Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Nuki Fob

Termékkatalógus
Nuki Fob
4,8 4 értékelés
Távirányító - intelligens Nuki zár vezérléséhez, Bluetooth 5, az ajtó kinyitásához nincs szükség mobiltelefonra, kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Home, Apple HomeKit, IFTTT
26 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NUKa03 Termékszám:  405 Gyártó honlapja:

Nuki Fob

A Nuki Fob egy kis Bluetooth medál, amely lehetővé teszi, hogy a Nuki Smart Lock 3.0 készüléket feloldhasd vagy lezárhasd anélkül, hogy mobiltelefonod használnád. A Nuki Fob segítségével a legbonyolultabb élethelyzetet is megoldhatod! Lopás vagy elvesztés esetén egyszerűen deaktiválhatod, és kicserélheted az elveszett Nuki Fobot egy újra. A Nuki Fob kényelmes használatot és ellenőrzött hozzáférést biztosít otthonodhoz vagy lakásodhoz. Az ajtó gombnyomásra ki- és bezárható.

A Nuki Fob Bluetooth távirányító főbb jellemzői

  • Kompakt méretének köszönhetően mindig magaddal viheted
  • A medál Bluetooth interfészen keresztül kommunikál az intelligens zárral
  • Megfelelő megoldás mindenki számára (gyermekeknek és időseknek egyaránt)
  • Nincs szükség Nuki Brige működtetésére
  • Egyszerű kezelés mobilalkalmazáson keresztül
  • Egy Nuki Smart Lock akár 100 Nuki Fob medállal is feloldható
  • Tápellátás CR1632 elemmel
Nuki Fob távirányító

Maximális kényelem

Nem szeretnéd gyermekeid vagy a nagymamát a kulcsok használatával terhelni? Ebben az esetben használd a Nuki Fob távirányítót, amely nagy segítségedre lesz. Egyszerűen közelítsd meg az ajtót, és nyomd meg a gombot a feloldáshoz (ehhez telepítve kell lennie a Nuki Smart Locknak).

Nuki Fob távirányító

A Nuki Fob biztonságos

Mindenki elvesztette már valamikor a kulcsát, amelyet a betét költséges cseréjével oldanak meg. Ha elveszíted a Nuki Fobot, egyszerűen deaktiválhatod a mobilalkalmazásban, és nem kell semmi más miatt aggódnod. Ez a megoldás időt és pénzt takarít meg számodra.

Bluetooth ovládání Nuki Fob

Hozzáférési engedélyek

Takarítócég jön házhoz? A Nuki Fob medál ebben az esetben is segít neked. Beállítható, hogy a tulajdonosát csak egy kiválasztott időintervallumban engedje be a bejárati ajtón.


Egyszerűen nyisd ki az ajtót a Nuki Fob távirányítóval

A medál nagyszerű előnye miniatűr mérete - könnyen elfér bármelyik zsebben (pl. rövidnadrág, nadrág stb. ), amelyet különösen akkor fogsz értékelni, ha nem szeretnéd magaddal vinni a mobiltelefont.


Paraméterek

Összehasonlít

Használat

Használat
Ablak, ajtó, és kapu Kész!

Kapcsolódás

Tápellátás
Elemes Kész!

Tulajdonságok

Csomag része
Távirányító Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nuki Fob Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUKI Fob. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nuki Fob. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nuki Fob. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nuki Fob.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ