Shop roku 30 dnů na vrácení

Numark Mixtrack III

Termékkatalógus
Numark Mixtrack III
5 1 értékelés
MIDI kontroller - 2-csatornás DJ kontroller, 16 multifunkciós RGB háttérvilágítású pad, TouchStrip, Virtual DJ LE 8, fémes JOG vezérlés ultra-nagy felbontású, 1/4 "és 1/8 " fejhallgató kimenet
Kód:  NUM008d Termékszám:  Mixtrack III Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Numark Mixtrack III

Vezető DJ kontroller

Keverje zenemixeit a legmagasabb szintre - A Numark DJ kontroller Mixtrack Pro a legjobb eszköz bármely DJ-nek. Professzionális vezérlőpult kialakítás, tökéletes együttműködés Mac OS X és Windows rendszerekkel, kompakt méret: ez a Mixtrack Pro. Egyszerűen hordozható és gyorsan telepítető, melyet minden lemezlovas értékelni fog. A két csatorna lehetővé teszi a tökéletes mixek létrehozását és még annál is többet. Az eszköz rendelkezik a hagyományos ki- és bemenetekkel, a mikrofonokkal és hangszórókkal való könnyű csatlakoztatásért. Szerezze meg a legjobb eszközt a tökéletes munkához!

Legfontosabb jellemzők

  • Két csatornás DJ kontroller
  • 16 multifunkciós RGB háttérvilágítású pad
  • Touchstip dinamikus vezérlés és FX kezelés
  • Teljesen új, nagy felbontású fém jog tárcsa 
  • Virtual DJ LE 8
  • 3,5 mm és 6,3 mm jack bemenet

Kényelmes használat

A Mixtrack Pro tökéletes eszköz professzionális DJ-k és kezdők számára egyaránt. A tökéletesen beállított és összehangolt vezérlőpult lehetővé teszi a rendkívül kényelmes használatot. A legjobb minőség eléréséhez kulcsfontosságú a tökéletes szoftver megtalálása, így a kontroller ingyenes Virtual DJ LE 8 szoftverrel rendelkezik. A készülék kompatibilis más zenekeverő alkalmazásokkal, többek között a Traktor DJ-vel és még számos másikkal. Az eszköz a hangszórókhoz és mikrofonokhoz megfelelő csatlakozók klasszikus skálájával rendelkezik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Numark Mixtrack III Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark Mixtrack III. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Numark Mixtrack III. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark Mixtrack III. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark Mixtrack III.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ