Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Oculus Rift S

Termékkatalógus
Oculus Rift S
4,6 61 értékelés
VR szemüveg - számítógéphez, max. felbontás: QHD 2560 × 1440 px (az egyik szemre QHD 1280 × 1440 px), 80 Hz, csatlakozás: USB-A és DisplayPort, tartozék: távirányító, fejhallgató
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  OC002b2s Termékszám:  301-00178-01

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oculus Rift S


Oculus Rift S virtuális valóság szemüveg

Az Oculus Rift S a legfejlettebb gamer headset, amely a számítógép erejét használja. A headset jelentősen továbbfejlesztett optikával rendelkezik, biztosítva az élénk és ragyogó színeket. A kifinomult hardver tökéletes összhangban működik az Oculus szoftver innovációival, ennek eredményeként a játék számítógépek széles skáláján  zökkenőmentes lesz.

Oculus Rift S

Top optika

Az új generációs lencsék élesebb képet, ragyogó és élénk színeket hoznak létre. Még az ún screen-door effektust is elnyomják, amelynek során egy finom rács látható a képen.

Oculus Rift S

Ergonomikus kialakítás

Az Oculus Rift S kényelmes fejpánttal rendelkezik, amely bármilyen ütemet képes kezelni. Az ideális helyzet a tárcsa egyszerű beállításával állítható be. A headset szorosan illeszkedik, és a villámgyors reakciók sem fogják zavarba hozni.

Oculus Rift S

Érintésvezérlés

Az újratervezett Oculus Touch vezérlőkkel és a legkorszerűbb kézkövetéssel a játékok irányítása még szórakoztatóbb lesz.


Oculus Rift S

Készen áll számítógéped az Oculus Rift S-re?

A virtuális valóság meglehetősen megterhelő a számítógép hardveres berendezéseivel szemben, ezért fontos, hogy megfeleljen a minimális követelményeknek. Szükséged lesz egy GeForce GTX 1050 Ti vagy Radeon RX 470 grafikus kártyára. Processzorként legalább Core i3-6100 vagy Ryzen 3 1200 szükséges, végül a számítógépen 8 GB RAM szükséges. A lehető legjobb VR-élmény mellett célszerű nem spórolni agrafikuskártyával, és legalább egy GPU-t beszerezni az NVIDIA GeForce RTX sorozatból.

Oculus Rift S

Játékok, alkalmazások és filmek az Oculus Rift S készüléken

Az Oculus Rift S virtuális valóság szemüvegeket gyakran pusztán játékként tekintik. Számos érdekes alkalmazás áll azonban rendelkezésre, például a Google Earth, amely lehetővé teszi, hogy felkeresd a világ bármely pontját. Nemcsak a kreatív felhasználók fogják értékelni a Tilt Brush alkalmazást, amellyel 3D rajzokat, modelleket és egyéb alkotásokat készíthetsz. Különösen érdekesek a különbözőkommunikációsalkalmazások is, ahol az avatáron keresztül a világ minden tájáról érkezőemberekkeltalálkozhatsz.

Oculus Rift S

Az Oculus Rift S csomag legfőbb jellemzői

Az Oculus Rift S headset-en kívül a csomag két Oculus Touch vezérlőt, egy fülhallgató kábelt, két AA elemet és egy video kimenetet is tartalmaz.

A megfelelő működésre vonatkozó előírások Oculus Rift S

Ajánlott: NVIDIA GTX 1060 / AMD Radeon RX 480 vagy jobb grafikus kártya, alternatív NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290 vagy jobb grafikus kártya, Intel i5-4590 / AMD Ryzen 5 1500X vagy jobb processzor, 8 GB vagy több RAM, DisplayPortTM videokimenet 1.2 / Mini DisplayPort (adapter tartozék), USB-portok 1 × USB 3.0-port, Windows 10 operációs rendszer

Minimális: NVIDIA GTX 1050Ti / AMD Radeon RX 470 vagy jobb grafikus kártya, alternatív NVIDIA GTX 960 / AMD Radeon R9 290 grafikus kártya vagy jobb, Intel i3-6100 / AMD Ryzen 3 1200 processzor, FX4350 vagy jobb, 8 GB vagy több RAM, video DisplayPortTM 1.2 / Mini DisplayPort kimenet (adapter tartozék), USB portok 1 × USB 3.0 port, Windows 10 operációs rendszer


Paraméterek

Rendeltetés
Számítógéphez Kész!
Képfrissítési gyakoriság
80 Hz Kész!
Felbontás egy szemre
QHD 1280 × 1440 px Kész!
Általános felbontás
QHD 2560 × 1440 px Kész!
Csatlakozás
USB-A, DisplayPort Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Számítógéphez Kész!

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság
80 Hz Kész!
Felbontás egy szemre
QHD 1280 × 1440 px Kész!
Általános felbontás
QHD 2560 × 1440 px Kész!

Jellemzők

Csatlakozás
USB-A, DisplayPort Kész!
A csomagolás tartalmazza
Távirányító Kész!
Szín
Fekete Kész!

PC hardver követelmények

PC videókártya
AMD Radeon R9 290 Kész!
PC operációs rendszer
Windows XP - Windows 10 Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! A termék elérhetőségéhez egész áprilisban április volt írva, most meg egész májusban május van írva. Tudom, hogy nehéz beszerezni, de kérhetnék egy becslést, hogy mikor lesz a termék ezen az oldalon elérhető?

A csomag tartalmazza a 2 db Oculus Touch-ot ,ami a képeken látható?

Mikor lehet újra rendelni ebből a termékből ? Mér egy ideje nincs, lehet majd még kapni innen vagy nem?

Üdv! 03.26-án rendeltem meg a terméket, és érdeklődnék, hogy kb. mikor érkezik meg?

Kb 1 hete rendeltem meg a terméket,de azóta nem kaptam semmilyen választ a státusz változásáról.Lehet tudni mikorra érkezik meg a termék kb? Köszönöm a választ!

Üdv! A headset elérhető lesz május-június környékén is? És ha nem, akkor mennyi idő ameddig újra rendelhetővé nem válik?

Üdv, látom 5 darab van a raktáron. A kérdésem az hogy ezek mind új, bontatlan termékek?

Januárban még elérhető lesz ez a termék?

Megmondana vki h itthon ez miert kerul 100e tobbe mint amcsiban? Meg az eredeti oldalrol osztrakba rendelni is csak 150e

Legközelebb mikor lesz újra raktáron Oculus Rift S / Oculus Quest? Előre láthatólag június-július környékén lesz majd?

123
Kérdések és válaszok: Oculus Rift S
Kiegészítők: Oculus Rift S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oculus Rift S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oculus Rift S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oculus Rift S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oculus Rift S.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ