AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

NuForce BE6i Grey

Termékkatalógus
NuForce BE6i Grey
2,2 4 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Sportoláshoz, vezeték nélküli, fülbe helyezhető, Bluetooth V4.1 + EDR APTX támogatással, AAC, frekvenciatartománya 20-20000Hz, 20 Ohm impedancia, érzékenysége 95 +/- 3dB, hangszóró 10mm, ellenáll a nedvességnek és a verejtéknek, akár 8 órás üzemidő, fülpárnákkal 4 méretben, tokkal
Kód:  WZ205e21 Termékszám:  H1MB22129295 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NuForce BE6i Grey

Rndszeresen a sportol, de nem akarja kihagyni a kedvenc dalait, amik motiválják? Erre az esetre találták ki a precíz kidolgozású NuForce vezeték nélküli fülhallgatót. Nem csak kiváló hangzást nyújt, de a gyártó által alkotott design egyszerűen lélegzetelállító. A tulajdonságok ezen kombinációja teszi őket legjobbá ezen árkategóriában, Önnek már csak ki kell próbálnia!

Legfontosabb jellemzők

  • Top sport fejhallgató kedvező áron
  • Jóminőségű szilikon füldugók a nagyobb stabilitás érdekében
  • Alumíniumvázú fülhallgató
  • IPX5 - odlná izzadás elleni és az eső
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő akár 8 órán keresztül
  • Vezeték nélküli Bleutoothkapcsolat (v4.1) + EDR
  • Codec támogatás APTX, AAC
  • Vezérlése a kábelen található szabályzóval 

Ellenállásra tervezve

A NuForce BE6i sport fülhallgató IPX5 szabvány alapján készül, ezért rendkívül ellenálló a verejtékkel, a porral és az esővel szemben, amit értékelni fog nem csak az edzőteremben, hanem akkor is, amikor kedvezőtlen körülmények között edz. A komfortot speciális alakú harangok biztosítják, amelyek kiváló minőségű szilikonból készülnek, szerkezetüknél fogva pontosan a helyükön maradnak, még intenzív edzés során is. Speciális stabilizáló szárnyak  tartják optimális szögben, minimálisra csökkentve az elfordulást.  

Az alumínium vázú fülhallgatóba van beszerelve a nagy 10 mm-es hangszóró, amelynek a felülete kiváló minőségű titán, magnézium és egy inert fém ötvözetéből készült nanoréteggel van bevonva. Ez a keverék, valamint egy réz gyűrű lehetővé teszi, hogy fenntartsák az optimális szerkezeti integritást a torzításmentes hangért, még nagy hangerőn is.

Vezeték nélküli kényelem, kiváló hangzás

A fülhallgató a kiemelkedő designon kívül szilárd állóképességgel rendelkezik és akár 8 óra hosszan lehet vele tefonálni vagy zenét hallgatni.  Az okos kis készülék Bluetoothos hatótávolsága hihetetlen 30 m-es, így akkor sem fogja korlátozni, ha okostelefonja a pihenőpadon van, és Ön az edzőterem másik oldalán foltyatjná az edzést.

Az adással kapcsolatban érdemes megemlíteni az APTX codec támogatást, amely kis késleltetésű és minimalizálja a problémákat a szinkronizálás során. Hála neki, a legmagasabb minőségben tudja hallgatni a digitális zenét, ugyanúgy mintha folyamatosan ott tekeredne a kusza kábel. Támogatja az AAC-t, amelyen keresztül minden részletet hall, akár Apple eszközről játszik zenét, akár egyéb forrásokból, mint például a YouTube, vagy egy online rádió.

Hívások kényelmes fogadása

Az irányító gombok kéznél vannak a kábelen, amely a designnak hála gyakorlatilag gubancmentes. Három gomb és egy mikrofon áll rendelkezésre a  hívások fogadására, és anélkül állíthatja a hangerőt vagy ugorhat át számokat, hogy lassítania kellene az edzés során.

A csomag tartalma:
4 pár szilikon harang (méret XS, S, M, L)
2 pár hab fogantyú (méret M, L)
1 pár stabilizáló szárnyak
1 x USB töltőkábel
1 x Hordtáska
1 x klip kábelrendező
Használati útmutató
biztonsági tájékoztató

Támogatott kodekek:
HSP 1.2, HFP 1.6, A2DP 1.2, AVRCP 1.4, APTX, AAC

Kompatibilitás:
iPhone, Android, Windows

 

Paraméterek

Szín
Szürke Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NuForce BE6i Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NuForce BE6i Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nuforce BE6i Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NuForce BE6i Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NuForce BE6i Grey.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ