Akvizice ApF HU Shop roku

Nonda ZUS Smart Car

Termékkatalógus
Nonda ZUS Smart Car
5 3 értékelés
Autós töltő Smart Car Finder (az autó helyzetének automatikus mentése), az autóakkumulátor állapotának figyelése, 2x USB (2.2A - 1.1A)
Kód:  NONDA4 Termékszám:  ZU33BKRN

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nonda ZUS Smart Car

Nonda ZUS Smart Car Charger - ez alatt a név alatt egy egyedi autós töltő rejtőzik, aminek két kétoldalas USB kimenete van két eszköz egyszerre való töltéséhez. Hihetetlen teljesítményre képes, aminek köszönhetően egyszerűen zsebre teszi a rendes autós töltőket, főleg ami a töltés sebességét illeti. A két eszközt képes körülbelül 2-szer gyorsabban feltölteni, mint a standard töltők. Két Apple iPhone 6s mobiltelefont 1,89 óra alatt tölt fel (egyéb töltőknek ehhez csaknem három óra szükséges), az iPad Minit 3,67 óra alatt (egyéb berendezés több mint 5 óra alatt) tölti fel. A készülékeid így mindig készen állhatnak, teljesen feltöltött akkumulátorral.

 

Legfontosabb jellemzői

  • Kétoldalas USB csatlakozók
  • 2x gyorsabb töltés mint a hagyományos töltőkkel
  • Megfelel a MIL-STD-810G szabványnak
  • Autóakkumulátor figyelése
  • Automatikusan elmenti az autó helyzetét
  • Lehetőség van arra, hogy megoszd az autó helyzetét a barátokkal
  • Designos világítás

Smart Car Finder

És ez még nem minden. Ha alkalmanként olyan helyekre utazol, ahol nem ismered ki magad, akkor tölts le egy speciális mobilalkalmazást az Android vagy iOS eszközödre, amely biztonságosan eljuttat a leparkolt autóhoz. A ZUS automatikusan tárolja az információt parkoló autó helyzetéről, és a mobil alkalmazással együtt mindig elvezet hozzá, nem számít, milyen távol vagy tőle. Az alkalmazás időzítő funkciót is kínál, amely lehetővé teszi, hogy mindig tisztában légy a parkolás megkezdésének pontos idejével - így a parkolási díjakat teljes ellenőrzés alatt tarthatod. Ezen túlmenően, lehetőséged van arra is, hogy megoszd az autó helyzetét a barátaiddal.

Car Battery Health Monitor

De ez még nem minden, amit ez a kis "doboz" kínál. Lehetővé teszi, hogy aktívan figyelemmel kísérhesd az akkumulátor állapotát az autóban. Ha nem éppen optimális az állapota, az alkalmazás automatikusan értesít téged. Az alkalmazás segítségével megtekinthetsz több, az autó akkumulátorát érintő fontos adatot. Ez a funkció csak iOS eszközökön elérhető.

Nonda ZUS Autóba töltőt szabványos 12V-os szivargyújtó aljzatba kell csatlakoztatni. Hogy jobban látható legyen a sötétben, megvilágítással is felszerelték. A nagy előnye, hogy ez az egyetlen töltő, ami megfelel a MIL-STD-810G magas katonai hőmérsékleti szabványoknak, így a töltő nagyon tartós és hosszú élettartamot ígér.

További információk:

Méretek:
36,05 × 17,36 × 84,64 mm

Tömeg:
28 g

Bemeneti áram:
A 2,2-1,1

Kimeneti áramerősség:
4.8 A max (2.4 portonként USB)

Bemeneti feszültség:
DC 12-24 V

Kimeneti feszültség:
5 V DC

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nonda ZUS Smart Car Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nonda ZUS Smart Car. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nonda ZUS Smart Car. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nonda ZUS Smart Car. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nonda ZUS Smart Car.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ