Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

OCZ Trion 150 Series 240GB

Termékkatalógus
OCZ Trion 150 Series 240GB
4,7 28 értékelés
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, TRIM, olvasás akár 550 MB/s, írás akár 520 MB/s
Kód:  DP998d Termékszám:  TRN150-25SAT3-240G Gyártó honlapja:

OCZ Trion 150 Series 240GB

Fogyóban van a tárhely a PC vagy a laptop merevlemezén? Nem vagy megelégedve a merevlemez sebességével? Próbáld ki a gyors, 240 GB-os OCZ Trion 150 Series SSD meghajtót. A meghajtó a modern SATA III interfészt használja, így biztosítva a rendkívül gyors adatátvitelt.

Nem kell többet órákat várni az adatok másolására, nem kell a homokórát nézni, mikor indul el végre az alkalmazás vagy a játék. Ez a gyors SSD meghajtó azonnal segít és gyorsan javítja a számítógép teljesítményét. Tekintélyes kapacitását teljes mértékben ki tudod használni.

A fő előnyök

  • Gyors SATA III
  • Tárolj akár 240 gigabájtnyi adatot, filmet és fényképet
  • Javítja a számítógép vagy laptop általános teljesítményét
  • Egyszerű telepítés

Miért éppen SSD meghajtó?

Összehasonlítva a régebbi merevlemezekkel, az SSD meghajtókat sokkal nagyobb írási és olvasási sebesség jellemzi. Az OCZ Trion 150 meghajtóval az olvasás sebessége akár 550 MB/s, az írásé akár 520 MB/s. Jelen körülmények között, amikor általában nagy, gigabájt méretű fájlokkal kell dolgozni, minden perc számít.

Javasoljuk, hogy az operációs rendszert helyezd át az SSD meghajtóra, a rendszer reakcióidejének minimalizálása érdekében. A gyors SSD meghajtó hatását érzékelni fogod játék közben is, hiszen az nem fogja megterhelni a nagy teljesítményű processzort és grafikát. Az eredmény az, hogy lehetőséged lesz nagyobb felbontásban játszani, anélkül, hogy akadozna a kép és hosszasan kellene várakozni az új helyszínek betöltésére.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OCZ Trion 150 Series 240GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OCZ Trion 150 Series 240GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OCZ Trion 150 Series 240GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OCZ Trion 150 Series 240GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OCZ Trion 150 Series 240GB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ