Nakupování budoucnosti Vásárolj kényelmesebben az Alza.hu alkalmazással 3

„Nyári kiárusítás” marketing kampány részvételi felvételek

Termékkatalógus

I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

1. Az Alza.cz a.s. kereskedelmi társaság, cégnyilvántartási szám: 27082440, adószám: CZ27082440, székhelye: Prága 7, Jankovcova 1522/53, irányítószám: 170 00, bejegyezve a Prágai Városi Bíróságon, mint cégbíróságon, B szakasz, 8573 sz. betét alatt (a továbbiakban: „Alza”) 2021. június 28. 00:01 órától 2021. július 25. 23:59 óráig (a továbbiakban: „a kampány időtartama”) „Nyári kiárusítás” elnevezéssel marketing kampányt szervez (a továbbiakban: „Kampány”) és ezúton meghatározza a Kampány szabályait és feltételeit, amelyeket az www.alza.hu/nyari-kiarusitas-marketing-kampany-reszveteli-felvetelek internetes oldalon elérhetővé tesz. 

2. Az Alza felhívja a figyelmet arra, hogy erre a Kampányra is az Alza reklámokra vonatkozó általános feltételei érvényesek, amelyek a www.alza.hu/reklam weboldalon érhetőek el.

3. Ezek a feltételek nem számítanak kötelező érvényű ajánlatnak vagy szerződés megkötésére vonatkozó nyilvános ajánlattételnek.

4. A Kampányban szereplő termékek aktuális választéka mindenkor elérhető az www.alza.hu/kiarusitas weboldalon. 

II. A KAMPÁNYBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

1. A Kampányban szereplő termékek kedvezménye automatikusan megjelenik, azaz a megjelenített ár a kedvezmény utáni ár. 

2. Az Alza a Kampányban kínált, általa termékeként külön-külön meghatározott kedvezményeket az Alza.hu webáruházban alkalmazott eredeti árhoz viszonyítja. Az így meghatározott kedvezményeket az Alza az érintett termékekre automatikusan biztosítja, ameddig a készletek tartanak.

3. Az akciós termékek mellett megjelölésre kerülő eredeti ár kiszámításának módját az Alza a 2022. május 28-ától hatályos 98/6/EK irányelvnek a 2019/2161/EU irányelvvel beiktatott új szabályainak megfelelően módosítja. 

4. Az ALZA fenntartja a jogot, hogy a Kampány időtartama alatt a kedvezménnyel kínált termékek körét megváltoztassa.

5. Az Alza kifejezetten kijelenti, hogy a kedvezmény nem váltható be készpénzre még abban az esetben sem, ha a termék vonatkozásában, amelynek a megvásárlása során a kedvezmény felhasználásra került, a vásárló él az elállási jogával. Az Alza nem téríti vissza készpénzben a kedvezmény mértékét azoknak a vásárlónak, akik visszaküldik azokat a termékeket, amelyek megvásárlásához a kedvezményt kapták. 

III. MEGRENDELÉS

1. A Kampányban kínált termékek megrendelésekor az Alza Általános Szerződési Feltételeinek és a Kampány ezen feltételeinek megfelelően kell eljárni.

2. A kedvezmény nyújtásának, illetőleg a Kampányban kedvezményes áron szereplő termékek megvásárlásának előfeltétele a megrendelés befejezése – a termék(ek) kosárba helyezése nem elegendő – és a befejezett megrendelés kifizetése. 

3. A Kampány keretében nyújtott kedvezmény más, a www.alza.hu oldalon biztosított kedvezménnyel összevonható, kivéve, ha az Alza ezt az összevonást kifejezetten nem zárta ki.

IV. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

1. Az Alza a harmadik személyek (pl. internetszolgáltatók) oldalán felmerült hibákért, mint amilyen többek között, de nem kizárólagosan az elektronikus üzenetek továbbításának a késlekedése lehet, felelősséget nem vállal.

2. Az Alza jogosult a Kampány feltételeinek megváltoztatására, esetlegesen a Kampány berekesztésére.

3. A Résztvevő a Kampányban való részvétellel kapcsolatos esetleges többletköltségei miatt nem jogosult ezen költségek megtérítésére. Az Alza kizárja a felelősségét bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Kampányban való részvétel során, a Kampány esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Kampány során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Résztvevők a Kampányban való részvétellel kifejezetten lemondanak a Kampány bonyolításával, a Kedvezményekkel kapcsolatos igényük érvényesítéséről az Alzával vagy bármely harmadik személlyel szemben.

4. A Kampány szabályai ennek a szabályzatnak a megjelenése időpontjával lépnek hatályba és ezen időpontól érvényesek. Az Kampány Szabályzatának esetleges különböző szövegezései esetén a www.alza.hu internetes oldalon közzétett utolsó szövegezés tekintendő érvényesnek és kötelező érvényűnek.

5. Amennyiben a Kampánnyal kapcsolatos kérdése van, azt az info@alza.hu email címen teheti fel az Alzának.

Prága, 2021. június 28.

0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB10
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ