A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Samsung MB

Nokia 6 Matte Black

Termékkatalógus
Nokia 6 Matte Black
4,4 27 értékelés
Mobiltelefon - 5,5" IPS 1920x1080, Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core processzor, 3 GB RAM, 32 GB belső tárhely, MicroSDXC 128 GB, kamera: 16 Mpx + 8 Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G/LTE, microUSB, OTG, ujjlenyomat-olvasó, 3000 mAh akkumulátor, Android 7.1
56 850 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  NOK2648a3c Termékszám:  11PLEB01A13

Nokia 6 Matte Black

Nokia 6 Matte Black egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

telefon funkciók

75,8 mm-es

Nokia 6

154 mm

Nokia 6

8,4 mm

Telefon tömege: 169 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

Kijelző átmérője

Typ operačního systému

Android 7.1 Nougat

Operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3000 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

154 × 75,8 × 8,4 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 GB

Belső tárhely

Typ kamerau

16 Mpx + 8 Mpx

Kamera

Připojení

LTE

Leggyorsabb internet

SD karta

MicroSDXC (128 GB)

Memóriakártya slot

Váha

169 g

Telefon tömege

A mobiltelefonok közti legenda, a Nokia teljes pompájában ter vissza a játszmába. Ráadásul egy igen jól összerakott modellel, amely bizonyított alkatrészekkel és a legújabb Anroid 7.0 Nougat operációs rendszerrel rendelkezik. A stílusos alumíniumházban ott lapul a nyolcmagos processzor, és a középkategóriás árcédula ellenére az egész 3 GB rendszermemória. Ha szereted, ha egyszerre több alkalmazás is nyitva van, akkor végre Te is megtapasztalhatod az akadozás- és lefagyásmentes multitaskingot.

Legfontosabb jellemzők

  • Okostelefon kiváló ár-érték aránnyal és használati értékkel
  • Nyolcmagos processzor, hogy akár több alkalmazást is futtathass egyidejűleg akadozásmentesen
  • 5,5"-es IPS kijelző 1920 x 1080-as felbontással 
  • Kiváló felbontású és fényerejű hátsó- és szelfikamera
  • Ízléses alumínium ház, amely mindenki tudtára adja az elegancia iránti érzéked
  • A legújabb Android 7.1 Nougat operációs rendszer
  • Beépített ujjlenyomat-olvasó
  • Szín: Matte Black

Nagy Full HD kijelző

A hatalmas kijelző Full HD felbontású, és az IPS technológiának köszönhetően még tűző napsütésben is nagyszerűen olvasható. A kijelző szélei egészen a telefon sarkaiig nyúlnak, és gondoskodnak a magával ragadó 2,5D hatásról. A kijelzőt a karcolásoktól a harmadik generációs Gorilla Glass védőüveg védi. Ennek köszönhetően tehát bárhol és bármikor élvezheted a gondtalan webböngészést, játszást vagy filmnézést, ráadásul magas minőségben. 

Szelfikamera kompromisszummentes felbontással

A hátoldalon található a kamera a maga hosszúkás kialakításával, amelyet a Nokiáknál már megszokhattunk. A 16 Mpx-es felbontás, a fázisos élességállítás és a kiváló fényerőpedig nagyban hozzásegít majd, hogy az élményeid azok teljes pompájában tudd megörökíteni. Az előlapról természetesen nem hiányozhat a szelfikamera sem. Az pedig nagyszerű 8 Mpx-es felbontással rendelkezik, tehát minőségi portrékat tudsz majd vele készíteni, vagy akár jól jön majd a barátaiddal vagy épp a munkatársaiddal folytatott videóbeszélgetések során is.

Stílus és megbízhatóság

Az első "modern" Nokia kiváló ár-érték aránnyal büszkélkedhet. Az eleganciáját és a legendás megbízhatóságát pedig nemcsak a márka szerelmesei fogják értékelni. És mintegy bónuszként, a felhasználói kényelem növelése érdekében, ez a modell még ujjlenyomat-olvasóval és gyorstöltés funkcióval is el lett látva.

 
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nokia 6 Matte Black
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ