Alzaboxy Q1 MPLA317262

NVIDIA Shield konzolok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
NVIDIA
(3)
Tárhely mérete
8 GB
(1)
16 GB
(1)

Az NVIDIA SHIELD egy játékkonzol és multimédiás központ egyben. Rengeteg alkalmazás, jól kidolgozott játékok streamelési lehetőségével és Android operációs rendszerrel rendelkezik. Ezek csak néhány funkciók, amivel a sokoldalú NVIDIA SHIELD TV készülék vonzza a felhasználókat. Többet szeretnél megtudni az NVIDIA SHIELD-ről? Olvass tovább.

Tovább

Az NVIDIA SHIELD TV 2017 számos fejlesztést hoz magával

A 2017-es NVIDIA SHIELD TV egy frissített verzió, kisebb méretekkel, futurisztikus designnal és 4K támogatással. Az NVIDIA SHIELD vezérlő is fejlesztéseken esett át, most még kényelmesebb és modern konzoltervezést követ.

i

Az NVIDIA SHIELD TV 2017 - legújabb modell 2019-ben is

Ha az interneten olyan megjelöléseket találsz, mint NVIDIA SHIELD TV 2018 vagy NVIDIA SHIELD TV 2019, óvatosan kezeld. Az utolsó verzió 2017-ben jelent meg, tehát az egyetlen helyes jelölés a NVIDIA SHIELD TV (2017).

Hogyan teljesít a 2017-es NVIDIA SHIELD TV a korábbi generációhoz képest?

  • A távvezérlő most már az NVIDIA SHIELD TV csomagolásának része.
  • Az NVIDIA SHIELD TV 2017 jelentősen kisebb méreteket kapott az előző generációhoz képest.
  • A megújított vezérlő kisebb, módosított vezérlőgombokkal rendelkezik és tökéletesen illeszkedik a kézbe.

Az NVIDIA SHIELD mint erőteljes játékkonzol

Az NVIDIA SHIELD kielégíti a konzolt kereső játékosok igényeit is. A teljesítmény, az erő és a modern NVIDIA Gamestream vagy GeForce NOW funkciók több lehetőséget kínálnak a játékosoknak annak érdekében, hogy élvezzék a játékokat a kanapéjuk kényelméből.

  • Széles játékkínálat Androidhoz, amelyeket kényelmesen letölthetsz és játszhatsz a SHIELD TV-vel.
  • Az NVIDIA Gamestream funkció lehetővé teszi a konzol és a számítógép összekapcsolását, hogy PC játékokat játszhass a konzolon.
  • A GeForce NOW technológia lehetővé teszi, hogy az NVIDIA adatközpontokban elhelyezett számítógépeket használja annak érdekében, távolról elindítsa a játékot, amely képét az NVIDIA SHIELD TV képernyőjére streameli.

i

A vezeték nélküli NVIDIA SHIELD TV vezérlő akár 50 órányi üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel.

Az NVIDIA SHIELD TV - multimédiás központ minden tévéhez

Az NVIDIA SHIELD TV intelligens funkciókat kínál bármilyen HDMI csatlakozóval rendelkező TV-hez. Különösen népszerű a széleskörű multimédia tartalom streamelési lehetősége vagy az elegáns távirányító, amely beépített mikrofonnal rendelkezik a hangvezérléshez. Természetesen a rendszer rendelkezik egy könnyen kezelhető Android operációs rendszerrel is.

Az NVIDIA SHIELD előnyei

  • Az NVIDIA SHIELD lehetővé teszi a tartalom streamelését a felhőből, számítógépekből vagy más Google Cast-képes eszközökből.
  • A multimédia tartalmak lejátszása akár 4K HDR felbontásban is lehetséges.
  • Az USB 3.0 csatlakozóknak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatsz külső merevlemezt vagy flash meghajtót a NVIDIA SHIELD TV-hez.
  • Az NVIDIA SHIELD Android TV alkalmazást kínál a legtöbb streaming szolgáltatáshoz, mint például a YouTube vagy a Netflix.

Az NVIDIA SHIELD TV belső memóriája 16 GB kapacitású az alkalmazásokhoz és játékokhoz.

Az NVIDIA SHIELD TV PRO több helyet kínál az adataidnak

Az NVIDIA SHIELD TV PRO összehasonlítva a 2017-es NVIDIA SHIELD TV-vel nagyobb belső tárolóval, memóriakártya támogatással és microUSB csatlakozóval rendelkezik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
NVIDIA SHIELD TV PRO (2019) Szállításra kész > 5 db
Konzol - tévéhez, fekete kivitel Media Streaming Player, NVIDIA Tegra X1+ 64-bit, 4K Ultra HD+ HDR, RAM 3GB, 16GB internal memory, WiFi ac, BT 5.0, GLAN, HDMI, 2x USB 3.0, new Shield Remote, Google Cast Ready, Plex Media server, SmartThings link, Android 9.0 Pie, power adapter
91 890 Ft

3 termék
4,9 174×
NVIDIA SHIELD TV PRO (2019)
Konzol - tévéhez, fekete kivitel Media Streaming Player, NVIDIA Tegra X1+ 64-bit, 4K Ultra HD+ HDR, RAM 3GB, 16GB internal memory, WiFi ac, BT 5.0, GLAN, HDMI, 2x USB 3.0, new Shield Remote, Google Cast Ready, Plex Media server, SmartThings link, Android 9.0 Pie, power adapter
91 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VN023a2a
4,6 66×
NVIDIA SHIELD TV (2019)
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.0 és MicroSD slot, Amazon Prime Video, Google Play Store, Google Play Zene, Netflix, Plex, Vudu és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
65 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VN023a1a
4,9 10×
NVIDIA SHIELD TV Stand (2017/2019 kizárólag a PRO változat)
Állvány - 2017-es NVIDIA SHIELD TV modellhez, a régebbi Shield TV modellhez nem alkalmas
10 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VN023c
NVIDIAÚj NVIDIA SHIELD TV, kisebb méret, még jobb vezérlés 2017. január 5-én az NVIDIA bemutatta a SHIELD TV legújabb generációját. A 2017-es változat sokkal kisebb, de pont olyan erős, mint az elődje. Sőt, továbbfejlesztett gamepad is tartozik hozzá és támogatja a 4K HDR-ben történő streamelést.

NVIDIA Shield konzolok

A NVIDIA Shield konzolok kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó NVIDIA Shield konzolok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább NVIDIA Shield konzolok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb NVIDIA Shield konzolok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: NVIDIA Shield konzolok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ