Shop roku AP+ plus nový vizuál

Numark DJ 2 GO

Termékkatalógus
Numark DJ 2 GO
4,4 8 értékelés
MIDI kontroller - miniatűr DJ kontroller, egyszerű USB-kapcsolat, szoftver vezérlése egér használata nélkül, a csomag tartalmazza a Virtual DJ LE, kompatibilis alkalmazások: Traktor DJ és Serato DJ
Kód:  NUM005 Termékszám:  DJ 2 GO Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Numark DJ 2 GO

A Numark DJ 2 GO egy hordozható, megfizethető és kiváló képességű DJ kontroller. Természetes módon képes vezérelni kedvenc szoftvered, amely nem érhető el számítógépes egér vagy billentyűzet használatával. Tömege kevesebb, mint fél kilogramm, de minden kezelőszervet tartalmaz - két lemez, crossfader, pitch, level, Deck A, Deck B, Master és fejhallgató hangerő-szabályozás. Továbbá számítógépes egér használata nélkül olvasható be a dal és rendelhető a kívánt Deck szakaszához. A fejhallgató gombjaival és a szinkronizációval két dal egyesítése nagyon gyorsan véghez vihető, és a Deck-ben ezen szakasz folyamatosan ellenőrizhető.
 
A mellékelt Virtual DJ LE Lite programmal a kontroller azonnal használatra kész, elég a számítógéphez csatlakoztatni és kezdődhet a buli. Szinte az összes MIDI-képes DJ alkalmazással kompatibilis. Csupán egy USB-kábelre van szükséged, amely a csomag része.
 
Legfontosabb jellemzők:

  • Szabványos MIDI zenei információ átvitelét támogatja, kompatibilis a legtöbb alkalmazással
  • Mellékelt Virtual DJ LE Lite program, egyszerű integráció PC-vel vagy Mac-kel
  • Alkalmazható például Virtual DJ Pro, Traktor, djay and PCDJ programmal (külön megvásárolható).

Műszaki adatok:

Csatlakozók:
USB
 
Tartozékok:
Virtual DJ LE Lite
USB kábel

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Numark DJ 2 GO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark DJ 2 GO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Numark DJ 2 GO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark DJ 2 GO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark DJ 2 GO.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ