A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Női okosórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Rendeltetés
Női
(134)
Uniszex
(620)
Gyerek
(1)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(544)
IOS
(680)
Android GMS-el
(58)
Windows
(8)
Számlap alakja
Kerek
(421)
Szögletes
(329)
Ovális
(5)
Óratok mérete
3,8 mm
51 mm
-
Tok színe
Fekete
(248)
Ezüst
(144)
Szürke
(88)
Arany
(61)
Fehér
(31)
Rózsaarany
(34)
Bézs
(40)
Rózsaszín
(36)
Kék
(17)
Zöld
(19)
Lila
(6)
Barna
(8)
Piros
(14)
Narancssárga
(2)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(254)
Bluetooth
(743)
LTE
(88)
WiFi
(314)
5G
(6)
ANT+
(114)
GPS
(513)
NFC fizetési típus
Google Pay
(57)
Garmin Pay
(94)
Apple Pay
(149)
Fitbit Pay
(1)
Mi Pay
(1)
Zepp Pay
(5)
Sporttevékenységek
Futás
(721)
Kerékpározás
(708)
Séta
(683)
Jóga
(659)
Fitnesz
(598)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(733)
Pulzusfrekvencia
(723)
Távolság
(682)
Kalóriaszámítás
(661)
Tempó
(560)
Szíj színe
Fekete
(265)
Fehér
(90)
Arany
(17)
Bézs
(27)
Rózsaszín
(72)
Ezüst
(39)
Rózsaarany
(12)
Szürke
(68)
Kék
(65)
Narancssárga
(6)
Zöld
(26)
Sárga
(3)
Barna
(17)
Lila
(7)
Piros
(17)
Khaki
(2)
Bordó
(2)
Szíj anyaga
Szilikon
(516)
Nejlon
(64)
Bőr
(32)
Műanyag
(30)
Egyéb fémek
(29)

A női okosóra az elegáns megjelenést praktikus funkciókkal ötvözi. Amellett, hogy divatos kiegészítőként szolgál, segít az egészségügyi funkciók és a sportteljesítmény nyomon követésében, és megkönnyíti a mindennapi életet. Mire figyeljünk a választásnál és mit tudnak a női okosórák?

Tovább

Női okosóra, a modern és praktikus kiegészítő

A női okosórák egyre népszerűbbek, és sokan már el sem tudják képzelni az életüket nélkülük. Már nem csak aktív sportolók számára készülnek - funkcióik és elegáns megjelenésük a mindennapi életet is élvezetesebbé teszik. Milyen előnyöket kínálnak?

  • A praktikus funkciókat elegáns megjelenéssel kombinálják.
  • Megkönnyítik az egészségi állapot nyomon követését.
  • Számos sportfunkció.
  • Az NFC-chippel ellátott modellek egyszerű fizetést tesznek lehetővé.
  • Egyes modellek telefonhívások fogadására is alkalmasak.

Egész nap vagy csak sportoláshoz is hordhatók az okosórák nőknek

Női okosóra választásakor először is tisztázni kell, hogy mindennapi viseletre keresel-e eszközt, vagy csak sportoláshoz fogod használni. A korszerű sport okosórák nőknek azonban megjelenésüknek és funkcióiknak köszönhetően alkalmi viseletre és sportoláshoz egyaránt hordhatók.

Sport okosórák nőknek
Sport okosórák nőknek

elegáns okosórák nőknek
Elegáns női okosórák

A sport okosórák nőknek rengeteg funkcióval büszkélkednek

Szeretnéd nyomon követni az edzéseidet, a sportteljesítményedet és a fejlődésedet a női okosóra segítségével? Akkor tökéletesek lesznek számodra a női sportórák. Ezek általában előre beállított tevékenységekkel rendelkeznek, mint például futás, kerékpározás, súlyzós edzés, jóga és még sok más, amelyeket csak aktiválni kell, és az óra különböző funkciók segítségével követi a teljesítményedet.

  • Értékelni fogod a pulzusszám és a pulzuszóna mérést, ha edzés közben figyelni szeretnéd a pulzusodat.
  • Szinte minden női sportóra kínál kalóriaszámlálást.
  • A távolság, a tempó és a sebesség mérése szintén a sportórák funkciói közé tartoznak. Egyes modellek útvonal rögzítést is kínálnak.
  • A lépésszámláló tájékoztat arról, hogy hány lépést tettél meg egy nap alatt. A lépésszámláló kiegészíthető a megmászott emeletek számának kijelzésére szolgáló funkcióval.
  • A virtuális edző segít a lehető leghatékonyabban elvégezni az edzéseket.
  • A szervezeted regenerálódási szintje megmondja, hogy a tested hogy van, mikor jó edzeni, és mikor jobb, ha elfelejted a sportot, és inkább pihensz.
  • A női okosóra GPS-szel leginkább szabadtéri sporttevékenységek során lesz hasznos.

Egyes sport okosórák nőknek speciális funkciókkal is rendelkeznek bizonyos tevékenységekhez, például golfozáshoz, síeléshez és így tovább.

Az elegáns női okosóra ötvözi a kellemeset a hasznossal

Ha az órát mindennapi viseletre szeretnéd használni, akkor az elegáns női okosórák közül érdemes választani. Megjelenésüknek köszönhetően könnyen kombinálhatók ruhákkal és egyéb kiegészítőkkel. Bármilyen stílusban is öltözködsz, az elegáns női okosórák széles választékából választhatsz.

okosórák nőknek sport funkciókkal
A női okosórák sport funkciói

A női okosóra kiválasztásának szempontjai

Ahhoz, hogy egy női okosóra jó szolgálatot tegyen, a felhasználási terület és a megjelenés mellett számos különböző paramétert kell figyelembe venni a választáskor, és előre tisztában kell lenni azzal, hogy mit vársz tőle. Mire kell figyelni?

A női okosóra legyen kompatibilis a telefonoddal

Ahhoz, hogy a női okosórák összes funkcióját élvezhesd, mindenképpen kompatibilisnek kell lennie a mobiltelefonoddal. Ez az egyetlen módja annak, hogy nyomon kövesd a telefonon zajló eseményeket, értesítéseket kapj, és - ha a választott modell lehetővé teszi - telefonhívásokat kezdeményezz az órán keresztül.

Milyen operációs rendszereket használnak a női okosórák?

A mobiltelefonnal való kompatibilitás mellett magának az órának az operációs rendszerét is figyelembe kell venni. A különböző márkájú női okosórák különböző operációs rendszereket használnak.

  • A Wear OS a Fossil, TicWatch, Withings és Suunto női okosórák operációs rendszere. Ez a Google terméke, így biztosan elégedett leszel a rendelkezésre álló Google szolgáltatásokkal.
  • A Tizen OS a Samsung női okosórák sajátja. Ez az operációs rendszer nagyon kifinomult, és a testreszabási lehetőségek széles skáláját kínálja.
  • A watchOS az Apple okosórák által használt rendszer. Csak iOS-szel kompatibilis, így tökéletes integrációt kínál az Apple termékekkel.
  • Az Amazfit OS az Amazfit, Xiaomi és Huami órákon található meg. Mivel ez egy sokat használt rendszer, elégedett leszel könnyű használhatóságával, megfizethetőségével és tisztességes optimalizálásával.
  • A Fitbit OS az ugyanezen márka óráin található meg. Számos sportfunkció, könnyű kezelhetőség és zökkenőmentes működés jellemzi.
  • A Garmin OS rendszert a Garmin okosórák nőknek használják. Ez az egyik legkifinomultabb rendszer, és mind az amatőr, mind az élsportolók körében népszerű.
  • A Lite OS a Honor órák lelke. Ez az egyik legolcsóbb rendszer, de letisztultság és kiváló optimalizálás jellemzi.

i

Szeretnél egyszerűen fizetni az óráddal? Szerezz be egy NFC-chippel ellátott női okosóra modellt, és többé nem kell magaddal cipelni a hitelkártyádat.

Nézd meg, milyen nyelveket kínálnak az okosórák nőknek

Ha nem túl magabiztos az angol nyelvtudásod, célszerű figyelni, hogy az óra milyen nyelven kommunikál. A legtöbb női okosóra modell magyar menüvel is rendelkezik, de javasoljuk, hogy vásárlás előtt ellenőrizd ezt a paramétert. Ugyanez vonatkozik a telefonra telepíthető alkalmazásra is.

Itt található az összes női okosóra magyar menüvel.

A női okosórák kijelzője általában szögletes vagy kerek

A számlap formája személyes ízlés kérdése, és a számlapok a gombok vezérlése tekintetében is némileg eltérhetnek egymástól. Ami a méretét illeti, inkább a kijelző átlóját nézd meg, mint a tok méretét. A legkisebbek 0,8″, a legnagyobbak 2″ körüliek, a kisebb képátlójú kijelzők többsége kerek.

Érintőképernyős okosórák nőknek, a leggyakoribb választás

A női okosórák vezérlése leggyakrabban kombinált, ami egyértelműen a legpraktikusabb. Ez azt jelenti, hogy a női okosóra érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, ugyanakkor a klasszikus vezérlőgombokat is megtalálod a készülékházon. Egyes modellek azonban kizárólag érintésvezérléssel, vagy csak gombokkal működtethetők, de ez meglehetősen ritka.

i

Kisebb vagy nagyobb lánynak keresel órát? Nézd meg okosóra lányoknak oldalunkat.

Milyen egyéb okos funkciókkal rendelkezhetnek még az okosórák nőknek?

Az okos funkciók a sportfunkciók mellett a női okosórák fontos részei. Az alábbiakkal találkozhatsz a leggyakrabban:

  • A telefon keresés lehetővé teszi, hogy az óráddal megtaláld a mobilodat.
  • Az időjárás-előrejelzés és a levegő hőmérsékletének mérése tájékoztatnak az aktuális időjárásról és a következő napok kilátásairól.
  • Értékelni fogod a zenelejátszót és annak vezérlését az órán keresztül sportolás és szabadidős tevékenységek közben.
  • Az okos ébresztés emlékeztet, ha eljött a lefekvés ideje, és reggel a beállított alvásidő után felébreszt.
  • Az utazások, kirándulások és séták során értékelni fogod a navigációt és a beépített térképeket.
  • A napelemes töltés funkció lehetővé teszi, hogy az órát a szabadban töltsd.
  • Különösen szelfi készítésekor értékelni fogod a kamera távvezérlésének lehetőségét.

okosórák nőknek funkciók
A női okosórák funkciói

i

A női okosórák túlnyomó többsége tartalmazza a klasszikus órafunkciókat, például a stopperórát, időzítőt, iránytűt, ébresztőt, naptárat, a hét napjának kijelzését és még sok mást.

Milyen vízállósággal rendelkeznek a női okosórák?

Némelyik női okosóra egyáltalán nem érintkezhet vízzel, és ezt a Water Resistant (vízálló) felirat alapján meg is állapíthatod. Másokkal viszont 10 méterig vagy mélyebbre is merülhetsz. A legjobb, ha olyan órát választasz, amely legalább IP67-es védettségi szintű, és amelyet nyugodtan bevihetsz a zuhany alá vagy a medencébe.

i

A felhasználói vélemények támpontot adhatnak, melyek a legjobb okosórák nőknek.

Az akkumulátor üzemideje megmondja, milyen gyakran szorul töltésre a női okosóra

Egy másik paraméter, amelyet nem szabad alábecsülni, az akkumulátor üzemideje. Ha szeretnéd kihasználni az alvásfigyelő funkciót, akkor neked nem megfelelőek azok az okosórák nőknek, amelyeket minden este töltőre kell tenni. A női okosórák akkumulátorának kapacitása nagyon széles skálán mozog, nyolctól több ezer óráig. A legtöbb modell azonban normál használat mellett 2 és 14 nap között bírja.

A női okosórák gyártásához használt anyagok határozzák meg a tartósságukat

A választás során arra is érdemes figyelni, hogy milyen anyagokból készül a női okosóra. Ez alapján képet kaphatsz a minőségükről, tartósságukról és a tömegükről.

A kiváló minőségű szíj biztosítja a női okosóra kényelmes viselését

A női okosóra szíjának a lehető legkényelmesebbnek kell lennie. Ma már nem igaz az az állítás, hogy a sport- és okosórák szíja csak műanyagból van.

  • A női okosórák bőrszíjjal nagyon elegánsak, és biztosan értékelni fogod a bőr kivételes tartósságát. Azonban időnként ápolni kell, és könnyebben koszolódik.
  • A női okosóra szilikon szíjjal szinte egyáltalán nem szorul karbantartásra a bőrszíjhoz képest. A szilikon nagyon könnyű és tartós anyag, és a színek széles skálájában pompázik.
  • A fémszíjas női okosóra az óra hagyományos megjelenését ötvözi az okos funkciókkal.

Más anyagokat is használnak női okosórák esetében, például műanyag, gumi, nejlon, textil és műbőr.

A női okosórák tartós tokkal kell, hogy rendelkezzenek

Mivel a tok védi az óra belsejét, fontos, hogy tartós legyen. A női okosórák leggyakrabban acél, rozsdamentes acél vagy alumínium tokkal rendelkeznek. Mindezek az anyagok kiváló ár-érték arányt kínálnak. A műanyag tokok szintén gyakori választásnak számítanak, de kevésbé tartósak lehetnek.

Nézd meg, melyek a legnépszerűbb okosórák nőknek vásárlóink körében.

A női okosórák esetében az üveg is fontos

Az üveg védi a számlapot és a kijelzőt. A női okosórák üvege ellenáll a sérüléseknek és a karcolásoknak is. Milyen anyagok közül választhatok?

  • A Gorilla Glass a leggyakrabban használt üvegtípus. Nagyon tartós, optikailag tiszta és csökkenti a tükröződést.
  • A zafírüveg rendkívül tartós, de az egyik legdrágább megoldás.
  • A kémiailag edzett üveg nagyon jó ár-érték arányt kínál.
  • Az ásványi üveg szintén nagyon népszerű és olcsó, de nem éri el ugyanazt a tartósságot.
  • A műanyag üveg szintén az olcsóbb megoldások közé tartozik, de nem túlságosan tartós.

i

A ritkábban használt üvegek közé tartozik például az Apple Watch női okosóra által használt szilikon vagy rendkívül tartós Ion-X üveg.

Női okosóra beszerzése a megfelelő méretben

Egy női okosóra mindenképpen jól kell, hogy illeszkedjen. A legtöbb modellt az átlagos méretű női csuklóhoz tervezték. Ha kétségeid vannak a mérettel kapcsolatban, elsősorban a szíj hosszára (mérd meg a csuklódat, és adj hozzá 2 cm-t) és a tok méretére összpontosíts.

i

A linkre kattintva találhatók meg a kínálatunkban szereplő olcsó női okosórák.

Az egészségügyi funkciók a női okosóra további praktikus elemei

Az okos funkciók sorát számos modellben egészségügyi funkciók egészítik ki, amelyeket folyamatosan fejlesztenek. Az okosórák nőknek segítenek az egészséged szemmel tartásában. Milyen funkciókat használhat?

  • A pulzusszámmérést sportoláshoz és egészségügyi problémák esetén is használhatod, nagyon praktikus, ha szívritmuszavarod van.
  • A véroxigénszint mérését nemcsak a sportolók, hanem az asztmában szenvedők is értékelik.
  • A női okosóra vérnyomásmérővel segít nyomon követni a vérnyomás értékeket.
  • Az EKG-mérés és a szívprobléma riasztás funkciók praktikusak a szívbetegek számára.
  • Az alvásmegfigyelő tájékoztathat az alvás minőségéről, és ajánlásokat adhat alvási szokásaidnak javítására.
  • A stresszszint mérése olyan funkció, amely segíthet a stressz csökkentésében, valamint az egészségi és mentális állapot javításában.
  • Különösen értékelni fogod a testhőmérséklet mérést azokon a napokon, amikor nem túl jó a közérzeted.

A női okosórák egyik népszerű és széles körben használt funkciója a menstruációs ciklus követés.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
159 990 Ft

2.
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
169 990 Ft

3.
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
169 990 Ft

Még több
755 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
WowME ID205L-P Pink - Okosóra Típusok
3,9 66×
WowME ID205L-P Pink
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,3" TFT kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 720 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
10 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: wowm205LPp
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 110×
Huawei Watch GT 3 42mm Elegant White
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,32" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
86 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUWGT32a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 70×
Apple Watch Series 9 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportszíj, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45n2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Garmin Fenix 7X Solar Slate Gray/Black Band - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 127×
Garmin Fenix 7X Solar Slate Gray/Black Band 36 hónapos garancia
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,4" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth 5, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 888 óra, magyar nyelvű vezérlés
299 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPfenix7s13
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - bézs - Okosóra Típusok
5,0
Samsung Galaxy Watch 6 40mm - bézs
Okosóra - uniszex, Android kompatibilis, 1,31" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, magyar nyelvű vezérlés
99 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW06a4
4,7
Apple Watch SE Cellular 40mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
127 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA040sec1
4,9 57×
Apple Watch Series 9 41mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, M / L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45c23
4,8 70×
Apple Watch Series 9 45mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportszíj, M/ L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45n3
Xiaomi Redmi Watch 3 Active fekete - Okosóra
Típusok
4,6 179×
Xiaomi Redmi Watch 3 Active fekete
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,83" LCD kijelző, Bluetooth, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 288 óra
Szuper ár
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIredW3d
4,8 41×
Apple Watch SE 44mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,78" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA044se5
4,8 49×
Apple Watch SE 40mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA040se2
Garmin Venu 3 fekete, fekete kerettel, szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok
3,4
Garmin Venu 3 fekete, fekete kerettel, szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,4" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra
159 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPvenu3sb
Amazfit Balance Midnight Black - Okosóra
Típusok
4,8 38×
Amazfit Balance Midnight Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, NFC fizetés Zepp Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 1200 óra, magyar nyelvű vezérlés
89 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AMZ400c1
Amazfit GTR Mini Misty Pink - Okosóra
Típusok
4,5 52×
Amazfit GTR Mini Misty Pink
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,28" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 720 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -5 %
39 790 Ft 41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIgt404b2
Garmin Vívoactive 5 elefántcsont krémarany, szilikon szíjjal - Okosóra
Típusok
5,0
Garmin Vívoactive 5 elefántcsont krémarany, szilikon szíjjal
Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,2" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 264 óra
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPvact5a2
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék óceán szíj - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 122×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék óceán szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2a1
4,4
Xiaomi Smart Band 8 Graphite Black
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, telefonálás az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil zenelejátszójának vezérlése és alvás / Ne zavarjanak mód, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 384 óra, egyéb fémek tok
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI7000e1
4,7 56×
Garmin Forerunner 255S Music Whitestone
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,1" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 288 óra, magyar nyelvű vezérlés
138 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPfr255a8
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE fekete - Okosóra
Típusok
4,6 33×
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE fekete
Okosóra - uniszex, Android GMS-el kompatibilis, 1,36" AMOLED kijelző, NFC fizetés Google Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 80 óra, magyar nyelvű vezérlés
129 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGW0512c1
4,9 57×
Apple Watch Series 9 41mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj, M / L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a41n3
4,9 57×
Apple Watch Series 9 41mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a41n2
Xiaomi Watch S3 Black - Okosóra
Típusok
4,4
Xiaomi Watch S3 Black
Okosóra - uniszex, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra,
52 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIMiwS3a1
Garmin Forerunner 965 sárga-fekete - Okosóra
Típusok
5,0
Garmin Forerunner 965 sárga-fekete
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, pulzusszám mérés, max. akkumulátor üzemidő 552 óra
214 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPfr965b3
Amazfit GTR Mini Midnight Black - Okosóra
Típusok
4,5 52×
Amazfit GTR Mini Midnight Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,28" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 720 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -5 %
39 790 Ft 41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIgt404b1

Női okosórák

mobiltelefonokPoco M6 Pro (BEMUTATÓ): gyönyörű kijelző, 64 Mpx-es kamera és gyors töltés A Poco M6 Pro a márka legújabb készüléke, amely a kevésbé igényes felhasználókat célozza meg. AMOLED kijelzővel, 64 Mpx-es kamerával és 67 W-os gyorstöltéssel szeretne elcsábítani. Mi a helyzet a többi funkcióval?
Melyek napjaink legjobb gamer telefonjai? És miben különböznek a hagyományos okostelefonoktól? Górcső alá vettük az Asus ROG Phone 7 Ultimate, Xiaomi Black Shark 5 Pro és Nubia Redmagic 8 Pro készülékeket. Mi mindent kínálnak?
A Samsung bemutatta új strapabíró telefonját, a Samsung Galaxy XCover7-et. A készülék sok mindent kibír, IP68 minősítésen túl katonai szabvány szintű ellenállóságot is nyújt. Tehát ellenáll a víznek, a pornak, valamint más nehéz körülményeknek is. De mit tud még?
kínai telefonokOnePlus 12 (TESZT): egy zászlóshajó, amelynek kemény konkurenciával kell szembenéznie A OnePlus 12 a kínai márka főhajtásának új generációja, amely a legerősebb versenytársakat hívja ki. Hogyan teljesít a OnePlus 12 a riválisokkal vívott képzeletbeli párbajban? Cikkünkből megtudhatod.
A Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 processzor állítólag főleg a "zászlóshajó-gyilkosok" erőforrása lesz, olyan telefonoké, amelyek a csúcsra merészkednek, de bizonyos funkciókkal nem rendelkeznek, így nem érik el az abszolút csúcsot. A teljesítmény várhatóan tisztességes...
A Honor Magic6 Lite a Honor Magic6 Pro könnyített változataként került piacra. A teszt részeként elsősorban a kamerára, a kijelzőre és az akkumulátor üzemidejére voltam kíváncsi. Hiszen papíron ezek az erősségei nem csak a drágább testvéréhez képest, hanem az azonos ár-...
További cikkek Összes cikk

Női okosórák

A Női okosórák kategóriában összesen 755 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó női okosórák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább női okosórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb női okosórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: női okosórák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ