A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Nokia 6 Matte Black Dual SIM

Termékkatalógus
Nokia 6 Matte Black Dual SIM
4,7 21 értékelés
Mobiltelefon - 5,5" IPS 1920x1080, Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core processzor, 3 GB RAM, 32 GB belső tárhely, MicroSDXC 128 GB, kamera: 16 Mpx + 8 Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G/LTE, microUSB, OTG, Dual SIM, ujjlenyomat-olvasó, 3000 mAh akkumulátor, Android 7.1
59 600 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NOK2650a3c Termékszám:  11PLEB01A11
Nokia 6 Matte Black Dual SIM 59 600 Ft Felbontott raktáron

Nokia 6 Matte Black Dual SIM

Nokia 6 Matte Black Dual SIM egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

telefon funkciók

75,8 mm-es

Nokia 6

154 mm

Nokia 6

8,4 mm

Telefon tömege: 169 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

Kijelző átlója

Typ operačního systému

Android 7.1 Nougat

Operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3000 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

154 × 75,8 × 8,4 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 GB

Belső tárhely

Typ kamerau

16 Mpx + 8 Mpx

Kamera

Připojení

LTE

Leggyorsabb internet

SD karta

MicroSDXC (128 GB)

Memóriakártya slot

Váha

169 g

Telefon tömege

A mobiltelefonok közti legenda, a Nokia teljes pompájában ter vissza a játszmába. Ráadásul egy igen jól összerakott modellel, amely bizonyított alkatrészekkel és a legújabb Anroid 7.0 Nougat operációs rendszerrel rendelkezik. A stílusos alumíniumházban ott lapul a nyolcmagos processzor, és a középkategóriás árcédula ellenére az egész 3 GB rendszermemória. Ha szereted, ha egyszerre több alkalmazás is nyitva van, akkor végre Te is megtapasztalhatod az akadozás- és lefagyásmentes multitaskingot.

Legfontosabb jellemzők

  • Okostelefon kiváló ár-érték aránnyal és használati értékkel
  • Nyolcmagos processzor, hogy akár több alkalmazást is futtathass egyidejűleg akadozásmentesen
  • 5,5"-es IPS kijelző 1920 x 1080-as felbontással 
  • Kiváló felbontású és fényerejű hátsó- és szelfikamera
  • Ízléses alumínium ház, amely mindenki tudtára adja az elegancia iránti érzéked
  • A legújabb Android 7.1 Nougat operációs rendszer
  • Beépített ujjlenyomat-olvasó
  • Szín: Matte Black

Nagy Full HD kijelző

A hatalmas kijelző Full HD felbontású, és az IPS technológiának köszönhetően még tűző napsütésben is nagyszerűen olvasható. A kijelző szélei egészen a telefon sarkaiig nyúlnak, és gondoskodnak a magával ragadó 2,5D hatásról. A kijelzőt a karcolásoktól a harmadik generációs Gorilla Glass védőüveg védi. Ennek köszönhetően tehát bárhol és bármikor élvezheted a gondtalan webböngészést, játszást vagy filmnézést, ráadásul magas minőségben. 

Szelfikamera kompromisszummentes felbontással

A hátoldalon található a kamera a maga hosszúkás kialakításával, amelyet a Nokiáknál már megszokhattunk. A 16 Mpx-es felbontás, a fázisos élességállítás és a kiváló fényerőpedig nagyban hozzásegít majd, hogy az élményeid azok teljes pompájában tudd megörökíteni. Az előlapról természetesen nem hiányozhat a szelfikamera sem. Az pedig nagyszerű 8 Mpx-es felbontással rendelkezik, tehát minőségi portrékat tudsz majd vele készíteni, vagy akár jól jön majd a barátaiddal vagy épp a munkatársaiddal folytatott videóbeszélgetések során is.

Stílus és megbízhatóság

Az első "modern" Nokia kiváló ár-érték aránnyal büszkélkedhet. Az eleganciáját és a legendás megbízhatóságát pedig nemcsak a márka szerelmesei fogják értékelni. És mintegy bónuszként, a felhasználói kényelem növelése érdekében, ez a modell még ujjlenyomat-olvasóval és gyorstöltés funkcióval is el lett látva.

 
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nokia 6 Matte Black Dual SIM
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ