolásakor automatikus öblítés lép működésbe, amely hatékonyan eltávolítja a kávémaradékot. A gép kikapcsolása előtt a belső részeket újra át kell öblíteni, hogy megszabaduljon a készülék a kávé lerakódásaitól. A tejes részek tisztítása élvonalbeli technológiával zajlik a kényelmes és maximális tisztán tartás, valamint karbantartás érdekében. Gondoskodik a tejrendszer automatikus tisztításáról minden egyes tejital-készítés után. A készülék mutatja, ha szükség van tisztításra vagy egy vízkőtelenítésre. A kalcium- és magnézium-lerakódások gyakran akadályozzák a víz áramlását, csökkentik a hőmérsékletet és hátrányosan befolyásolják a kávé ízét és aromáját. Ha a vízszűrőt ki kell cserélni, a kávéfőző erre is figyelmeztetni fog. Be lehet állítani a vízkeménységet, hogy optimális legyen a kávé minősége. A főzőegység eltávolítása egyszerű, folyó víz alatt történő öblítést követően könnyedén visszahelyezhető a gépbe. Így a kávéd mindig jó ízű lesz. Azt követően, hogy eljárt a beállított idő, a készülék készenléti üzemmódba vált át., így energiát spórol és óvja a környezetet.

Automata kávéfőző Nivona NICR 799 Lifestyle

Felszereltség:

beépített kávédaráló, kijelző és tejadagolás, érintésmentes kijelző és érintős vezérlőpanel ikonokkal, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, tejrendszer, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer, vízszűrő használat és kivehető főzőegység

Tejes kávékülönlegességek:

latte macchiato, caffe latte és cappuccino

Tej nélküli kávék:

espresso, ristretto, americano, lungo és kávé

Egyéb receptek:

meleg tej, tejhab és forró víz/tea

Csomag tartalma:

vízkeménységi tesztelő, őrölt kávé mérőpohár, NIRF701 vízszűrő és NIRT701 tisztító tabletta (2 db)

Méretek:

34 × 24 × 46 cm (ma x szé x mé)

Tömeg:

9 kg

Csésze maximális magassága:

14 cm

Paraméterek

Összehasonlít

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 455 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,2 l Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!
Kávébab tartály kapacitása
250 g Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Forró víz funkció, Időzítő, Két csésze készítése egyszerre, Ital készítése egy gombnyomással, Automatikus kikapcsolás, Kedvenc italok beállítása, Smart Kész!
Ital tulajdonságok
Italhőmérséklet beállítása, Kávé/tej arány szabályozás, Italméret beállítása, Kávé intenzitás beállítása Kész!
Tejkészítés
Hideg és meleg tejhab készítés Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, Energiatakarékos mód, Állítható vízkeménység, Tejrendszer automatikus tisztítása, Automatikus öblítés, Vízszűrőcsere ellenőrzés Kész!
Felhasználói profilok száma
5 Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok, Filteres kávé Kész!

Receptek

A receptek minimális száma
5 Kész!
Tejes receptek
Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino Kész!
Nem tejes receptek
Espresso, Ristretto, Americano, Lungo, Kávé Kész!
Egyéb receptek
Meleg tej, Tejhab, Forró víz/tea Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló, Kijelző, Tejadagolás Kész!
Felhasználói felület
Érintésmentes kijelző, Érintős vezérlőpanel ikonokkal Kész!
Italkészítés
Csésze megvilágítása, Állítható magasságú kifolyónyílás, Tárolóhely a poharaknak Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer, Vízszűrő használat, Kivehető főzőegység Kész!

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga
Fém Kész!
Őrlési fokozat
3 Kész!
Daráló funkciók
Állítható őrlési finomság, Őrölt kávé mennyiségének beállítása Kész!
Daráló felszereltsége
Kávébab mennyiség érzékelés Kész!

Tartozékok a csomagban

Csomag tartalma
Vízkeménységi tesztelő, Őrölt kávé mérőpohár, NIRF701 vízszűrő, NIRT701 tisztító tabletta (2 db) Kész!

Méret & súly

Mélység
46 cm Kész!
Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
9 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
14 cm Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Nivona NICR 799 termékhez:

Nivona NICR 796

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
359 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Nivona NICR 795

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
359 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

További változatok Nivona NICR 799 termékhez:

Nivona NICR 790

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
329 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Nivona NICR 796

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
359 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Nivona NICR 795

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
359 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nivona NICR 799 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nivona NICR 799. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nivona NICR 799. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nivona NICR 799. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nivona NICR 799.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ