Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oculus Rift + Oculus Touch + TPCast Oculus

Termékkatalógus
Oculus Rift + Oculus Touch + TPCast Oculus
VR szemüveg - 360 ° -os hatótávolsággal, 2160 × 1200 felbontással, 90 Hz frekvenciával, HDMI, DVI, USB, oculus érintőképernyős meghajtóval együtt + TPCast üzemidő 5 óráig
Kód:  BLOC002b1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oculus Rift + Oculus Touch + TPCast Oculus Megszűnt

Oculus Rift + Oculus Touch + TPCast Oculus


Az Oculus évek óta keményen dolgozik a szemüvegeken a virtuális valóság számára, de most már az értékesítés megkezdésének időpontját is ismerjük. Ez 2016 októberében történt meg, így már Te is leadhatod a rendelésedet. A végleges verzióból ugyanis egy kulcsfontosságú eszköz kerekedett ki az Xbox One és a PC platformok játékélményeinek elmélyítésére.


Virtuális valóság a saját szemeddel

A tökéletes minőség egyik jele a legendás John Carmack programozó személyisége. A felügyelete alatt forradalmi újítások mennek végbe főként a játékélmények területén. 

Az Oculus Rift egy pár OLED kijelzőt használ, összesen 2,160 × 1,200 képpontos felbontással és 90 Hz-es frekvenciával. Minden egyes szem számára így egy finom 1080 × 1200 képpont felbontású kijelző áll a rendelkezésre. A konstrukcióhoz egy állítható fejhallgató is jár a tökéletes háromdimenziós hangzás érdekében.

Off
Az isteni élmények a láthatáron vannak

Az isteni élmények a láthatáron vannak


Off
Tökéletesen alakú hátsó

Tökéletesen alakított hátsó rész

Nagyfokú ergonómia

Rendkívül gondosan dolgozták ki a tökéletes kényelmet az Oculus Rift szemüveg használatához. A merev műanyag konstrukció sokkal kisebb, és egy keretet nyújt az összes komponens számára. A szemüveget kellemes, légáteresztő anyaggal borították a széleken.

A hátlapot szíjakkal rögzítik, és könnyen ideális formába állítható. A cél az, hogy könnyű legyen a fejre helyezni, ami így csak egy pillanatig tart.


A fókusz maximális pontossága biztosított

A headsethez infravörös LED-kkel ellátott rendszer biztosítja a követést, amely lehetővé teszi a szemüvegek helyzetének pontos pozícionálását 360 ° -os tartományban mind a helyzetben, mind a látómezőben.

Az Oculus Rift-hez már számos hazai játék létezik, például egy EVE űrhajó szimulátor. A 2016-os év valóban nagy változásokat hozott a játékélmény terén! Az Xbox One vezérlő azonban nem a csomagolás része.

Off
Mozgásérzékelő és Xbox One illesztőprogram

Mozgásérzékelő és Xbox One vezérlő


Az ajánlott hardverkövetelmények a teljes funkcionalitású Oculus Rift játékélményhez a következők:

  • Grafikus kártya: NVIDIA GTX 970 / AMD R9 290 vagy jobb
  • Processzor: Intel i5-4590 vagy jobb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Port: Kompatibilis HDMI 1.3 video kimenet
  • USB: 3 × USB 3.0 port + 1 × USB 2.0
  • Operációs rendszer: Windows 7 SP1 64 vagy újabb verzió

A konfigurációt a segédprogram segítségével végezheted el, közvetlenül az Oculus Rift gyártójától.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oculus Rift + Oculus Touch + TPCast Oculus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oculus Rift + Oculus Touch + TPCast Oculus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oculus Rift + Oculus Touch + TPCast Oculus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oculus Rift + Oculus Touch + TPCast Oculus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oculus Rift + Oculus Touch + TPCast Oculus.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ