30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Numark NVII

Termékkatalógus
Numark NVII
DJ kontroller - USB, 4 csatornás, integrált kijelzők, gombok EQ, filterek és effektek vezérléséhez, 5"-es jog tárcsák scratch és search funkcióval, 16 háttérvilágítású pad, 12 effekt, cross fader, Serato DJ a csomagban
Kód:  NUM015e5 Termékszám:  NVII Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Numark NVII

A Numark NVII DJ kontroller az eredeti NV modell utódja. Ehhez képest jobb a vezérlés elrendezése. A felügyeletet nagyméretű 4,3"-os kijelzők biztosítják, amelyek valós idejű áttekintést nyújtanak a Serato DJ szoftverről. Információkat kapsz a virtuális deckekről, effektekről, cue-pontokról és trackről. Zárt laptop mellett is játszhatsz anélkül, hogy elveszítenéd a fontos információkat.

A Numark NVII DJ kontroller legfontosabb jellemzői

  • 4 csatornás DJ-vezérlő beépített hangkártyával (24bit, 44.1k)
  • Két 4,3"-os színes kijelző - a Serato DJ alkalmazás fontos paramétereinek maximális láthatóságáért - virtuális deckek, effektek, cue pontok, track progresszió és görbe, zenei könyvtár stb.
  • A fontos Serato DJ funkciók különálló hardveres vezérlése
  • A Numark NVII DJ kontroller érintésérzékeny EQ, szűrő és FX gombokat tartalmaz a kreatív vezérléshez
  • Külön szűrőgomb 3 irányú vezérléssel minden csatornához
  • 5"-os kocogók gyors reakcióval, karcolás és keresés funkcióval, valamint adaptív "Learning platter technology" az optimális reakcióért minden körülmények között
  • 16 többfunkciós RGB párna dinamikus érzékenységgel az érintés sebességére és erejére
  • A Numark NVII 10 pad üzemmóddal rendelkezik: cue pontok, loopok, sampler, slicer és még sok más
  • Integrált BPM számláló a kézi beatmatching vagy Sync funkcióhoz
  • 12 iZotope érintésvezérelt effektus
  • Tartós crossfader "fader start" funkcióval és állítható hullámformával
  • Zóna/booth kimenet RCA (cinch) és szimmetrikus XLR kimenet, USB 2.0
  • AUX és szimmetrikus mikrofonbemenetek könnyen használhatóak audiojelforrásként
  • Tartalmazza a Serato DJ teljes verziójának licencét (letöltés)
  • Tartalmaz egy letöltési kódot a Toolroom Records hanganyaggyűjteményéhez

Merülj el a zenében a Numark NVII-vel

A Numark NVII DJ-vezérlővel megkapod az irányítást akár négy deck felett és a könyvtár és a részletes sávgörbe-kijelző segítségével soha nem veszel el. A Numark NVII minden szükséges információt megad, még akkor is, ha egy új sávot kell betöltenie a 4. deckre, miközben az 1. deck ívét követi. Az egyes kezelőszervek jobb elrendezése biztosítja, hogy egy pillanatra sem veszíted el a tájékozódást.

Érintés

A Numark NVII fel van szerelve egy sor innovatív érintésvezérlővel (akárcsak a zászlóshajó NS7 III), ami kivételes módot biztosít a sávokkal való munkához. Az effektgombok, szűrő- vagy EQ-gombok, amelyek nemcsak a klasszikus elforgatásra, hanem egyszerű érintésre is reagálnak, teljesen új lehetőségeket nyitnak meg az összes funkció kreatív használatára. Az EQ segítségével egy érintésrefelépíthetdzéslebonthatsz, a szűrő érintésével pedig tökéletes sweep-effektust hozhatsz létre. A Numark NVII kontroller effektjei az érintésvezérlőnek köszönhetően azonnal be- és kikapcsolhatók.

A teljes Numark NVII a modern DJ-zéshez

A modern DJ-zés már nem csak a zeneszámok lejátszásáról szól. A 16 színes háttérvilágítású és dinamikusan reagáló paddal jammelhetsz a cue pointokkal, fülbemászó dallam- vagy dobloopokat robbanthatsz, a samplerrel további hangokat adhatsz a mixedhez, használhatod az új szeletelőt vagy a 10 kreatív pad-mód valamelyikét. Minden egyes pad RGB LED háttérvilágítással rendelkezik, ami nem csakkiválószínvisszajelzéstbiztosít az egyes üzemmódokhoz, hanem a sötét klubhelyiségekben is tökéletes láthatóságot biztosít. Csak az NVII-vel csúcsminőségű zenét is kapsz egy egyedi remix csomag formájában, amely tele van mintákkal, loopokkal és egyéb zenei tartalmakkal a világ vezető Toolroom Records kiadótól.


Paraméterek

MIDI
USB Kész!
Effekt egység
igen Kész!
Analóg bemenetek
igen Kész!
Mikrofon bemenet
6,3 mm jack Kész!
Vonalkimenet
RCA Kész!

Jellemző

MIDI
USB Kész!
Effekt egység
igen Kész!

Csatlakozás

Analóg bemenetek
igen Kész!
Mikrofon bemenet
6,3 mm jack Kész!
Vonalkimenet
RCA Kész!
Fejhallgató csatlakozó
6,3mm Jack Kész!
Bluetooth
Nem Kész!

További tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Numark NVII Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark NVII. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Numark NVII. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark NVII. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark NVII.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ