Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

NuForce BE6i Gold

Termékkatalógus
NuForce BE6i Gold
4,5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - sport fülhallgató, vezeték nélküli, fülbe helyezhető, Bluetooth V4.1+EDR, aptX és AAC támogatás, frekvencia tartomány 20-20000Hz, 20 ohm impedancia, érzékenység 95 +/- 3dB, 10mm-es hangszórók, vízálló, akár 8 óra élettartam, fülhallgatók 4 méretben
Kód:  WZ205e22 Termékszám:  H1MB2212G295 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NuForce BE6i Gold

Szeretsz gyakran és rendszeresen sportolni, de határozottan nem szeretnél lemondani kedvenc zenéidről, amelyek motiválnak annak végzésében? Ebben az esetben a precíz kidolgozású NuForce vezeték nélküli fülhallgatót ajánljuk figyelmedbe. Nemcsak első osztályú hangzást kínál, de a gyártók fantáziájának köszönhetően a dizájn is lenyűgözőre sikeredett. Ezen kombináció árkategóriája legjobb fülhallgatójává teszi, amelyet egyszerűen muszáj kipróbálnod! 

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló sport fülhallgató kedvező áron
  • A füldugó szárnyrésze a legjobb stabilitás céljából minőségi szilikonból készült
  • Alumínium kialakítású váz
  • IPX5 szabvány besorolás - azaz vízzel, porral szembeni ellenállás
  • Hosszú élettartam - akár 8 órán át
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat (v4.1) + EDR
  • aptX, AAC kódekek támogatása
  • In-line vezérlés

Az ellenállás és dizájn tökéletes összeolvadása

A Nuforce BE6i sport fülhallgató IPX5 szabvány besorolású, azaz esővel (izzadással) és porral szemben ellenálló, aminek nem csak a tornateremben, de bizonyára kedvezőtlen körülményekben való futásnál is hasznát veszed. A komfortról a különleges kialakítású, kiváló minőségű szilikonból készült füldugók gondoskodnak, amelyeknek köszönhetően azok intenzív edzés során is pontosan helyükön maradnak. A különleges stabilizáló szárnyak biztosítják az optimális szöget a fülüregben való elhelyezkedéshez és minimalizáljak azok elfordulását.

Az alumínium vázszerkezetben helyezkednek el a szabadalmazott 10 mm-es hangszórók, amelyek felületét kiváló minőségű titánötvözetből, magnéziumból és inert fémből készült nanoréteg-bevonat fedi. Ezen keverék és a réz gyűrű lehetővé teszi az optimális szerkezeti integritás megóvását, így garantált a torzulás nélküli zenehallgatás akár nagy hangerő esetén is.

Vezeték nélküli kényelem, kiváló hangzás

A fülhallgatók a kiváló dizájnon felül tartós élettartammal is szolgálnak, amelynek köszönhetően akár 8 órán át nyugodtan telefonálhatsz vagy hallgathatsz zenét. Az okos készülékek Bluetooth technológiával csatlakoztathatók és ezt akár 30m-es távolságból is. Így szinte korlátlanul az edzésnek szentelheted Magad míg telefonod akár a tornaterem másik szegletében hever.

A vezeték nélküli átvitel terén érdemes említést tenni az aptX kódek támogatásról, amely az alacsony látenciát és problémamentes szinkronizálást biztosítja. Ennek köszönhetően épp oly kiváló minőségben élvezheted digitális zenéid, mintha az egyfolytában összekuszálódó kábelcsatlakozást alkalmaznád. Az AAC formátum támogatása sem hiányzik, amelynek köszönhetően minden egyes apró részlet hallható lesz Apple készülékről történő zenelejátszás során vagy más forrás igénybevétele esetén is - legyen az akár YouTube vagy online rádió.

Hívások kényelmes fogadása

A praktikus kialakítású, nem összekuszálódó kábelen találhatók az irányítóelemek. A három gomb és a mikrofon hívások fogadását, a hangerő-szabályozást, és zeneszámok átugrását teszik lehetővé edzésed félbeszakítása nélkül.

A csomag tartalma:
4 pár szilikon fülhallgató (XS, S, M, L méretben)
2 pár hab fogantyú (M, L méretben)
1 pár stabilizáló szárny
1 x USB töltőkábel
1 x Táska
1 x Kábelkezelést segítő kapocs
Használati útmutató
Biztonsági brosúra

Támogatott kodekek:
HSP 1.2, HFP 1.6, A2DP 1.2, AVRCP 1.4, APTX, AAC

Kompatibilitás:
iPhone, Android, Windows

Paraméterek

Szín
Arany Kész!

Szín

Szín
Arany Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NuForce BE6i Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NuForce BE6i Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nuforce BE6i Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NuForce BE6i Gold Ohrhörer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NuForce BE6i Gold Ohrhörer.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ