30 dnů na vrácení Shop roku

Numark HF Wireless

Termékkatalógus
Numark HF Wireless
4,0 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, Bluetooth 4.0, 40 mm-es átalakító, 60Hz - 20kHz, akár 10 órás akkumulátor-üzemidől, beépített mikrofon, hatótávolság 10m, csatlakoztatható kábel
Kód:  NUM017g Termékszám:  RNUM115 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Numark HF Wireless

A profi DJ-k számára tervezett prémium fejhallgató hangzásával, esztétikus megjelenésével és hosszú akkumulátor-üzemidejével le fog nyűgözni.  A Numark HF Wireless mindent megad, amire egy DJ-nek szüksége van. Bízhatsz az első osztályú akusztikában és 100%-ban a hangforrásra támaszkodhatsz. A tökéletes hang reprodukálásáról a 40 mm-es átalakító gondoskodik, amelynek frekvenciatartománya 60 Hz - 20 kHz.  

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű stúdió fejhallgató DJ-k számára
  • Extra nagy, forgó fülkagylók
  • Kivételes teljesítmény
  • 40 mm-es erőteljes basszus átalakítók
  • Kiváló zajszűrés, amely lehetővé teszi a fejhallgató használatát rendkívül zajos környezetben
  • Impedancia alacsonyabb teljesítményű készülékekhez is

DJ-k számára tervezve

A fejhallgató nagy és forgatható, kiváló minőségű anyagból készült fülpárnákkal van felszerelve a hatékony zajszűrés érdekében. A hangzás pontos, a basszus erőteljes és magával ragadó. A forgatható fülpárnáknak köszönhetően átválthatsz egy füles módra, így a fejhallgató kézben tartása már csak a múlté.  A kiváló design biztosítja, hogy a fejhallgató ne csússzon le, és addig a fejeden maradjon amíg te le nem veszed. Neked csak a mixelésre kell koncentrálnod.

Vezeték nélküli kialakítás

Bluetooth 4.0-en keresztül a fejhallgatót könnyedén a hangforráshoz csatlakoztathatod, az NFC technológiának köszönhetően pedig a párosítás rendkívül egyszerű és gyors lesz. A Bluetooth hatótávolsága 10 m. Szükség esetén vezetékes kapcsolatot is létrehozhatsz a mellékelt kábel segítségével. A beépített mikrofonnal a fejhallgató kihangosítóként is funkcionál.


A csomag tartalma:

  • HF vezeték nélküli fejhallgató
  • Audio kábel
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Numark HF Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark HF Wireless. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Numark HF Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark HF Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark HF Wireless.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ