A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

NuForce Hi-Res HEM2 Red

Termékkatalógus
NuForce Hi-Res HEM2 Red
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülbe helyezhető, frekvenciatartomány 20-40000Hz, 26ohm impedancia, érzékenység 110 +/-3 dB, 3,5 mm-es jack, 6,3 mm-es jack adapter, 2x 1,38 m levehető kábel
Kód:  WZ208t2 Termékszám:  H1MF73134A90 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NuForce Hi-Res HEM2 Red

A Hem2 Red fülhallgató a pontosság, a gyorsaság és a kényelem új, magasabb szintjét biztosítja zenehallgatás közben. A fülhallgatót a zene szerelmeseinek és profiknak tervezték. Ez az innovatív fülhallgató kisméretű, de stúdió hangminőséget biztosít. A legújabb audio technológiát szolgáltatja széles frekvenciatartományban. Kristálytiszta magas hangokat és döngő basszust hallhatsz. A hangzás természetes, tiszta, háromdimenziós és nagyon gyors.

Legfontosabb jellemzők

  • Fülbe helyezhető
  • Stúdió minőségű hang
  • Knowles kiegyensúlyozott meghajtó
  • Rezgésmentes
  • Számos kiegészítő
  • 3,5 mm-es jack (+ 6,3 mm-es jack adapter)
  • 2 x levehető kábel

Knowles meghajtó

A legújabb generációs meghajtóval ellátott HEM fülhallgató akár 40.000 Hz frekvenciát is képes elérni. A HEM2 fülhallgató mindkét hangszórójában van egy kiegyensúlyozott meghajtó, amely biztosítja a tiszta, hiteles, torzítás nélküli hangzást. 

Rezgésmentes

A fülhallgató bármelyik hangerőszinten rezgésmentes hanglejátszást biztosít.

Kényelem

A maximális kényelem és teljesítmény érdekében a HEM2 készülékhez két különböző típusú és különböző méretű füldugó választható. A fülpárnák puha memória habot tartalmaznak, amelyek maguktól formálódnak és tökéletesen illeszkednek a hallójáratba. Ezek kiváló szigetelést bíztosítanak a külső zajokkal szemben és hihetetlen basszus hangzást nyújtanak.

Hi-Res tanúsítvány

A NuForce HEM fülhallgató teljes mértékben eleget tesz a Hi-Res tanúsítvány szigorú előírásainak és megfelel a követelménynek, hogy akár a 40.000 Hz frekvenciát is képes reprodukálni. Bár az emberi hallás legfeljebb 20.000 Hz-es frekvenciát érzékel, mégis úgy találták, hogy a nem hallott magasabb frekvenciák befolyásolják, hogy mit hallunk, így biztosítva a jobb minőségű és felbontású hangzást. Élvezd tehát a zenét, ahogyan azt a művész megalkotta.

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NuForce Hi-Res HEM2 Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NuForce Hi-Res HEM2 Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nuforce Hi-Res HEM2 Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NuForce Hi-Res HEM2 Rote. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NuForce Hi-Res HEM2 Rote.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ