AlzaBoxy Q1 Shop roku

Nokia 8 Sirocco Black

Termékkatalógus
Nokia 8 Sirocco Black
5 5 értékelés
Mobiltelefon - 5.5 "OLED QHD 2560x1440 kijelző, Qualcomm Snapdragon 835 processzor, 6GB RAM, 128GB belső tárhely, 12Mpx (f/1.8) + 13MPx (f/2.6) + 5MPx (f/2.0), GPS, NFC, Single SIM, USB Type-C, vezeték nélküli Qi töltés, ujjlenyomat leolvasó, IP67, gyors töltés, 3260 mAh akkumulátor, Android 8.0
Kód:  NOK0339b1 Termékszám:  11A1NB01A05 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nokia 8 Sirocco Black

A telefon funkciói

140,93 mm

Nokia 8 Sirocco

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

72,97 mm

Nokia 8 Sirocco

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

7,5 mm

A telefon súlya: - g

Úhlopříčka displeje

5,5"

képernyőátló

Typ operačního systému

Google Android 8.0 Oreo

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3.260 mAh

akkumulátor-kapacitás

MicroSim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

72,97 × 140,93 × 7,5 mm

a telefon mérete (H × M × SZ)

Vnitřní paměť

128 GB

tárhely memória

Typ kamerau

12 + 13 + 5 megapixel

kamera

Připojení

LTE (4G)

adatátviteli technológia

SD karta

microSDXC (akár 256 GB)

memóriakártya

Váha

-

telefon súlya

A Nokia 8 Sirocco egy nem mindennapi készülék, amely a legmodernebb technológiák felhasználásával készült. Noha a kijelzője tekintélyes méretű, vastagsága ennek ellenére mindössze két milliméter. A lekerekített formákat ráadásul mindkét oldalról egy úgynevezett Corning Gorilla Glass 5 edzett üveg borítja. Nem beszélve arról, hogy a modell egyetlen rozsdamentes acél elemből készült. Egy nagyméretű, mégis egyedülállóan vékony készülék.

A Nokia 8 Sirocco mobiltelefon legfontosabb tulajdonságai

  • 5,5 hüvelykes OLED kijelző, 2K felbontással
  • Corning Gorilla Glass 5 edzett üveg borítással
  • Támogatja a gyors és a vezeték nélküli Qi feltöltés technológiat
  • USB Type-C
  • Két kamerával van felszerelve
  • Ujjlenyomat leolvasóval rendelkezik
  • Android One sorozat része

A Sirocco OLED kijelzővel és két kamerával rendelkezik

A Nokia 8 Sirocco készülék egyik legmeghatározóbb eleme az 5,5 hüvelykes, 2K felbontású OLED kijelző (2560 × 1440 pixel). Így minden helyzetben nagyszerű élményben lesz részed - legyen szó akár játékról, akár filmnézésről vagy böngészésről az interneten. Ami a fényképezőgépet illeti, ezt a modellt a Nokia a legkiválóbb technológiával szerelte fel. Ráadásul a kamera Pro Camera üzemmóddal is rendelkezik, amely egyéni beállításokat tesz lehetővé (fehéregyensúly, fókuszálás, ISO, zársebesség és expozíció).

Ha te is szeretsz káprázatos kép és hangfelvételeket készíteni, akkor a Nokia 8 Sirocco modelljét csak neked találták ki. A készülék három integrált mikrofonnal rendelkezik, amelyek 24 bites hangminőséget biztosítanak, így torzítás nélkül rögzíthetsz akár 132 dB hangot is.

Az Android One lenyűgöző teljesítménye

A Qualcomm Snapdragon 835 processzor 6 GB RAM memóriával páratlan teljesítményt kínál mindenkinek. A beépített tárhely 128 gigabájtnyi adat tárolására alkalmas, amely egy microSDXC memóriakártyával akár ennek a duplájára is bővíthető. Így sosem lesz gondod azzal, hogy hova tedd a fájljaidat. A modell emellett egy villámgyors USB-C csatlakozóval is rendelkezik, amivel akár 30 perc alatt 50 százalékra töltheted fel az akkumulátort. Sőt, a készülék támogatja a Qi vezeték nélküli töltést is.

A biztonságról a különleges ujjlenyomat leolvasó gondoskodik. A Nokia 8 Sirocco az Android One sorozat része, így természetesen a Google Android 8.0 Oreo operációs rendszert találjuk rajta. A szisztéma frissítései ráadásul a Google Assistant alkalmazást is aktualizálják.



Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nokia 8 Sirocco Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia 8 Sirocco Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nokia 8 Sirocco Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia 8 Sirocco Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia 8 Sirocco Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ