Shop roku 30 dnů na vrácení

Nokia X10

Termékkatalógus
Nokia X10
3,9 6 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es IPS kijelző 2400 × 1080 felbontással, 4 GB RAM, hibrid, Qualcomm Snapdragon 480 5G processzor, kameramodul: 48Mpx fő kamera + 5Mpx + 2Mpx makró, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 18W, 4470 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
Kód:  NOK2724ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nokia X10

Eme Nokia X10 okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. 4 kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. A mobiltelefon 6,67" -es kijelzővel van ellátva, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok rajongói számára. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 480 5G processzor gondoskodik. 4 GB rendszermemóriával gazdálkodik. A szükséges energiát az erős, 4470 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a nagyszerű Nokia okostelefon 2021 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Nokia X10 Képernyő

Nokia X10 mobiltelefon legfontosabb paraméterei

  • Eme Nokia okostelefon 6,67" méretű kijelzővel van ellátva
  • A rendszer folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • A megfelelő energiát a tartós, 4470 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A fő hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 4 kameralencse található
  • A mobiltelefon IPS 6,67"méretű kijelzőt kapott
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A képernyő 450 Nits fényerőt képes biztosítani
  • A fő funkciókat a fejlett Android 11 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület látja el
  • Lehetőségünk van bővíteni a integrált memóriát Micro SD típusú és 512,00 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát az erős, 4470 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Eme Nokia telefonnak a kijelzőjét öröm nézni

Felejthetetlen lesz majd minden egyes pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Nokia telefonnal tölthetünk el, mivel 6,67" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. Azért, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Eme Nokia mobiltelefon 450 Nits fényerővel rendelkezik.

Mobiltelefon Nokia X10 Hátoldal

Fotózz bárhol és bármikor

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen része a négy lencsével ellátott fejlett hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli Nokia okostelefon el van látva 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 5Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózással feltárhatjuk az apró struktúrákat, és nagyfokú részletességet érhetünk el. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű képek készítését. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Ezzel a modern Nokia okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Megfelelő akkumulátor-élettartam

Ezen kitartó Nokia mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4470 mAh, gond nélkül kibírja egy-két napig. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 18 W. Feltöltésére USB-C port használható.

Ezen Nokia okostelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A modern Nokia mobiltelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 11, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. Az összképet csak fokozza az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további lehetőségeket engedélyez, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 4 GB RAM-mal gazdálkodik, amellyel lehetséges, hogy több alkalmazás fusson egyszerre, és játékokhoz is ideális. Amennyiben további tárolókapacitásra van szükségünk lehetőségünk van bővíteni egy 512,00 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Eme Nokia mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Hála ennek a funkciónak nem kell elővenned a hitelkártyád, elég csak odaérintened a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb változata, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen jól jön, ha gyengébb a műholdjel.

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozó segítségével.

A praktikus funkciók mindig jól jönnek

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű Nokia mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egy gyors pillantással feloldható. A készüléken azonban ujjlenyomat olvasó is található. A zenehallgatáshoz használhatod a beépített FM rádiót is. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amellyel lehetséges olyan hardverek csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

tok és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

168,94 × 79,7 × 9,1 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

210 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nokia X10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia X10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nokia X10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia X10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia X10.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ