Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Oaxis InkCase Ivy hűvös fekete iPhone 7-hez

Termékkatalógus
Oaxis InkCase Ivy hűvös fekete iPhone 7-hez
5 1 értékelés
Védőtok - Beépített E-Ink kijelző hátoldalán, tükröződésmentes, Bluetooth 4.0, fényképek/időjárás/Joker/teendők/naptár, microUSB
Kód:  INKcb01 Termékszám:  IC2171SA- GY01
Oaxis InkCase Ivy hűvös fekete iPhone 7-hez Megszűnt

Oaxis InkCase Ivy hűvös fekete iPhone 7-hez

Az Oaxis InkCase Ivy Maplewood Texture védi az iPhone 7-et, miközben egy elektronikus tinta (E Ink) által generált kijelzővel látja el a telefon hátlapját. Csak akkor szükséges energia, ha a tartalom megváltozik, és a betűk is jól olvashatóak. Ennek hála, akár e-könyv olvasóként is használható. Az okostelefon képernyője érzékeli a közvetlen napfény mértékét és ehhez alakítja a kijelző fényerejét. Ezért tehát az E tintasugaras kijelző tükröződésmentes kivitelben kiválóan alkalmas ilyen szélsőséges körülmények között is. Most már láthatja az összes fontos információt, miközben megragadja a tokját.

Az Oaxis InkCase Ivy Hűvös Fekete főbb jellemzői az iPhone 7-hez

  • Második képernyő iPhone 7-hez
  • E-tinta kijelző a könnyen olvasható szövegért
  • Tükröződésmentes felület, még közvetlen, erős napfényben is
  • Kiváló karcállóság (9H keménység)
  • A képernyő frissítéséhez kell csak energia
  • Bluetooth és iOS alkalmazások számára naprakész információkhoz, feladatokhoz, hátterekhez...
  • A 2,4 m-es BubblePro technológia az eső elleni védelem érdekében

Oaxis InkCase Ivy Hűvös Fekete saját E Ink kijelzővel

A Bluetoothnak és a InkCase Ivy-nak köszönhetően sokkal többet kap a kijelzőjén, mint azelőtt. Először is megváltoztathatja a telefon hátuljának megjelenését, és díszítheti kedvenc fotójával vagy képével, amit más tok nem tudna?. Praktikus, mivel könnyedén szinkronizálható a naptárral és megtekintheti a feladatok listáját is, így semmilyen fontos dolgot nem fog elfelejteni. Azt is láthatja rajta, hogy az edzés milyen ütemben halad, Egészségügyi alkalmazáson keresztül, tájékozódhat az aktuális eseményekről, vagy a telefon akkumulátorának állapotáról.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oaxis InkCase Ivy Cool Black for iPhone 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oaxis InkCase Ivy Cool Black for iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oaxis InkCase Ivy Cool Black für iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oaxis InkCase Ivy Cool Black für iPhone 7.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ