A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Xiaomi 14

Nokia 3 White Silver Dual SIM

Termékkatalógus
Nokia 3 White Silver Dual SIM
4,6 62 értékelés
Mobiltelefon - 5,0" IPS 1280x720, MediaTek MTK 6737 Quad core, 2 GB RAM, 16 GB belső tárhely, MicroSDXC akár 128 GB-ig, kamera: 8 Mpx + 8 Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, OTG, NFC, 3G/LTE, Dual SIM, MicroUSB, 2650 mAh akkumulátor, Android 7.0
30 110 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  NOK2630a3d Termékszám:  11NE1S01A14
Nokia 3 White Silver Dual SIM 30 110 Ft Használt raktáron

Nokia 3 White Silver Dual SIM

Nokia 3 White Silver Dual SIM egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

A mobiltelefon tulajdonságai:

143,4 mm

Pohled zepředu

71,4 mm-es

Pohled zboku

8,48 mm

Telefon tömege: 145 g

Úhlopříčka displeje

5"

Kijelző átlója

Typ operačního systému

Google Android 7.0 Nougat

Operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2650 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

2× Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

71,4 × 143,4 × 8,48 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

16 GB

Belső tárhely

Typ kamerau

8 Mpx + 8 Mpx

Kamera

Připojení

4G LTE

Leggyorsabb internet

SD karta

microSD (akár 128 GB-ig)

Memóriakártya slot

Váha

145g

Telefon tömege


A Nokia végre bemutatta új korszakának mobiltelefonjait. A Nokia 3 White Silver modellről van szó, amely egyaránt munkára és szórakozásra lett tervezve. Ötvözi magában az enyhén lekerekített designt és a Google Android 7.0 Nougat operációs rendszer előnyeit. Ezen kívül pedig még a sima alumínium vázával és a Corning Gorilla Glass védőüvegével is elnyeri a tetszésed. Tehát elmondható, hogy a Nokia 3 megnövelt strapabírósággal rendelkezik, továbbá hála az ideális méreteinek, rendkívül jó a fogása.


Legfontosabb jellemzők

  • 5”-es kijelző Gorilla Glass védőüveggel
  • Fényes, többrétegű és polarizált HD felbontású kijelző
  • A hátsó kamera automatikus élességállítással rendelkezik
  • Letisztult Google Android Nougat operációs rendszer mindenféle felesleges kiegészítő nélkül és rendszeres frissítésekkel
  • MediaTek MTK 6737 Quad Core processzor
  • MicroSD memóriakártya slot akár 128 GB-ig

Tökéletesen olvasható kijelző

Az alumínium ház letisztult designját szépen kiegészíti az előlapon elhelyezhkedő 5"-es IPS kijelző, amely strapabíró Gorilla Glass védőüveggel lett ellátva. Ez a réteges kijelző a maga HD felbontásával természetes szineket és kiváló fényerőt biztosít, amelyet szinte minden mobiltelefonnal folytatott tevékenység során értékelni fogsz, legyen szó a fotóid és a videóid nézegetéséről vagy a web böngészéséről. A fejlett polarizátor nagyban megkönnyíti a még közvetlen napsütés esetén is a kijelző olvashatóságát.


Fejlett kamerák

A Nokia 3 White Silver két kamerával is el lett látva. A fő, amely a telefon hátoldalán foglal helyet, 8 Mpx-es felbontással rendelkezik, ami igazán nagyszerű felvételek készítését teszi lehetővé. Mindehhez pedig nagyban besegítenek olyan funkciók, mint például az automatikus jelentfelismerés, nagy fényerő, automatikus élességállítás vagy a dupla LED vaku.

Az előlapon pedig egy széles látószögű kamera foglal helyet, amely szintén 8 Mpx felbontással rendelkezik, és mindenféle probléma nélkül megbirkózik még a csoportszelfikkel is.


High-end hardver

A mobiltelefon hardvere a legújabb generációjú MediaTek MTK 6737 Quad Core processzorral tud szolgálni, mindemellett pedig maximális hangsúly lett fektetve az akkumulátor üzemidejére és a grafika fejlesztésére is. Az adataid számára 16 Gb-nyi belső tárhely áll rendelkezésre, amelyet memóriakártya által akár 128 GB-tal is kibővíthetsz. Biztosan jól jön majd az LTE támogatás, a Dual SIM vagy a nagykapacitású 2650 mAh-s akkumulátor is.


Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nokia 3 White Silver Dual SIM
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ