Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oculus Quest 128GB

Termékkatalógus
Oculus Quest 128GB
4,6 28 értékelés
VR szemüveg - önállóan működő, max. felbontás: QHD 2880 × 1600 px (az egyik szemre QHD 1440 × 1600 px), 72 Hz, csatlakozás: Bluetooth, Wi-Fi és USB-C, tartozék: távirányító, mikrofon, fejhallgató
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  OC002b2da2 Termékszám:  301-00175-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oculus Quest 128GB


Oculus Quest 128 GB autonóm virtuális valóság szemüveg

Az Oculus Quest 128 GB-os virtuális szemüvegével nincs szükséged számítógépre vagy bármilyen kábelre. Ez az első VR headset, amelyhez valójában nincs szükség másra, így semmi sem akadályozza a digitális világ csodálatos 360° -os látómezejét.

Villámgyors beállítás és azonnali játék

Függetlenül attól, hogy melyik játékban merülsz el, készülj arra, hogy az Oculus Quest headset-el közelebb kerülsz az eseményekhez. Ezenkívül elegendő előre beállítani az Oculus mobilalkalmazás segítségével, és a rendszer minden másról gondoskodni fog. Csak felveszed a szemüveget és máris játszhatsz.

Hardware közvetlenül a headset-ben

Az Oculus Quest egy pár OLED képernyovel rendelkezik, 1440 x 1600 pixel felbontással minden egyes szem számára, amely minden körülmények között szép és élénk színeket jelent. A teljesítményről nagy teljesítményű Snapdragon 835 chipset gondoskodik, a beépített akkumulátor lejátszási ideje pedig körülbelül 3 óra.

Pontos mozgásérzékelés

Míg elődje, a Oculus Go érzékelői csak a fej forgását (3DoF) tudták érzékelni, a Quest felismeri a bal/jobb, előre/hátra és fel/le mozgást a játék zónájában (6DoF). Mindezt kábelek nélkül. Ez abszolút sláger!

Kezedben az irányítás

Az Oculus Touch vezérlők közvetlenül a játékba vonják be a kezeket és a mozdulatokat. Mozgásaid a VR-ben intuitívak és pontosak lesznek. Élvezd a valósághű érzést minden vágás, dobás vagy fogás során


Játékok, alkalmazások és filmek az Oculus Quest-en

Az Oculus Quest virtuális valóság szemüvegeket gyakran pusztán játéknak tekintik. Számos érdekes alkalmazás áll azonban rendelkezésre, például a Google Earth, amely lehetővé teszi, hogy felkeresd a világ bármely pontját. A Tilt Brush alkalmazást pedig nemcsak a kreatív felhasználók fogják értékelni, amellyel 3D rajzokat, modelleket ésegyébalkotásokat is készíthetsz. Különösen érdekesek a különböző kommunikációs alkalmazások is, ahol az avatáron keresztül a világ minden tájáról érkező emberekkel találkozhatunk.

Az Oculus Quest 128 GB csomag tartalma

Az Oculus Quest headset-en kívül a csomag két Oculus Touch vezérlőt, egy fülhallgató kábelt, két AA elemet, egy hálózati adaptert és egy szemüveg távtartót is tartalmaz.

Paraméterek

Rendeltetés
Önállóan működő Kész!
Képfrissítési gyakoriság
72 Hz Kész!
Felbontás egy szemre
QHD 1440 × 1600 px Kész!
Általános felbontás
QHD 2880 × 1600 px Kész!
Tulajdonságok
Mikrofon Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Önállóan működő Kész!

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság
72 Hz Kész!
Felbontás egy szemre
QHD 1440 × 1600 px Kész!
Általános felbontás
QHD 2880 × 1600 px Kész!

Jellemzők

Tulajdonságok
Mikrofon Kész!
Csatlakozás
Bluetooth, Wi-Fi, USB-C Kész!
A csomagolás tartalmazza
Távirányító Kész!
Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mostantól folyamatosan lesz beszállítás alatt? Mert 1 hónap múlva tudok csak rá szánni pénzt

Jó napot kedves alza, Szeretném tudni hogy hányadikán lesz elérhető a termék. És még az lenne a kérdésem hogy milyen rendszeren fut és hogy a nyári szünetben is elérhető lesz e a termék. Előre is köszönöm a segítségüket.

Jó napot kedves alza, Szeretném tudni hogy hányadikán lesz elérhető a termék. És még az lenne a kérdésem hogy milyen rendszeren fut és hogy a nyári szünetben is elérhető lesz e a termék. Előre is köszönöm a segítségüket.

Tisztelt Alza! Érdeklődnék, Oculus Quest 128GB termék felől. Viszonteladóként lehet-e terméket vásárolni. Ügyfelemet érdekli 20 db. Mennyi lenne a viszonteladói ár? Üdvözlettel Gerencsér Miklós "GM Profi" Ingatlan Kft. Zalaegerszeg

Jó napot. Érdeklődnék, hogy a szemüveg rendelkezik magyar menűvel?

Kérdések és válaszok: Oculus Quest 128GB
Kiegészítők: Oculus Quest 128GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oculus Quest 128GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oculus Quest 128 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oculus Quest 128 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oculus Quest 128 GB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ