AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

NuForce BE Sport3 Rózsaszín Arany

Termékkatalógus
NuForce BE Sport3 Rózsaszín Arany
4,8 5 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Sportoláshoz, vezeték nélküli, fülbe helyezhető, Bluetooth v4.1 aptX támogatással, frekvenciatartománya 20-20000Hz, 16Ohm impedancia, érzékenysége 102 +/- 3dB, 6 mm-es hangszóróval, az akkumulátor élettartama akár 10 óra, szilikon fülhallgatókkal 3 méretben
Kód:  WZ205g1 Termékszám:  H1MBL111R291 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NuForce BE Sport3 Rózsaszín Arany

Gyakran sportolsz és mozgás közben sem szeretnél lemondani kedvenc, motiváló zenéidről? Ha igen, akkor neked találták ki a precíz kidolgozású NuForce vezeték nélküli fülhallgatót, amely nemcsak kiváló hangzást biztosít, de emellett lélegzetelállító designt is kapott. Mindezek kombinációja egyedülállóvá teszi kategóriájában és ki kell próbálni!

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló fejhallgató sportoláshoz, kedvező áron
  • Forradalmi SpinFit TwinBlade technológia
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat (v4.1)
  • APTX, AAC SBC kodek támogatás
  • Soros szabályzó vezérlés
  • Precíziós feldolgozás

Ellenálló kivitelezés

A NuForce BE Sport3 fejhallgató IP55 szabvánnyal rendelkezik, így ellenáll az izzadságnak, pornak és esőnek, így nemcsak az edzőteremben, de a szabadban is bármikor használható. A kényelmet tovább fokozza a speciális SpinFit TwinBlade technológia, amely kiváló minőségű szilikonból készült, és amely nem engedi kicsúszni a füledből a fülhallgatót még intenzív edzés esetén sem. A különleges stabilizáló szárnyak garantálják, hogy a szárnyak optimális szögben illeszkedjenek a fülbe és ne mozduljanak el. The csomag tartalmas egy klasszikus illesztéket is, amely többféle színben és méretben érhető el, így azt választhatod, amely a leginkább megfelelő számodra.

Vezeték nélküli kényelem, kiváló hangzás

A fejhallgató nemcsak kiemelkedő designnal és ellenálló képességgel rendelkezik, de akár 10 órán keresztül is használhatjuk zenehallgatáshoz vagy telefonáláshoz. Az egyes eszközökhöz Bluetooth-on keresztül csatlakozik, így nincs szükség zavaró vezetékekre.

Érdemes megemlíteni a működés közbeni APTX kodek támogatást, amely csökkenti a késleltetést és minimalizálja a szinkronizációs problémákat. Ennek köszönhetően ugyanolyan minőségben hallgathatsz digitális zenét, mintha kábeles kapcsolaton keresztül tennéd. A fejhallgató szintén támogatja az AAC-t, amelynek segítségével minden részlet hallható, akár valamilyen Apple eszközt használsz, akár valamilyen más forrásból, például Youtube-ról vagy online rádióból hallgatsz zenét.

Hívások fogadása kényelmesen

Az irányítógombok mindig elérhetőek, mivel a kábelen kaptak helyet, amely a tervezésnek köszönhetően gabalyodásmentes. A hívások fogadására három gomb és egy mikrofon áll rendelkezésre, így állíthatod a hangerőt és akár zeneszámokat is átugorhatsz anélkül, hogy lassítanád vele az edzést.

A csomag tartalma:
3 pár szilikon füldugó (méret S, M, L)
Hat pár szárny, három színben, két méretben (M, L)
SpinFit TwinBlade technológia
Töltőkábel
Csipesz a kábel rendezéshez
Hordtáska
biztonsági leírás
felhasználói kézikönyv

Támogatott kodekek:
HSP 1.2, HFP 1.6, A2DP 1.2, AVRCP 1.4, APTX, AAC SBC

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NuForce BE Sport3 Rózsaszín Arany Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NuForce BE Sport3 Rose Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nuforce BE Sport3 Rose Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NuForce BE Sport3 Rose Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NuForce BE Sport3 Rose Gold.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ