Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nosulus Rift

Termékkatalógus
Nosulus Rift
Érzékelő - Csatlakoztassa az érzékelését - szaglását
Kód:  NOSUL1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nosulus Rift

Hol vannak már azok a napok, amikor játékok csak a vizuális élményt nyújtottak. Manapság nem csak 3D-s szemüvegekkel rendelkezünk, hanem a lehetőségünk van további érzékeinket is bevonni - például szaglásunkat. Hihetetlennek hangzik, amit a fejlesztők ajánlanak a játékosoknak, de igaz. Ez az Ubisoft termék olyan szintre emeli a játékot, melyet ezelőtt még sosem tapasztalt. Játék közben bedughatja az orrába, így egy felejthetetlen élményben lehet része. A közeljövőben ezáltal élvezheti ezt a valóban figyelemreméltó teljesítményt. További információkért kattintson ide vagy ide információkért, melyek hivatalos forrásból származnak.

Egyenlőre nem tisztázott, hogy a termék mikor kerül forgalmazásba. De most lehetősége van arra, hogy még többet megtudjon róla. 

Főbb jellemzők

  • Egy új szintre emeli a játékot
  • Kényelmes viselet
  • Híres fejlesztők
  • Intenzív élmény a játék után
  • Készülj fel az aromák és szagok teljes spektrumára

Világszínvonalú szakemberek által fejlesztett

Ezen egyedülálló eszköz fejlesztésében, amely minden kétséget kizáróan leképezi a pontos valóságot, a legnagyobb szakértők vettek részt. A egyik résztvevő szakértő orra az egyik legérzékenyebb a világon és kutatta az emberi gázokat is. Így lett a Nosulus Rift a legvalósághűbb termék. Ha úgy gondolja, hogy kellemetlen szagot fog érezni miután befejezi és kilép a játékból, akkor téved. Az alkotók gondoltak a következményekre is. Sok más illatot is meg kell majd szagolnia utána, hogy megszabaduljon tőle örökre.

Intenzív élmény

A gondosan kialakított maszk segítségével meglepően kényelmes a használat. Ezzel a termékkel az orrán, talán kicsit bénán néz ki, de egy emlékezetes élményt szerezhet, miközben játszik. Talán az egyik legösszetettebb játékot, mint például a South Park. Ahhoz, hogy a játékosát átvigye a szinteken, szükséges, hogy valóban fingjon, hogy olyan magasra jusson, mint az ég. A játék során végigkísérő gázokat a fokozott kibocsátás okozza, amely a készülék belsejében található olajokból származik. Ez olyasmi lehet, mint egy aromaterápiás séta a pokolban. Még soha nem szagolt ilyen erős emberi gáz vihart közvetlenül. Készítse fel orrát és próbálja ki a Nosulus Rift készüléket első kézből.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nosulus Rift. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nosulus Rift. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nosulus Rift. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nosulus Rift.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ