Nomad Horween bőrszíj hagyományos fekete

Termékkatalógus
Nomad Horween bőrszíj hagyományos fekete
5 1 értékelés
Szíj - az Apple óra 42 mm-es változatához tervezték, kiváló minőségű bőr, fekete fém csattal, hímzett
Kód:  NOMAD7r Termékszám:  NM1A4RBT00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nomad Horween bőrszíj hagyományos fekete Megszűnt

Nomad Horween bőrszíj hagyományos fekete

Annyira szereti az Apple óráját, hogy nélküle el sem tudja képzelni a napját? Lehet, hogy azt a végkövetkeztetést vonta le, hogy az Apple által szállított eredeti szíj túlságosan univerzális és szokványos.  Miért ne válassza egy egyedülálló kombinációját az eleganciának és a minőségnek, amellyel a fekete fémcsattal ellátott, Nomad Horween bőr szíj egyértelműen rendelkezik. Egyesítse a legújabb technológiát és a klasszikus, elegáns formai kialakítást.

Az Apple karóra egyedülálló kiegészítője

  • A legújabb technológia és a klasszikus elegancia kombinációja
  • Kiváló minőségű anyagokból készült
  • Az Apple óra 42 mm-es változatához tervezték

Minőség és elegancia

A szíj előállításához kiváló minőségű anyagokat használtak, nevezetesen a minőségi Horween bőrt és tartós lenrostot a neves francia gyártótól. A fekete acél csattot PVD technológiával kezelték, így hosszú ideig tartósan fekete marad és karcmentessé is válik. A szíj belsejében megfigyelhető egy homorú csatorna, amely biztosítja a megfelelő légáramlást a bőr és a szíj között. A szíj fekete csattal rendelkező változata különösen alkalmas a szürke vagy fekete színű Apple órákhoz.

Tudnia kell róla

A szíjat az Apple óra 42 mm-es változatához tervezték. Alkalmas a 15 cm-től a 21 cm-ig terjedő csukló mérethez. Nem ajánlott eláztatni a szíjat, mert sötétebb lesz a színe és veszít a szilárdságából. A szíjat egy nedves ruhával lehet tisztítani, de egészen biztosan ne merítse a vízbe.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nomad Horween bőrszíj hagyományos fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nomad Horween Leather Strap Traditional Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nomad Horween Leather Strap Traditional Black.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ