AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Nokia OZO

Termékkatalógus
Nokia OZO
Kamera - többirányú, 360°-os videófelvételek
Kód:  JQ380a3d

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nokia OZO

Úgy működik, mint egy teljesen átlagos kamera azzal a különbséggel, hogy az OZO képes 360°-os szögben képet rögzíteni. Ezzel a tulajdonságával a készülék képes felvételt készíteni teljes környezetéről és virtuális valóssággá (VR) alakítani azt. Játssza fel a valós életet, amelyet később újra és újra átélhet VR szemüveg segítségével. És nem csupán ezt! A csodálatos VR élményeket megoszthatja bárkivel az egész világon.

Főbb jellemzők

  • Virtuális valóság létrehozása a valós környezetből
  • Csúcsminőségű felvételek rögzítése 360°-os szögben
  • A külső tér teljes letapogatása 8 darab 2K-s érzékelő segítségével
  • Többirányú hangfelvétel

A felvételkészítés új generációja

Az OZO részletgazdag felvételek készítését teszi lehetővé professzionális alkotók számára. Amint megpillantja a kamerával készített digitalizált valóságot, máris elfelejti, hol is van valójában, és úgy érzi majd, mintha valóban a felvételen látható helyszínen tartózkodna. Az OZO a virtuális valóság alkotóinak valóra vált álma. Horror, románc, ismeretterjesztés, kaland, a hely időbeli fejlődés – egyesítse a történéseket, és mutasson valami olyat a világnak, amit korábban még sosem láthatott.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nokia OZO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia OZO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nokia OZO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia OZO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia OZO.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ