AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Numark Mixtrack Pro III

Termékkatalógus
Numark Mixtrack Pro III
5 1 értékelés
MIDI kontroller - 2 csatornás DJ kontroller, 16 multifunkciós pad RGB megvilágítással, Touchstrip, Serato DJ Intro, fém JOG vezérlő ultranagy felbontással, 1/4" és 1/8" fejhallgató kimenetek
Kód:  NUM008g Termékszám:  Mixtrack Pro III Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Numark Mixtrack Pro III

A legkeresettebb DJ kontroller

Juss el a mixelés legmagasabb szintjére! A Numark Mixtrack Pro a legjobb eszköz a DJ-k számára. A kezelőszervek professzionális elrendezése, a Mac OS X és a Windows operációs rendszerekkel való együttműködés és kompakt méretek: ez a Mixtrack Pro. Mobilitását, könnyű és gyors üzembe helyezését bizonyára minden DJ értékelni fogja. A két lemez lehetővé teszi a tökéletes szkreccselést. A készülék minden szabványos ki- és bemenetet tartalmaz a mikrofonok és a hangszórók csatlakoztatására. Szerezd meg a tökéletes munkavégzéshez szükséges legjobb eszközt!

Legfontosabb jellemzői

  • Kétcsatornás DJ kontroller
  • 16 multifunkciós, RGB háttérvilágítású alátét
  • Touchstip's a dinamikus FX vezérléshez és a kereséshez
  • Új, fémből készült JOG lemez, ultra-nagy felbontással
  • Serato DJ Intro alkalmazás
  • 3,5 mm-es és 6,3 mm-es jack

Kényelmes használat

A Mixtrack Pro ideális eszköz a professzionális és a kezdő DJ-k számára is. A rendkívül jól összeszerelt és kidolgozott kezelőszervek használatuk közben kényelmet biztosítanak. A legjobb minőség eléréséhez fontos a tökéletes szoftver. Ehhez a kontrollerhez ajándékba kapod a Serato DJ Intro alkalmazást. Az eszköz kompatibilis a jól ismert zenekeverő alkalmazásokkal, mint a Traktor DJ, és egyéb szoftverekkel is. A felhasználónak a rendelkezésére áll a klasszikus csatlakozó a mikrofon és a hangszóró csatlakoztatásához.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Numark Mixtrack Pro III Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark Mixtrack Pro III. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Numark Mixtrack Pre III. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark Mixtrack Pro III. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark Mixtrack Pro III.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ