Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Numark CD MIX USB

Termékkatalógus
Numark CD MIX USB
CD lejátszó - DJ-rendszerű dupla CD/MP3/USB lejátszó, beépített FX rendszer, komplett keverőegység, 2 mikrofonbemenettel, AUX, EQ, CD Antishock rendszer, (vibráció csökkentő rendszer), 1/4"+ 1/8" fejhallgató kimenet
Kód:  NUM001f Termékszám:  CDMIX USB Gyártó honlapja:

Numark CD MIX USB

Ha Ön egy bimbózó DJ és szeretné megtanulni, hogyan kell keverni a zenét, de még nem igazán jött össze a pénz, hogy ezt a szerepet fel tudja vállalni? Vagy induló zenei vállalkozása van és még nem engedheti meg magának, hogy drága technológiába fektessen be? Ezek után határozottan Önnek való a megfizethető áron elérhető Numark CD MIX konzol, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti. A lejátszó képes kezelni a CD és USB adathordozón tárolt média tartalmat, miközben természetesen  lehetőséget biztosít arra,, hogy keverje a saját dalait is. A felhasználók is értékelni fogják az intuitív kezelőeszköz elrendezést, amely zenei produkciók létrehozására alkalmas és a maga módján egy teljesen más szintre is emeli a tevékenységét.

Legfontosabb jellemzői

  • Dual CD lejátszó két jól olvasható kijelzővel
  • anti-shock és skip-védelmi technológia biztosítja a zökkenőmentes lejátszást a zene CD-n, rázkódás és átugrás nélkül
  • csatlakoztassa az USB tárolón keresztül, amelynek maximális kapacitása 2 TB
  • visszajátszásnál, széles választékban adhat hozzá effektusokat
  • Egy RCA bemenet is van és képes két mikrofonnal kapcsolódni
  • minőségi és tartós formai kialakítás, amely biztosítja a készülék tartósságát,

Dobja fel a felejthetetlen bulit

Az utolsó dolog, amire nincs szüksége, amikor összekeveri a zenét az instabil és megbízhatatlan lejátszó. A Numark CD MIX készen áll minden zene lejátszására a kettős CD lejátszóról szinte berobbanó hangzással, amely fel van szerelve anti-shock, vibrációgátló és skip - protection, zeneszám kihagyás elleni védelemmel. Ezek a technológiák lehetővé teszik a folyamatos CD lejátszást, anélkül, hogy levágna vagy kihagyna dalokat. A normál, alapszintű zenelejátszók jelenleg egy USB porttal rendelkeznek, amelyhez külső adattárolót lehet csatlakoztatni akár 2 TB kapacitással. Ebben a kínálatban szerepel még RCA bemenet és két mikrofont is tud használni, így bármikor, ha szükségesnek érzi, újraélesztheti a bulit, A készülék lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a többi, perifériális kiegészítő eszközt a profi XLR porton keresztül. Ez biztosítja a kiváló minőségű jelátvitelt.

Légy tökéletes DJ

Ez a konzol tele van minden jól hasznosító technológiával, mindennel fel van szerelve, amire a kezdő DJ-k nek szüksége van, így azok is tudják kezelni. Mutassa be a recsegést és még a többi, másfajta hangeffektust is. A konzolon keresztül, az éppen játszott zenéhez számos, különböző hangeffektust tud hozzáadni vagy módosíthatja a zene tempóját kedve szerint. Nem jelent gondot két különböző  sáv szinkronizálása, a hangsáv visszafelé lejátszása vagy egymásra keverésük sem probléma. Minden egyes kezelő egy konzol kijelzőn tekintheti meg az éppen aktuállis keverési beállításait, Tartós acél szerkezet biztosítja a hosszú élettartamot, még azt is feltételezve, hogy időnként a MIX CD készüléket különböző helyekre viszi. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Numark CD MIX USB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark CD MIX USB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Numark CD MIX USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark CD MIX USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark CD MIX USB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ