Shop roku AP+ plus nový vizuál

Nuki Smart Lock 2.0

Termékkatalógus
Nuki Smart Lock 2.0
4,8 18 értékelés
Okos zár - Bluetooth segítségével vezérelhető, Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, hozzáférés megosztása, airbnb tanúsítvány, érkezés és távozás figyelés és több felhasználó beprogramozásának lehetősége, angol nyelvű alkalmazás
Kód:  NUki01 Termékszám:  220119

Nuki Smart Lock 2.0

A Nuki Smart Lock 2.0 egy intelligens zár automatikus nyitással

A Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zár használatával segítségével többé már nincsen szükséged a lakáskulcsokra. A készülék ugyanis a Nuki App mobilalkalmazáson keresztül kommunikál, ami azt jelenti, hogy könnyedén kinyithatod az ajtót a mobiltelefonod segítségével. Továbbá, az opcionális Auto Unlock funkcióval még a telefonodat sem szükséges elővenned a zsebedből vagy a táskádból, elegendő, ha a Nuki Smart Lock 2.0 zár közelében vagy és az ajtó automatikusan kinyílik.


A Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zár legfontosabb jellemzői

  • A Nuki App mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető intelligens zár
  • Egyszerű telepítés és könnyű beállítás
  • Airbnb minősítéssel, kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant és Apple HomeKit szolgáltatásokkal
  • LED világító gyűrű jelzi az elektronikus zár állapotát
  • A Nuki Smart Lock 2.0 zárat AA elemek táplálják
  • Vezeték nélküli Bluetooth 5.0 interfész
  • Csak kuplungos zárbetéttel működik
  • A Nuki Smart Lock 2.0 zár kompatibilis a standard gombcilinderekkel és ovális cilinderbetétekkel




A Nuki Smart Lock 2.0 egyszerűen telepíthető

Az ajtó belsejében található már meglévő zárbetét és kulcs segítségével a Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zár telepítése igazán egyszerű. A zárbetét magasságától függően a Nuki Smart Lock 2.0-t rögzítheted lekötéssel vagy ragasztással is az ajtóhoz. Amikor konfigurálod a Smart Lock-ot a Nuki App mobilalkalmazással, a kulcs elfordul a zárban.


A Nuki Smart Lock 2.0 maximális biztonságot nyújt

A Nuki Smart Lock 2.0 fejlett titkosítást használ a mobiltelefonnal folytatott kommunikációhoz, emellett megfelel a legmagasabb biztonsági szabványoknak, mint például a hitelesített ZILLNER IT SECURITY biztonsági minősítés. Miután a zár az ajtó belseje felőli oldalról csatlakozik a zárbetéthez, nem áll fenn az illetéktelen megrongálás veszélye.


Nuki App mobilalkalmazás

A Nuki App alkalmazásban létrehozhatod és kezelheted a háztartás tagjai számára kiosztott egyéni hozzáférések jogát. Választhatsz az állandó, ismételt vagy egyszeri engedélyek közül. Az ajtózár szabályozásához a Nuki Smart Lock 2.0 zárat egy innovatív Nuki érzékelővel látták el, amely mindig tájékoztat a zár aktuális állapotáról (zárt/záratlan).


Automatikus nyitás és zárás

Az ajtózár nyitásához és bezárásához csak annyit kell tenned, hogy elhúzod az ujjadat az okostelefonod vagy okosórád kijelzőjén. Az Auto Unlock funkció aktiválásával a Nuki Smart Lock 2.0 intelligens zár automatikusan feloldódik, amikor az érzékelőhöz közel érzékeli a párosított mobiltelefont. Továbbá elérhető az opcionális Lock ’n’ Go funkció is, amellyel a Nuki Smart Lock 2.0 automatikusan bezárja az ajtót, amikor elmész otthonról.


Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Ha az ajton kivul nem forgo gomb "kilincs" van, es kivulrol nyitashoz a kulcsot a zar nyitas utan egy kicsit tovabb is kell fordítani, es igy lehet ajtot nyitni, a Nuki ezt ki tudja nyitni? Vagy mindenfelekeppen kell hozza kilincs nyitas is?

Üdvözlöm, Érdeklődni szeretnék hogy a zár felszerelhető e a linken található ajtóra, illetve Külsős link Ez egy öt ponton záródó ajtó. Előre is köszönöm a segítséget.

Budapesten lévő raktárukban fel tudnám elvenni az árut ma vagy holnap?

Kérdések és válaszok: Nuki Smart Lock 2.0
Kiegészítők: Nuki Smart Lock 2.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nuki Smart Lock 2.0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nuki Smart Lock 2.0.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ