30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Archív - Női borotvák

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések
Szűrés

A tökéletesen sima bőr sok nő álma. Ez az álom könnyen megvalósítható egy megfelelően megválasztott női borotvával, amely ma többnyire egy multifunkcionális eszközt jelent. Szeretnél eligazodni a különböző gyártók széles kínálatában? Tanácsainkkal segítünk, hogyan válassz női borotvát a testápolás jelenlegi tendenciái alapján.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
5 termék
3,3 20×
GILLETTE Venus Bikini Precision
Trimmelő bikini környezetben, akkumulátoros meghajtással, 5 mm-es kiegészítő rögzítéssel
Megszűnt
Termékkód: HOL233
5,0
Clatronic LS 3658 PR
Szőrtelenítő -
Megszűnt
Termékkód: CLADHS002
4,3 41×
Philips BRL170/00 SatinShave Prestige
Szőrtelenítő - duplaszitás, bikinivonal-formázó fej, bikinivonal-formázó fésű, bőr-kifeszítő fej, wet and dry, akkumulátoros működés, 1 óra töltési idő, 1 óra használati idő, fehér szín
Megszűnt
Termékkód: EAT2067h
4,7 67×
Philips BRL140/00 SatinShave Advanced
Szőrtelenítő - egyszitás, fésűtartozék, puha siklású sapka, bőr-kifeszítő fej, wet and dry, akkumulátoros működés, 8 óra töltési idő, 1 óra használati idő, fehér szín
Megszűnt
Termékkód: EAT2067g
Megszűnt
Termékkód: AEGMPD01
cikkHogy lehet levágni a hajat és a szakállat - olyan frizurák, amelyeket otthon is el tudsz készíteni A megfelelő nyírógéppel és egy kis gyakorlással soha többé nem lesz szükséged fodrászra. Nem tudod, hogyan kell csinálni? Ebben a cikkben tanácsot adunk az otthoni hajvágáshoz és a szakáll ápolásához.
A vízálló cserélhető fej, a fűtőelem és a FlexDisc technológia az egyik legjobb minőségű otthoni borotválkozást garantálja, amelyet te is megérdemelsz. Valóban ilyen nagyszerű az élmény és a fentiek mindegyikét kínálja a termék? Tudj meg többet ismertetőnkből!
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ