30 dnů na vrácení Shop roku

NVIDIA SHIELD TV PRO (2017)

Termékkatalógus
NVIDIA SHIELD TV PRO (2017)
5 2 értékelés
Konzol - Pro Media Streaming Player, NVIDIA1Tegra X1 64-bit, 4K Ultra HD+ HDR, RAM 3GB, 500GB belső memória, WiFi, GLAN, HDMI 2.0b, micro SD, 2x USB 3.0, New Shield controller, Shield Remote, Google Cast Ready, Android 7.0 Nougat
Kód:  VN023b Termékszám:  945-12571-2505-010 Gyártó honlapja:

NVIDIA SHIELD TV PRO (2017)

NVIDIA SHIELD TV PRO JÁTÉKKONZOL

NVIDIA SHIELD TV streaming szó egy szörnyeteg, amely magában foglalja a széles körben alkalmazható, és különösen a soha véget nem érő szórakozást. Élvezheti játszani támogatása NVIDIA felhő vagy otthoni számítógépén. Ezen felül, akkor az ellenőrzés mindent hangparanccsal. Röviden az áttörő multifunkciós készülékek.

le
4K + HDR
 

Támogatás 4K HDR

Filmek és tévéműsorok jelennek lenyűgöző részletességgel jelenlétének köszönhetően a támogatási 4K HDR. Akár 4-szer élesebb részleteket és 2 × gazdagabb színskála minden tőlük telhetőt a realisztikus vizuális élményt.

MULTI-JÁTÉK KONZOL

Bővítse szórakozás a legjobb berendezés streaming játék, ami sokszor erősebb, mint a konkurens megoldások. Csatlakozz a GeForce NOW és élvezze a korlátlan streaming kedvenc PC-s játékok, vagy letölthető prémium játékok Android.

Hardver, hogy kitolja a határokat

NVIDIA már a felszerelésük állított egy hihetetlenül erős Tegra X1 chipset, mely 256 grafikus feldolgozó mag, 64 processzor, és van 3 GB RAM-mal. Ahhoz, hogy gyorsan és könnyen csatlakozhat felhő szolgáltatások előtt áll, két WiFi és élvezze a kiváló minőségű hang, valamint támogató szabványos Dolby Atmos.


CSATLAKOZÓK

NVIDIA SHIELD TV tartalmazza a HDMI kimenet, persze, a szokásos 2,0 HDCP 2.2 Továbbá a rendelkezésre álló mindössze két USB 3.0 port, könnyen csatlakoztatható egy külső meghajtóra, például micro USB, Gigabit Ethernet, és végül a nyílás a micro SD kártya.

le
Konektory na boční straně
 

le
SHIELD CONTROLLER
 

Játékvezérlők

Teljesen átdolgozott SHIELD vezető eléri a jelölést. One agresszív alakítására híresen alatt tartott egész éjjel kitörés, ahol értékelik a kettős rezgés és a beépített mikrofon a barátaikkal. Kitűnő is rendkívül hosszú akkumulátor-élettartam akár 50 órán keresztül egyetlen feltöltéssel. 


TÁVIRÁNYÍTÓ

Élvezze az igazi hang keresés, beépített mikrofon. Csak azt a szót "soros", vagy "utolsó akciófilmeket", és azonnali hozzáférést, hogy mit szeretne látni. A gombok a testén szolgálja gyorsan ellenőrzik, filmnézés közben, ha módosítja a hangerőt.

A Pro változat fel van szerelve egy vezérlő, amely lehet tölteni, és tartalmaz egy audio kimenet fejhallgató.

le
Dálkové ovládání
 

le
NVIDIA SHIELD TV PRO
 

Főbb jellemzők

  • Az új játékkonzol sok fejlett funkciókat.
  • Közvetítésének lehetőségét tartalmat a felhő, vagy otthoni számítógépre.
  • Belső memória 500 GB
  • Nagy vezeték nélküli kontroller akkumulátor élettartama akár 50 órán keresztül.
  • Mindig fel Android tonna játékok és alkalmazások.
  • Támogatás Google Cast (streaming videó a telefon vagy tabletta).
 

Paraméterek

Processzor
NVIDIA Tegra X1 Kész!
Videó felbontása
Až 4K Kész!
RAM
3 GB Kész!
Operációs rendszer
Android 7 Kész!

Technikai specifikációk

Processzor
NVIDIA Tegra X1 Kész!
Videó felbontása
Až 4K Kész!
RAM
3 GB Kész!
Operációs rendszer
Android 7 Kész!
Megjegyzés:
» Összes médialejátszó
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NVIDIA SHIELD TV PRO (2017). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NVIDIA SHIELD TV PRO (2017). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NVIDIA SHIELD TV PRO (2017). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NVIDIA SHIELD TV PRO (2017).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ