30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Nokia G20

Termékkatalógus
Nokia G20
3,4 8 értékelés
Mobiltelefon -
Kód:  NOK2722ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nokia G20

Mobiltelefon Nokia G20 Képernyő

A(z) Nokia G20 készülék esetében teljesen egyértelmű, hogy egy ún. okostelefon. Azért tervezték, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat. A négy kamerának köszönhetően lenyűgöző fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, akár játszhatsz is rajta. A memória kapacitása 4 GB. Erejét tekintve igényes alkalmazások vagy játékok futtatására ajánlott. A(z) Nokia G20 mobilt komoly kapacitású 5050 mAh akksi tartja életben. További pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is bír. A(z) Nokia mobilja sima Android alapokon működik.

A(z) Nokia G20 okostelefon főbb tulajdonságai

  • SIM-kártya: Dual SIM + memóriakártya
  • MediaTek Helio G35 processzor és 4 GB RAM
  • A GPU típusa: PowerVR GE8320
  • A hátsó (fő) kamera felbontása: 48 Mpx
  • A hátsó kamera lencséinek száma: 4
  • Az ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod telefonod
  • A vezetékes töltés hatásfoka: 10 W
  • A(z) Nokia mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Nokia G20 Oldalnézet
Mobiltelefon Nokia G20 Hátoldal

A(z) Nokia G20 mobil kamerája és kijelzője

képátlójú kijelző csepp alakú kivágással és HD felbontással rendelkezik. Legnagyobb pozitívuma, hogy az úgynevezett IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) Nokia G20 okostelefon fejlett négy lencsés kamerájával a fő lencse felbontása pedig 48Mpx (f/1,79) tökéletesen elégedett leszel. A fáziseltolásos autófókusz hatékony és precíz, ami jelentősen leegyszerűsiti a fotózást. Egy praktikus kis LED lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik lelkes szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Nokia G20 praktikus funkciói

Ebbe a mobilba egyszerre kettő SIM kártya is beilleszthető az nélkül, hogy elfoglalná a memóriakártya helyét. A(z) Nokia G20 mobiltelfon biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az "On The Go" (rövidítve: OTG) technológiának köszönhetően külső merevlemezt vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors hálózati kapcsolat és az alkalmazásokhoz fontos szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nokia G20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia G20. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nokia G20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia G20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia G20.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ