A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Numark NDX 500

Termékkatalógus
Numark NDX 500
4,0 2 értékelés
CD lejátszó - professzionális CD / MP3 lejátszó, DJ alkalmazások és USB flash memória, beépített USB audio interfész PC / MAC zenelejátszóhoz, érintésérzékeny, USB MIDI, automatikus BPM érintés funkcióval, start/ stop időbeállítás, 3x HOT cue, hangmagasság-szabályozás +/- 100%-ig, szabadalmaztatott anti-shock technológia, szöveges kijelző háttérvilágítással és nagy kontraszttal
Kód:  NUM001b3 Termékszám:  NDX500 Gyártó honlapja:

Numark NDX 500

Az NDX500 egy önálló USB / CD médialejátszó amely képes a zenét gyakorlatilag bármilyen digitális forrásból lejátszani és mixelni is. Játssza le teljes DJ könyvtárát bárhol is van. A lejátszó egyesíti az átfogó funkcionalitást a hardver mély integrációjával és a szoftverrel anélkül, hogy szükség volna a számítógépre. Az NDX500 USB Audio-val rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a számítógépén játsszon le zenéket. Függetlenül a zenelejátszási forrástól, az összes fontos információ megjelenik a háttérvilágítással rendelkező kijelzőn, így könnyen tudja kezelni a könyvtárakat.

Az érintés érzékeny scratch abszolút pontosságot kölcsönöz a vezérléshez, a kereséshez és a visszapörgetéshez is. A környezeti adaptív technológia automatikusan kalibrálódik az optimális teljesítmény érdekében, függetlenül a páratartalomtól vagy a környezeti változásoktól. A cue azonnali hozzáférést biztosít a kulcsfontosságú pontokhoz. Minden NDX500 vezérlőt a Serato DJ funkcióihoz előre beállítottak (külön megvásárolható), így Önnek csak csatlakoztatni kell azt a Mac vagy PC eszközökre, és máris elkezdődhet az alkotás folyamata.

Jellemzők:

  • DJ szoftver vezérlése és zene lejátszása USB meghajtóról, CD-ről és MP3 CD-ről
  • Beépített USB audio interfész a PC / MAC-ról történő zenelejátszáshoz
  • Érintés érzékeny scratch
  • USB MIDI vezérlő szoftver
  • Auto BPM érintés funkció
  • Indítsa el / állítsa le a szimuláció beállításait a start / stop gombokkal
  • 3 x HOT cue pont
  • Pitch intervallum 100%
  • Anti-shock szabadalmaztatott technológia
  • Szöveges kijelző háttérvilágítással és nagy kontraszttal

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Numark NDX 500
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark NDX 500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Numark NDX 500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark NDX 500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark NDX 500.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ