A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma MPLA317262

Oculus Quest

Termékkatalógus
Oculus Quest
VR szemüveg - 360° tartományban, 1600×1440 felbontás, tér érzékelése (6DoF), 64GB, 2x oculus Touch vezérlő a csomagban
Kód:  OC002b2d

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oculus Quest

Az Oculus Quest virtuális szemüveghez nem kell semmilyen számítógép vagy kábel csatlakoztatása. Ez az első VR Headset, amelyhez tényleg nem kell semmi más. Semmi sem áll a digitális világ 360°-os látószöge által nyújtott elképesztő élmények útjában. Bármilyen játék kapja el, mint vírus, biztos lehet benne, hogy ezzel a fejhallgatóval közelebb kerül hozzá, mint máskor. Emellett elég előzőleg elindítani az Oculus mobil alkalmazást, és a rendszer minden másról gondoskodik. Csak felveszi a szemüveget és játszik.

Az Oculus Quest virtuális szemüveg főbb jellemzői

  • Az első önálló VR fejhallgató
  • Nincs szükség semmilyen számítógépre vagy kábelre
  • 360°-os látómező tartomány
  • Két Oculus Touch vezérlő a csomagban
  • Abszolút mozgásszabadság játék közben
  • Felejthetetlen játékélmény

Villámgyors beállítás és azonnali játszás

Az Oculus Insight azonnal átmásolja a mozgásait és továbbítja azokat a virtuális valóságba. Minden csak néhány másodpercig tart, játszhat ülve és állva is. Ehhez talál a csomagban két Oculus Touch vezérlőt, amelyek lehetővé teszik, hogy elbánjon az ellenséges hordákkal és a virtuális világ minden lehetősége akár fejest is ugorhasson. A vezérők pontosan és gyorsan reagálnak. Ezen kívül fel vannak szerelve a vibráció képességével, így az élményekből igazán sok fog jutni.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Sziasztok, A megjelölt (Oculus Quest) termék várhatóan a hivatalos megjelenés után nagyjából hány nappal lesz elérhető nálatok, illetve nagyjából milyen áron? Előre is köszönöm. Üdv, Balázs

Mikor tudom majd megrendelni és a pontos ár érdekelne.Mert sajnos eddig egyik magyar üzletben sem láttam hogy reklámozták volna.

A termék (Oculus Quest 64GB/128GB) előreláthatólag milyen időtartamon belül kerül megvásárolhatóvá?

Kérdések és válaszok: Oculus Quest
Kiegészítők: Oculus Quest Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oculus Quest. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oculus Quest. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oculus Quest. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oculus Quest.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ