Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Oaxis InkCase for iPhone 7 plus

Termékkatalógus
Oaxis InkCase for iPhone 7 plus
Védőtok - E-ink kijelzővel a védőtok hátulján, Anti Glare, Bluetooth 4.0, megjeleníthetsz képeket / időjárást / lépésszámlálót / emlékeztetőt / naptárat, microUSB
Kód:  INKca03 Termékszám:  IC5270SA-GY01

Oaxis InkCase for iPhone 7 plus

Az OAXIS Cover InkCase megvédi az iPhone 7 készülékedet, de mindeközben E-Ink kijelzőként is szolgál. Csupán akkor szükséges hozzá energia, amikor megváltozik a tartalma, a kijelzőn sokkal jobban olvashatóak a szövegek, ezért tökéletes E-Book olvasónak. A védőtok használatával kényelmesen olvashatod kedvenc könyveidet elektronikus formában, bármikor. A telefonod kijelzőjén nem látszik napfényben a tartalom, csak nagy fényerő mellett, azonban a E-Ink kijelző Anti-Glare (anti-tükröződés) réteggel rendelkezik, amelynek köszönhetően napfényben is kényelmesen olvasható rajta a tartalom. Ezt a védőtokot használva nem lesz szükséged külön e-book olvasóra a telefonodon.

Az Oaxis InkCase Cover iPhone 7 Plus védőtok főbb jellemzői

  • Második képernyő iPhone 7 Plus számára
  • E-Ink kijelző, amelyen kényelmesen olvasható a szöveg
  • Tükröződésmentes (Anti-Glare) réteg, amely növeli a láthatóságot akár erős napfényben is
  • Áramellátására csak a tartalom megjelenítésének frissítésekor van szükség
  • Támogatja az iOS alkalmazásokat Bluetooth kapcsolaton keresztül, pl. naptár, feladatok, képek, stb.
  • Az esések ellen tökéletes védelmet nyújt a BubblePro technológia

Oaxis InkCase iPhone 7 Plus védőtok, saját E-Ink kijelzővel

A Bluetooth és az InkCase-nek köszönhetően most még többet kihozhatsz a kijelződből. Bármikor megváltozathatod a telefonod hátuljának a megjelenését egyedi képeiddel - egy olyan funkció amelyet egyik konkurens védőtok sem támogat. A kijelző praktikus, hiszen szinkronizálaható a naptáraddal, emlékeztetőiddel, stb. - amelynek köszönhetően mindig szem előtt tarthatod a közelgő eseményeket, feladataidat. A Health alkalmazást használva nyomon követheted az edzési szokásaidat, stb. Természetesen több alkalmazás használatára is lehetőség van, de akár arra is használhatod, hogy megnézd az aktuális időt, anélkül hogy a telefonodat kellene lemerítened.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oaxis InkCase for iPhone 7 plus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oaxis InkCase for iPhone 7 plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oaxis InkCase for iPhone 7 plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzhülle Oaxis InkCase für iPhone 7 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle Oaxis InkCase für iPhone 7 Plus.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ