Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

NOVATION Launchpad Mini MK3

Termékkatalógus
NOVATION Launchpad Mini MK3
4,0 6 értékelés
MIDI kontroller - tartalma: Ableton Live Lite szoftver, Splice Sounds, AAS Session Bundle, XLN Addictive Keys, Softube Time, USB-kábel
35 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  NOV001a1 Termékszám:  HN206853
NOVATION Launchpad Mini MK3 35 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

NOVATION Launchpad Mini MK3

Ne kattints tovább az egérrel a zenéd létrehozásához és lejátszásához, hanem helyettesítsd azt a MIDI NOVATION Launchpad Mini MK3 vezérlővel. A vezérlő tökéletesen működik az Ableton Live szoftverrel. Az összesen 64 RGB diódával megvilágított pad nemcsak jól néz ki, hanem segíti a láthatóságot és a tájékozódást is, például éjszakai fellépések és hasonlók során. Maga a vezérlő teste nagyon kompakt, így bárhová magaddal viheted. Az új zenei slágerek szó szerint a kezedben vannak.

A MIDI NOVATION Launchpad Mini MK3 vezérlő főbb jellemzői

  • Megfizethető MIDI vezérlő DJ-knek és producereknek
  • Kitűnően működik az Ableton Live szoftverrel
  • 64 RGB diódával megvilágított pad
  • Dob, billentyű funkciókvagy például stop/solo/mute
  • A MIDI Launchpad Mini vezérlő  egyszerű telepítésssel és gyors beállításssal
  • Csatlakozás gyors USB-C porton keresztül

NOVATION Launchpad Mini MK3 - ujjakkal játszani a játékot

Mivel a Launchpad Mini MK3 nagyszerűen együttműködik az Ableton Live-val, a padok és más vezérlőelemek néhány érintését közvetlenül a vezérlőn kezelheted anélkül, hogy folyamatosan a monitort kellene nézned. Lejátszhatod az egyes klipeket, dobolhatsz vagy billentyűkön játszhatsz, és nem hiányzik a stop/solo/mute funkció sem.

Egyszerűen és gyorsan

Miután csatlakoztattad a laptopodhoz vagy számítógépedhez a MIDI NOVATION vezérlőt, átirányít egy weboldalra, ahol intuitív módon, lépésről lépésre letöltheted az összes szükséges szoftvert, és pár perc alatt párosíthatod a Launchpad Minit az Ableton Live-val. Nincs több hosszadalmas és bosszantó beállítás.

Új firmware 2.0

A 2.0 firmware frissítés további testreszabási lehetőségeket és számtalan új funkciót kínál a Launchpad Mini számára. Fedezz fel új kreatív lehetőségeket, és szabd testre a Launchpad Mini [MK3]-t, mint még soha. A Firmware 2.0 egy vadonatúj Custom Mode billentyű widgetet mutat be. A gyorsabb, intuitívabb munkafolyamat és a végtelen kreatív lehetőségek érdekében alapvető DAW billentyűparancsokat rendelhetsz hozzá a Novation Components segítségével, és összpontosíthatsz a zenei ötleteid kidolgozására.


Paraméterek

Összehasonlít
Billentyűk száma
64 Kész!
MIDI
USB Kész!
Szélesség
180 mm Kész!
Mélység
180 mm Kész!

MIDI

MIDI
USB Kész!

Méretek

Szélesség
180 mm Kész!
Mélység
180 mm Kész!
Magasság
15 mm Kész!

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NOVATION Launchpad Mini MK3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NOVATION Launchpad Mini MK3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NOVATION Launchpad Mini MK3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NOVATION Launchpad Mini MK3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NOVATION Launchpad Mini MK3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ