30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Nokia XR20 128GB kék

Termékkatalógus
Nokia XR20 128GB kék
3,9 16 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es IPS kijelző 2400 × 1080 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 480 5G processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,79) fő kamera + 13Mpx széles látószögű, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 18W, vezeték nélküli töltés, 4630 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
Kód:  NOK2726b2 Termékszám:  NOK2726b2

Nokia XR20 128GB kék

Eme Nokia XR20 okostelefon része az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. 2 kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. Az okostelefon 6,67" -es képernyővel rendelkezik, amely tökéletes választás a nagyobb telefonok rajongói számára. Belül hibrid kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 480 5G processzor gondoskodik. 6 GB RAM-mal látták el. A fájlok, fotók és videók számára 128GB belső tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memóriával különösebb korlátozás nélkül használhatjuk a telefont. A megfelelő energiát a tartós, 4630 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A vezeték nélküli töltésnek köszönhetően bátran búcsút inthetsz a bosszantó kábeleknek. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Mivel ez a mobiltelefon víz- és ütésálló, nem érhetnek váratlan és kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során. Biztosan értékelni fogod ellenálló kialakítását. Képes túlélni az esést 1,8 m magasságból. IP68 szintű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a remek Nokia mobiltelefon 2021 óta van a piacon.

Mobiltelefon Nokia XR20 128GB kék Képernyő

Nokia XR20 128GB kék okostelefon fontosabb paraméterei

  • Ezen Nokia okostelefon 6,67" méretű képernyővel készült
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 6 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik
  • A kellő energiát a tartós, 4630 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefon vezeték nélküli töltéssel büszkélkedhet
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Víz- és ütésálló konstrukcióval rendelkezik az IP68 szabvány értelmében
  • Nem okoz neki gondot, ha lezuhan 1,8 m magasságból
  • A hátlapi fő kamera felbontása 48 Mpx
  • A készülék hátulján 2 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon IPS 6,67"méretű kijelzővel van ellátva
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A képernyő 550 Nits fényerővel rendelkezik
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 11 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128 GB integrált memória áll rendelkezésre
  • Az integrált memóriát bővíthetjük Micro SD típusú és 512 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan adatszolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G) és UMTS/CDMA (3G)
  • A szükséges energiát az erős, 4630 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ezen Nokia telefonnak a kijelzőjét szívesen fogod nézni

Felejthetetlen lesz majd minden egyes perc, amit ezzel a lenyűgöző Nokia telefonnal töltünk el, mivel 6,67" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel rendelkezik a karcolások és mechanikai sérülések megelőzése érdekében. Annak érdekében, hogy jobban olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a lenyűgöző Nokia mobiltelefon 550 Nits mértékű fényerővel funkcionál.

Mobiltelefon Nokia XR20 128GB kék Hátoldal

Örökíts meg minden lényeges eseményt

A telefonnal való fotózás alapvető része a két hátoldali kamera. Ez az átlagon felüli Nokia okostelefon fel van szerelve 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 13Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű felvételeket. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Eme Nokia mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Ezen kitartó Nokia mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4630 mAh, biztosítja a használatot az egy-két napon keresztül. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 18 W, és ugyanakkor vezeték nélküli töltéssel. A töltésére USB-C csatlakozó használható.

Eme Nokia mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A modern Nokia okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 11, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. 6 GB rendszermemóriával rendelkezik, amellyel egyszerre több alkalmazást is futtathatunk vagy játszhatunk. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128 GB integrált tárhely áll rendelkezésre, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti, így nem korlátozza a játékok mentését, videók készítését, vagy alkalmazások telepítését. Abban az esetben, ha a telefon memóriája nem elegendő módunkban áll bővíteni egy 512 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez az ügyes Nokia mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ennek köszönhetően érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb változata, amely a műholdas jeleken kívül használja még a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia gyorsabbá és pontosabbá teszi a helymeghatározást, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G) és UMTS/CDMA (3G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A 3,5mm-es Jack csatlakozó lehetővé teszi, hogy fejhallgatóról élvezd a zenét.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Nokia mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod zárolását. A készüléken azonban ujjlenyomat olvasó is található. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A barométer méri a légköri nyomást, és használható időjárási alkalmazásokhoz, illetve magasságmeghatározásra. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő, közelségérzékelő és barométer

Tartozékok a csomagban:

töltőkábel

Méretei:

171,64 × 81,5 × 10,64 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

248 g

Paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,79 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/2,2 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 630 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
18 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
512 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 480 5G Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 619 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.1 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nokia XR20 128GB kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia XR20 128GB modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nokia XR20 128 GB modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia XR20 128 GB - blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia XR20 128 GB - blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ